Yok canım yapmicam artık negatif test görmektense adeti görmeyi yeğliyorum :)
Hayırlısıyla gelmiştir inşallah meleğiniz ben de sana bakacagım ara ara inşallah filme gerek kalmaz canım:) buraua gırmedıgımden berı kafam rahat ya zamnımı cok alıyoırdu ben cok fazla burda takılıyordum da:)Ayy maşallah canım inşallah sorunsuz devam eder, cinsiyeti öğrenince bize de yazben bu ay üçüncü klomeni kullandım bata 4-5 gün var, beklemedeyim. Eğer bu ay da olmazsa rahim filmi çekileceğim ve bir kaç ay ara vereceğim doktorum da senin de eşinin de problemi yok biraz oluruna bırakalım, gidin tatil yapın kafa dağıtın dedi. Hayırlısı artık bakalım :)
Hayırlısıyla gelmiştir inşallah meleğiniz ben de sana bakacagım ara ara inşallah filme gerek kalmaz canım:) buraua gırmedıgımden berı kafam rahat ya zamnımı cok alıyoırdu ben cok fazla burda takılıyordum da:)
Bendede böyle göründü kan tahlili yaptırdım gebelik varmışKızlar günaydın. Ben yine test yaptım. Bata 1 gün var. Sanki hayalet bir çizgi var gibi. Ben görüyorum ama emin oşmıyorum tabi
Tamam canım inşallah güzel haberlere etiketlerimalemsin :)
iyi bari az kalmış :)
yapınca haber vermeyi unutma bak etiketle beni :)
Zaten bi olsun anım sana hemen haber vereceğimHayırlısıyla gelmiştir inşallah meleğiniz ben de sana bakacagım ara ara inşallah filme gerek kalmaz canım:) buraua gırmedıgımden berı kafam rahat ya zamnımı cok alıyoırdu ben cok fazla burda takılıyordum da:)
Korkma bence kötu bısey olsa yaptırmazlardı ya dualarm senınle canm.Zaten bi olsun anım sana hemen haber vereceğimİnşallah rahim filmine gerek kalmaz korkuyorum da o işten
Ay ne güzel kuzum hayırlı olsun :) inşallah benimde bebeğim benledir.Bendede böyle göründü kan tahlili yaptırdım gebelik varmış
Farketmemişim canm tum mesajları okudumadım hayırlı olsun coksevındım senın adına bebişle hersey daha guzel olur umarm anladın sen:)@Kartanesii8892 canım bende 5haftalık hamileyim beklenmedik anda öğrendik sana söylemeyi çok istedim üyeliği kapatmışsın yazdığın çok iyi oldu :))
E sen blıyordun benı unuttun mu aynen buyuduk vallahı parmagıni agzına bıle almıs yakaladık ultrasonda:)kızz 12 haftalık olmuş hamiş kalmış daa çok sevindim yaa yeni gördüm :) maşallah size
Anladım canım inşallah bizim de 2temmuzda randevu kalp atışı için inşallah duyarız herşey güzel olurFarketmemişim canm tum mesajları okudumadım hayırlı olsun coksevındım senın adına bebişle hersey daha guzel olur umarm anladın sen:)
E sen blıyordun benı unuttun mu aynen buyuduk vallahı parmagıni agzına bıle almıs yakaladık ultrasonda:)
Inşaallah sağlıkla al kucağına canım:) bende kalp atışını duymaya gitcem inşallahIyiyiz şükür kızlar sagolunMatsiyah Squid 3ay 1haftalıgız suan. 1hafta önde gidiyor gelişimi. 2temmuzda randevum. şu sıra da bellı olurmus ama benim kontrole 1aysonra dedıgı ıcın dr.um tarıhı beklıyorum arastırmaya da gttm kontrole ense burun oranı falan ıyı cıktı şükür oyuzden kan vermedim riske baktırmadık. dedıgım gb tevekkül ettik. Sizler nasılsınjz
O da ayrı bişey geçen gün konuştuğumuz gibiseninle. biz burda hatta sen daha önceden bu konuda yorum yapıyordun hamılelıgı bekledın keza ben de bekledım burda ocaktan beri. Burda koyduğumuz ultrasonlar mı konu dışı kalbı duyduk dememiz mi konu dışı anlamadım ne tahatsız etti insanları Neye göre kime göre yahu. Konu gebelik moda falan degıl ıdrak edılsın önce. Yeru geldı cok kısıyle paylastık gece gunduz demeden burda yardımcı olmaya calıstık dualar ettik arkamızdan yapılan bazı yorumlar etik dışıydı. Komikkkkj tiCanım girmiyorum Artık cok fazla,konunun amacı dısına cıktıgını düşünen arkadaslar vardı ben de o yuzden yazmayı bıraktım,hersey yolundamı sende iyimisin
Yok canım çarşamba gitcem hem doğum günüm inşallah güzel haber alırım inşallahKorkma bence kötu bısey olsa yaptırmazlardı ya dualarm senınle canm.Matsiyah senin de kalp atısları duymana coksevındım dogru hatrladydam duydun glb
Yok canım çarşamba gitcem hem doğum günüm inşallah güzel haber alırım inşallah
Darısı basına canım duyacaksın ınsallah bulantıların fln da vrsa ztn endıse etme dualarm senınleInşaallah sağlıkla al kucağına canım:) bende kalp atışını duymaya gitcem inşallah
Kalp atışı için gitcem canım çarşambaya randevu aldım çok heyecanlıyım bi yandan korkuyorum hep kötüyü düşünüyorum ben yacanım ne oldu
Inşallah canım evet iştahsızlık kokuya karşı mide bulantisi tiksinti falan var ama yine de insan korkuyor işteDarısı basına canım duyacaksın ınsallah bulantıların fln da vrsa ztn endıse etme dualarm senınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?