İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yerlesme kanamasıdır guzel düşün bısey olmaz Allahın izniyle canm sakın iş miş yapma bak ben uzun sure ıs yapmadım dıkkatet onlemını al
Aynen canım hiçbir iş yapmıyorum hep yatıyorum canım ne kanamasıyla geldi gitti çok şükür çok
Fitil olarak korkarım ya kullanamam çok da doğru öyle baş dönmesi hiç yaşamadım çok fena oluyo

Evet cokhaklısın gerçekten canm Allahımın lütfu bızlere Allahım tum bekleyenlere nasıp etsın

Aynen canım,valla burda canımı sıkan sey herkes duymak istedigi cevaptan mutlu aksi birsey sölendiginde yada konusuldugunda tepki gösteriyo,bende cok yardımcı olmaya calıstım önceden ama farklı anlasılmıs o yuzden bıraktım vlla cok az giriyom artık:)

Aynen canım bende o yüzden girmiyorum biz burda hamile kaldık ve hep birbirimizi bilgilendirdik olumlu olumsuz herseyimizi yazıp birbirimize yardımcı olduk doğuranA kadarda öyle yapmayı düşünüyordum çünkü hepinizi merak ediyorum bende kendim ve bebeğim hakkında bilgi veriyordum gidişatı ama rahatsız olanlar var diye kestim simi sadece arada girip okuyorum sizlerden haber varmı diye okadar

Aslında bende çok korkmuştum ama en ufak bi acı bile yaşamadım vajinal fitilde

Bende Mart ayında hsg çektirdim. Mayıs sonunda hamile kaldım şükür. Bayadır bekliyorduk. İnş Rabbim tamamına erdirir hepimizinkini.. Dr bana rahim içi ve tüpler gayet normal demişti ama bence gebe kalmayı kolaylaştırıyor hakkaten. Üstelik Ramazan ayıydı, hiç bişeye dikkat etmedim ve iki ilişki oldu. Bu arada benim film genel anestezi ile çekildi. Hiç birşey hissetmedim. Korkmayın arkadaşlar...

Ben de anestezi istedim vermediler :)) senin de hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin gerçekten kolaylaştırıyor yani en ufak bi mukus bile varsa aldığından spermlerin geçişi kolay oluyor allahım isteyen herkese versin inşallah :))

Hosgeldin kızında hoş gelmiş:) seni merak ettim ama çok şükür iyisin.. maalesef kurumuş maskaranin ve dilegin bebeği melek oldu
Çok üzüldüm Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın insan doğmadan bağlanıyor, Rabbim sabır versin dileğe ve kurumuş maskaraya, inşallah tekrardan sağlık sıhhatle hayırlı bir şekilde nasip olur onlara ve isteyen herkese

Canımmm sağlıkla büyüt bebişini
Benim merak ettiğim bu konuyu açtığında hamile miymişsin yoksa diğer ay mı hamile kaldın, sayfaları okudum ama bulamadım o kısmı.
Konuyu açtığım ay son adetimi olmuştum canım sonra ki ay hamile olduğumu öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…