- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Korkma korkma gecıcek daha var ama sabır la gecıcek benım de daha ıyı olmaya basladı ıstıfra devam hala sabahları bazen ıkı gun olmuyor bazen oluyor azalıyo sanırım.Inşallah canım evet iştahsızlık kokuya karşı mide bulantisi tiksinti falan var ama yine de insan korkuyor işte
Ciddi misin canım ne kadar sürdü? Bir de acısı ne kadardı?Anladım canım inşallah bizim de 2temmuzda randevu kalp atışı için inşallah duyarız herşey güzel olurSquid rahim filminden korkma bende çekildikten sonra hamile kaldım çok korktum ağladım ama dayanılmayacak bişey değil :))
Bak canım yine olumsuz düşünmeye başlamışsın, hemen sana gaz veriyorumKalp atışı için gitcem canım çarşambaya randevu aldım çok heyecanlıyım bi yandan korkuyorum hep kötüyü düşünüyorum ben ya
Evet canım 5 dakika sürüyo ilaç verildiği sıra adet ağrısı gibi karnında ağrı oluyo ben ne olcagını bilemediğimden çok korktum aglaya ağlayan çektirdim ama gerçekten gereksiz korkmuşum normal muayenede kullanılan spekulum kullanılıyo sonra bilmiyosun zaten röntgen makinası çalışıyo görevli kız hemen röngrenleri çekiyo bitiyo sonra benim çekildiği gün ve ertesi gün çok hafif kahverengi kanama oldu hatta ertesi gün hiçbişey olmamış gibiydi sağda hafif bi tıkanıklık varmış o açılmış sol da temiz çıktı bu ay da hamileyim çok etkisi varmış eğer gerekli görürlerse hiç korkma bence :)Ciddi misin canım ne kadar sürdü? Bir de acısı ne kadardı?
Ayy canım moral oldun bana :)) zaten ben bu aydan sonra ara vereceğim bu filmi de çektirmek istiyorum ki tatilde kafam rahat olsun sorun var mı yok mu bileyim. Bir de doktor hemen sonucu söyeldi mi sana, baktı mı hemen?Evet canım 5 dakika sürüyo ilaç verildiği sıra adet ağrısı gibi karnında ağrı oluyo ben ne olcagını bilemediğimden çok korktum aglaya ağlayan çektirdim ama gerçekten gereksiz korkmuşum normal muayenede kullanılan spekulum kullanılıyo sonra bilmiyosun zaten röntgen makinası çalışıyo görevli kız hemen röngrenleri çekiyo bitiyo sonra benim çekildiği gün ve ertesi gün çok hafif kahverengi kanama oldu hatta ertesi gün hiçbişey olmamış gibiydi sağda hafif bi tıkanıklık varmış o açılmış sol da temiz çıktı bu ay da hamileyim çok etkisi varmış eğer gerekli görürlerse hiç korkma bence :)
Evet canım bak gerekli görürlerse hiç çekinme hemen çektir :) hemen de söyledi sonucu sağdan ilaç zor ilerledi belli ki bi sıvı birikimi vardı o açıldı şimdi sorun yok dedi öyle de oldu çektireceksen adet bitiminde hemen çektir hanı olır da yumurtlama zamanına denk gelir olası bi hamileliğe zarar verilmesin diye adetten hemen sonra çekilmesini uygun görüyorlar :)Ayy canım moral oldun bana :)) zaten ben bu aydan sonra ara vereceğim bu filmi de çektirmek istiyorum ki tatilde kafam rahat olsun sorun var mı yok mu bileyim. Bir de doktor hemen sonucu söyeldi mi sana, baktı mı hemen?
Insallah ALLAH gönlünüzce versinAy ne güzel kuzum hayırlı olsun :) inşallah benimde bebeğim benledir.
Sağ ol canımEvet canım bak gerekli görürlerse hiç çekinme hemen çektir :) hemen de söyledi sonucu sağdan ilaç zor ilerledi belli ki bi sıvı birikimi vardı o açıldı şimdi sorun yok dedi öyle de oldu çektireceksen adet bitiminde hemen çektir hanı olır da yumurtlama zamanına denk gelir olası bi hamileliğe zarar verilmesin diye adetten hemen sonra çekilmesini uygun görüyorlar :)
Benim 2. Hamileligim annem duydu çok kızmış ne acelesi var diye. Eşimle ben yasimiz geçiyor diye istedik ama pişman oldum burnumdan getireceklerInsallah ALLAH gönlünüzce versin
Keşke hamile kalmasaydimAmin inşallah
Aa olur mu kız öyle şey. hamile kaldın diye kızılırmıymış hiç. Hem sen boşver onları siz istemişsiniz sonuçta bundan daha güzel ne olabilir bu dünyadaBenim 2. Hamileligim annem duydu çok kızmış ne acelesi var diye. Eşimle ben yasimiz geçiyor diye istedik ama pişman oldum burnumdan getirecekler
Hayır sakın böyle deme. Yiyecek ekmeği varsa sen ne yaparsan yap o bebek dünyaya gelecek zaten. Sen kimsenin dediğine bakma hamileliğinin tadını çıkar. Asıl yaşın geçip artık hamile klamadığınd pişman olursun keşke kalsaydım diyeKeşke hamile kalmasaydim
Moralimi bozdular ışte sanki kendileri bakacakAa olur mu kız öyle şey. hamile kaldın diye kızılırmıymış hiç. Hem sen boşver onları siz istemişsiniz sonuçta bundan daha güzel ne olabilir bu dünyadaHiç pişman olma sen boşver sağlıkla al kucağına inşallah
Yok canım söylerim ne olcak özel hastanede de 400 liraya çektirdimSağ ol canımZaten adet olursam doktor çağırdı beni. Bir de eğer özel değilse ücret ne kadardı söyleyebilir misin?
Işte bunu ailem anlasa bana böyle davranmazlar. Ilk hamileligim hep stresli sıkıntılı ve 9 ayimi gozyasimla geçirdim. Bebek havale geçirdi günlerce kuvezde yattiHayır sakın böyle deme. Yiyecek ekmeği varsa sen ne yaparsan yap o bebek dünyaya gelecek zaten. Sen kimsenin dediğine bakma hamileliğinin tadını çıkar. Asıl yaşın geçip artık hamile klamadığınd pişman olursun keşke kalsaydım diye
Çok şükür kusmuyoeum ama hep midem ağzımda çok yaniyo birde cok zorlancam sanırımKorkma korkma gecıcek daha var ama sabır la gecıcek benım de daha ıyı olmaya basladı ıstıfra devam hala sabahları bazen ıkı gun olmuyor bazen oluyor azalıyo sanırım.
herkes bişey der sen aldırış etme yeter. Kendinde dedin onlar değil sen bakıcaksın bebeğine. Banada çok laf ettiler neymiş benden sonra evlenenler hamileymiş bizde daha bişey yokmuş. Ben oralı olmuyoum hiç.Moralimi bozdular ışte sanki kendileri bakacak
Haha ay inşallah canım teşekkür ederim heyecanla bekliyorum bakalım ❤Bak canım yine olumsuz düşünmeye başlamışsın, hemen sana gaz veriyorumo mink bebişin kalbini güöbür gümbür duyacaksın, annecim buradayım diyecek sana
Dilleri kopsunherkes bişey der sen aldırış etme yeter. Kendinde dedin onlar değil sen bakıcaksın bebeğine. Banada çok laf ettiler neymiş benden sonra evlenenler hamileymiş bizde daha bişey yokmuş. Ben oralı olmuyoum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?