İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Inşallah canım evet iştahsızlık kokuya karşı mide bulantisi tiksinti falan var ama yine de insan korkuyor işte
Korkma korkma gecıcek daha var ama sabır la gecıcek benım de daha ıyı olmaya basladı ıstıfra devam hala sabahları bazen ıkı gun olmuyor bazen oluyor azalıyo sanırım.

Ciddi misin canım ne kadar sürdü? Bir de acısı ne kadardı?

Kalp atışı için gitcem canım çarşambaya randevu aldım çok heyecanlıyım bi yandan korkuyorum hep kötüyü düşünüyorum ben ya
Bak canım yine olumsuz düşünmeye başlamışsın, hemen sana gaz veriyorum o mink bebişin kalbini güöbür gümbür duyacaksın, annecim buradayım diyecek sana

Ciddi misin canım ne kadar sürdü? Bir de acısı ne kadardı?
Evet canım 5 dakika sürüyo ilaç verildiği sıra adet ağrısı gibi karnında ağrı oluyo ben ne olcagını bilemediğimden çok korktum aglaya ağlayan çektirdim ama gerçekten gereksiz korkmuşum normal muayenede kullanılan spekulum kullanılıyo sonra bilmiyosun zaten röntgen makinası çalışıyo görevli kız hemen röngrenleri çekiyo bitiyo sonra benim çekildiği gün ve ertesi gün çok hafif kahverengi kanama oldu hatta ertesi gün hiçbişey olmamış gibiydi sağda hafif bi tıkanıklık varmış o açılmış sol da temiz çıktı bu ay da hamileyim çok etkisi varmış eğer gerekli görürlerse hiç korkma bence :)

Ayy canım moral oldun bana :)) zaten ben bu aydan sonra ara vereceğim bu filmi de çektirmek istiyorum ki tatilde kafam rahat olsun sorun var mı yok mu bileyim. Bir de doktor hemen sonucu söyeldi mi sana, baktı mı hemen?

Ayy canım moral oldun bana :)) zaten ben bu aydan sonra ara vereceğim bu filmi de çektirmek istiyorum ki tatilde kafam rahat olsun sorun var mı yok mu bileyim. Bir de doktor hemen sonucu söyeldi mi sana, baktı mı hemen?
Evet canım bak gerekli görürlerse hiç çekinme hemen çektir :) hemen de söyledi sonucu sağdan ilaç zor ilerledi belli ki bi sıvı birikimi vardı o açıldı şimdi sorun yok dedi öyle de oldu çektireceksen adet bitiminde hemen çektir hanı olır da yumurtlama zamanına denk gelir olası bi hamileliğe zarar verilmesin diye adetten hemen sonra çekilmesini uygun görüyorlar :)

Sağ ol canım Zaten adet olursam doktor çağırdı beni. Bir de eğer özel değilse ücret ne kadardı söyleyebilir misin?

Benim 2. Hamileligim annem duydu çok kızmış ne acelesi var diye. Eşimle ben yasimiz geçiyor diye istedik ama pişman oldum burnumdan getirecekler
Aa olur mu kız öyle şey. hamile kaldın diye kızılırmıymış hiç. Hem sen boşver onları siz istemişsiniz sonuçta bundan daha güzel ne olabilir bu dünyada Hiç pişman olma sen boşver sağlıkla al kucağına inşallah

Işte bunu ailem anlasa bana böyle davranmazlar. Ilk hamileligim hep stresli sıkıntılı ve 9 ayimi gozyasimla geçirdim. Bebek havale geçirdi günlerce kuvezde yatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…