İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bayramda her gittiğim evde bebek var mı diye sordular sürekli. Sıkıldım sorulardan bende. Ama takmamayı öğrendim. Sende öyle yap tatlım. Umursama denilenleri hamileliğin tadını çıkar strese sokma kendini ki bebişte sende etkilenme kuzum biliyorum zor ama dene

Denicem ınsallah yapabilirim desteginiz için teşekkür ederim. Rabbim kucaginizi boş KOYMASIN inşallah

Bir bilsem soylerim doğu tarafı erkek diyor başka bişey demiyor kızlar sevilmiyor
Evlat evlattır. Ayrıca kız olursa da sunu dersin 'İçinde kız çocuğu bulunan her eve gökten her gün 12 rahmet iner ve melekler o evi gece gündüz (aralıksız) ziyaret ederler. Ve ana babasına her gün bir senelik ibâdet sevâbı yazarlar.'

Öyle.. Rabbim ne güzel ikramlari var şükürler olsun...
aynen öyle çok şükür herşeyin en ince ayrıntısına kadar vermiş bize :) ayrıca ilk çocuğun kız olması kadının yani annenin bereketindendir. Sen hiç üzme kendini çileyi çekicek olnda sensin sefasını sürücek olanda sensin. Rabbim hayırlı evlatlar versin gerisi mühim değil. Gönlünüzce olsun herşey

ALLAH razı olsun cumlemizin inşallah

Çok şükür kusmuyoeum ama hep midem ağzımda çok yaniyo birde cok zorlancam sanırım
Aslında kussan rahatlarsın bulantı dha kotu bak ben sabah kalkıyrm hafıf karısık oluo mıdem sonra cıkarınca tüm gun yyebılıyrm bulantı olunca daha kotu benm hc bulantım olmadı dırekt mıde karısıyodu hafıf sonra kusuyordum hala oyle blıosun

Canım progestan kullandın mı ben kullanıyorum benim cuma günü hafif kanamam oldu sonra geçti iğne de kullanıyorum üç günde bir acaba bulantı progestan dan mı oluyor diye düşünüyorum dediğin gibi kussam da rahatlamadım hep bulantı var

Yok canım ben folıkasıt dısında hıcbısey kullanmadım şükür kahve lekem bıle olmadı ılıskıde de sorun yasamadık yasamıyoruz cok şükür. Ama duydum progestan bulantı basdonmesı yapabılıyormus ondan olabılır

Çok şükür canım kullanma da inşallah öyle bi baş dönmesi yapıyo ki anlatamam biz ilişki falan yaşamadan böyle oldu durduk yere oldu kesildi ama insan tedirgin oluyo kalp atışını falan da duymadık ya çok heveslenmek te istemiyorum ama

Yerlesme kanamasıdır guzel düşün bısey olmaz Allahın izniyle canm sakın iş miş yapma bak ben uzun sure ıs yapmadım dıkkatet onlemını al

Ah canım ya hiç bisey yiyemiyorum midem ağzımda geziyorum yemek boruma kadar bi yanma var midem için de dönüyor sürekli inan canım hiç bişey istemiyo yemedikce de halsiz kalıyorum. Hiç bi çözümün yok. Birde ben kusamıyorum asla öyle bi huyum var kızmaktan çok korkuyorum tutuyorum sürekli sonuna kadar

Canım bende kullandım öyle kötü bi ilaç ki inan baş dönmesinden ayakta duramıyordum tansiyonumu düşürüyordu sürekli. Fitil olarak kullan o zaman hiç bi yan etkisi olmuyo ve daha etkili oluyo. Gerçi bende yara yaptı ama benim cildim çok hassas ondan olabilir

O zaman şöyle söylıyım hamıleyken yedıgımız besınlerdekı toksınler cıkar kusma ile. Yani bebegıne zararlı seyler gıtmesın dıye bır onlem bu. Boşa degıl zaten kusmayı engelleyemezsın normalde cıkar ne yaparsan. Sen yıne de zorlama bence. O toksınler cıkmadıgı muddetce gecmez bulantın ve bebegıne gıtmesın kusabiliyorsan kusmalısın bebegın ıcın.

Tutabildigime göre demek ki kusacak kadar şiddetli değil henüz ama çok fena bulantı yapıyor. Bebeğim iyi olsun da yapacak bişey yok çekerim artık:) ah bu annelik daha rahme düşer düşmez başlıyormuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…