- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
İnşallah canım. Rabbim hepimize nasip etsin. Sende durumlar ne ?Korkma canim kanaman gecince yine denersiniz
Çok sağol canım. Aynen hayırlısı buymuş.Başın sağ olsun canım allah bidaha yaşatmasın yine olur bebeğin inşallah hayırlısı böyleymiş diyelim
Ben ates olcmeyi kullaniyodum iste ayin 14unde catladi galiba 26 veya 27si bat bakalimİnşallah canım. Rabbim hepimize nasip etsin. Sende durumlar ne ?
Canımmm sağlıkla büyüt bebişiniKızlar herkese selam bayadır girmiyodum kk ya (bazı özel sebeplerden dolayı)cok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım umarım herkes iyidir , biz iyiyiz çok şükür bayramın 3.günü babalar günün de kızıma kavuştum elhamdülillah, doğum sırasında herkese dua ettim Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, isteyene hayırlı sağlıklı evlat, evlat bekleyenlere de hayırlı güzel kolay doğumlar nasip etsin mevlam
Hosgeldin canim çok sevindim ıyi olmana daha güzel günler görürsünüz inşallah eşinle..Merhaba kızlar,nasılsınız? Beni sorarsanız daha iyiyim,insan alışıyor acılara. Tek tesellim cinsiyetini bilmemkti,daha büyük olmamasıydı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Rabbim herkesin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun. Ayın 18 de kürtaj olmayi beklerken, 16 da sabah bir sancıyla uyandım, 3 saat içinde düşürdüm küçücükte olsa gördüm evladımı. Sonra eşimle gömdük bebeğimizi. Şuan hala kanamam var ama az. Ağrım falan pek yok. Doktorum ne zaman istersem tekrar deneyebilecegmizi söyledi. Ama ben en az 1 adet geçirdikten sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz.
Hosbulduk canım. İnsallah hep beraberHosgeldin canim çok sevindim ıyi olmana daha güzel günler görürsünüz inşallah eşinle..
Daha iyi olmana sevindim canım. Rabbim sabır versin cennette bir meleğin var artık. Seni tekrar görmek güzel:) inşallah en kısa zamanda müjdeli bir haber alırsın canım benim:)Merhaba kızlar,nasılsınız? Beni sorarsanız daha iyiyim,insan alışıyor acılara. Tek tesellim cinsiyetini bilmemkti,daha büyük olmamasıydı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Rabbim herkesin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun. Ayın 18 de kürtaj olmayi beklerken, 16 da sabah bir sancıyla uyandım, 3 saat içinde düşürdüm küçücükte olsa gördüm evladımı. Sonra eşimle gömdük bebeğimizi. Şuan hala kanamam var ama az. Ağrım falan pek yok. Doktorum ne zaman istersem tekrar deneyebilecegmizi söyledi. Ama ben en az 1 adet geçirdikten sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz.
Amin canm Allah sanada hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin.Hosbulduk. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Lütfen hepiniz rabbimden sağlıklı ve hayırlı evlat isteyin kızlar, sadece hamile kalmak için dua etmeyelim. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Çok teşekkür ederim allah razı olsun. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsinDaha iyi olmana sevindim canım. Rabbim sabır versin cennette bir meleğin var artık. Seni tekrar görmek güzel:) inşallah en kısa zamanda müjdeli bir haber alırsın canım benim:)
Amin allah razi olsunAmin canm Allah sanada hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin.
Amin inşallah canım en kısa zamanda darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallahÇok teşekkür ederim allah razı olsun. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin
Canım nasılsın? Valla özledik seniBugün bakayım dedim msjını gördüm iyi olmana çok sevindim canım. Diğer uyelik bu ondan yazayım dedım ınsallah daha ıyı olucaksınKurumus-Maskara
Sen nasılsın canım bebiş nasılBugün bakayım dedim msjını gördüm iyi olmana çok sevindim canım. Diğer uyelik bu ondan yazayım dedım ınsallah daha ıyı olucaksınKurumus-Maskara
Hadi hayırlısıyla gelsin inş bebişselam kızlar
bugün iğne oldum
Hadi hayırlısıyla gelsin inş bebişbenim de bata 4-5 günüm kaldı
Ayy maşallah canım inşallah sorunsuz devam eder, cinsiyeti öğrenince bize de yazIyiyiz şükür kızlar sagolunMatsiyah Squid 3ay 1haftalıgız suan. 1hafta önde gidiyor gelişimi. 2temmuzda randevum. şu sıra da bellı olurmus ama benim kontrole 1aysonra dedıgı ıcın dr.um tarıhı beklıyorum arastırmaya da gttm kontrole ense burun oranı falan ıyı cıktı şükür oyuzden kan vermedim riske baktırmadık. dedıgım gb tevekkül ettik. Sizler nasılsınjz
Yok canım yapmicam artık negatif test görmektense adeti görmeyi yeğliyorum :)kuzumm az kalmış :)) test yaptınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?