İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hayırlısıyla gelmiştir inşallah meleğiniz ben de sana bakacagım ara ara inşallah filme gerek kalmaz canım:) buraua gırmedıgımden berı kafam rahat ya zamnımı cok alıyoırdu ben cok fazla burda takılıyordum da:)

kızz 12 haftalık olmuş hamiş kalmış daa çok sevindim yaa yeni gördüm :) maşallah size

Zaten bi olsun anım sana hemen haber vereceğim İnşallah rahim filmine gerek kalmaz korkuyorum da o işten

Zaten bi olsun anım sana hemen haber vereceğim İnşallah rahim filmine gerek kalmaz korkuyorum da o işten
Korkma bence kötu bısey olsa yaptırmazlardı ya dualarm senınle canm. Matsiyah senin de kalp atısları duymana coksevındım dogru hatrladydam duydun glb

@Kartanesii8892 canım bende 5haftalık hamileyim beklenmedik anda öğrendik sana söylemeyi çok istedim üyeliği kapatmışsın yazdığın çok iyi oldu :))
Farketmemişim canm tum mesajları okudumadım hayırlı olsun coksevındım senın adına bebişle hersey daha guzel olur umarm anladın sen:)

Farketmemişim canm tum mesajları okudumadım hayırlı olsun coksevındım senın adına bebişle hersey daha guzel olur umarm anladın sen:)
Anladım canım inşallah bizim de 2temmuzda randevu kalp atışı için inşallah duyarız herşey güzel olur Squid rahim filminden korkma bende çekildikten sonra hamile kaldım çok korktum ağladım ama dayanılmayacak bişey değil :))

Inşaallah sağlıkla al kucağına canım:) bende kalp atışını duymaya gitcem inşallah

Canım girmiyorum Artık cok fazla,konunun amacı dısına cıktıgını düşünen arkadaslar vardı ben de o yuzden yazmayı bıraktım,hersey yolundamı sende iyimisin
O da ayrı bişey geçen gün konuştuğumuz gibiseninle. biz burda hatta sen daha önceden bu konuda yorum yapıyordun hamılelıgı bekledın keza ben de bekledım burda ocaktan beri. Burda koyduğumuz ultrasonlar mı konu dışı kalbı duyduk dememiz mi konu dışı anlamadım ne tahatsız etti insanları Neye göre kime göre yahu. Konu gebelik moda falan degıl ıdrak edılsın önce. Yeru geldı cok kısıyle paylastık gece gunduz demeden burda yardımcı olmaya calıstık dualar ettik arkamızdan yapılan bazı yorumlar etik dışıydı. Komikkkkj ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…