İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canımmm sağlıkla büyüt bebişini
Benim merak ettiğim bu konuyu açtığında hamile miymişsin yoksa diğer ay mı hamile kaldın, sayfaları okudum ama bulamadım o kısmı.

Hosgeldin canim çok sevindim ıyi olmana daha güzel günler görürsünüz inşallah eşinle..

Daha iyi olmana sevindim canım. Rabbim sabır versin cennette bir meleğin var artık. Seni tekrar görmek güzel:) inşallah en kısa zamanda müjdeli bir haber alırsın canım benim:)

Daha iyi olmana sevindim canım. Rabbim sabır versin cennette bir meleğin var artık. Seni tekrar görmek güzel:) inşallah en kısa zamanda müjdeli bir haber alırsın canım benim:)
Çok teşekkür ederim allah razı olsun. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin

Iyiyiz şükür kızlar sagolun Matsiyah Squid 3ay 1haftalıgız suan. 1hafta önde gidiyor gelişimi. 2temmuzda randevum. şu sıra da bellı olurmus ama benim kontrole 1aysonra dedıgı ıcın dr.um tarıhı beklıyorum arastırmaya da gttm kontrole ense burun oranı falan ıyı cıktı şükür oyuzden kan vermedim riske baktırmadık. dedıgım gb tevekkül ettik. Sizler nasılsınjz

Ayy maşallah canım inşallah sorunsuz devam eder, cinsiyeti öğrenince bize de yaz ben bu ay üçüncü klomeni kullandım bata 4-5 gün var, beklemedeyim. Eğer bu ay da olmazsa rahim filmi çekileceğim ve bir kaç ay ara vereceğim doktorum da senin de eşinin de problemi yok biraz oluruna bırakalım, gidin tatil yapın kafa dağıtın dedi. Hayırlısı artık bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…