- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Amin inşallah.. rabbim sanada kuzularını bağışlasın sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah:)Çok üzüldüm Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın insan doğmadan bağlanıyor, Rabbim sabır versin dileğe ve kurumuş maskaraya, inşallah tekrardan sağlık sıhhatle hayırlı bir şekilde nasip olur onlara ve isteyen herkese
Çizgi çıkmış canım ya ama çok erken bu kadar erken nasıl çıkmış olabilir ki acabaKızlar durum bu bugün test yaptım akşama doğru koyulasti fakat reglm daha günüm var iken akşam çadırında lekelenmem olmuş reglm oluyorum ki
12.gun çokta erken değil aslindaÇizgi çıkmış canım ya ama çok erken bu kadar erken nasıl çıkmış olabilir ki acaba
Bat 30 mu canım ya ben o kısmı hiç anlamadım12.gun çokta erken değil aslinda
Yerleşmeye hıcbır etkısı olmaz daha yumurtlama da yenı olmus ben de bebegım yerlesırken delı gb kınada oynamıstım bılmıyordum tam yerleşme zamanıymıs. zaten yerlesırken kalem ucu kadar ,haşhaş kadar oluyor hatta ondan bıle kucuk belkı..engel olmaz asla endişe etmeyinMerhaba arkadaşlar. İkinci bebeğimi istiyorum ve sanki hamile gibi hissediyorum. Sata 10 günüm var. Fakat bugün çok ağır kaldırmak zorunda kaldım. Bir de unutup koştum biraz. Bunların yerleşmeye kötü etkisi olur mu acaba. Ağır kaldırdıktan sonra kasığımda ve belimde ağrı başladı.
Bana da öyle geliyor fakat ne bileyim halk arasında öyle bit inanış var ya ne bileyim çekiniyor insan biraz. Siz de sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah.Yerleşmeye hıcbır etkısı olmaz daha yumurtlama da yenı olmus ben de bebegım yerlesırken delı gb kınada oynamıstım bılmıyordum tam yerleşme zamanıymıs. zaten yerlesırken kalem ucu kadar ,haşhaş kadar oluyor hatta ondan bıle kucuk belkı..engel olmaz asla endişe etmeyin
Aranıza yeni katıldım ve şimdi senin yazını gördüm yazmak istedim. Evlenmeden önce korunma için kadın doğumcuya gitmiştim ve karından ultrasonla baktıklarında pcos görünümü var bir yumurtalık daha normal ama biri kesin pco dedi. Doğum kontrol hapı verdi bunu ömür boyu kullanacaksın bebek istediğinde kesip yumurtlamana yardımcı olacak birşeyler vereceğiz dedi. Hapı bir aydan az kullandım beni çok duygusal saçma birşey yaptı. O arada evlendim. Hapı bıraktım. 3 yıl sonra çocuk düşünmeye başladık. O ara soğan kürünü duydum ve yaptım. Ama sevmediğim için devamı pek gelmedi. Ama her gün karbonatlı su içtim. Gebelik düşündüğümden doktora gittim. Yumurtalıklara baktığında pcos falan Yok sende tertemiz sesi. Ama dedim böyle böyle dendi bana. Hayır hiçbirşey yok dedi ve ilk denemede hamile kaldım. Niye yazdım ya soğan kürü ya da o karbonatlı su iyi geldi geçti diye düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez.Kızlar şimdi okudum mesajlarınızı doktorum prof doktor ve yaşadığım şehirde bütün doktorlara gittim nerdeyse ama pkonun başka tedavi yöntemi yok ki sadece doğum kontrol hapıyla tedavi ediliyor doktorumla alakalı bi durum değil ama dediğiniz gibi hap kullanmıcam adetim düzensizleşse dahi. Bitkisel kürlerle devam edicem bundan sonra eminim ki faydasını görürüm.Gamzelikiziniz Naberr
İyi akşamlar. Karbonatlı suyu hiç duymadım aslında bi fikrim yok ama soğan kürünü duymuştum bende yaptım bi ara ama çok ağrılı geçti adetim ve çok kanamam oldu korktum bidaha yapmadım ama faydalı olduğunu biliyorum. Doğum kontrol hapını bende çok kullandım ama bırakınca herşey eskisine dönüyor. Benim şuan aşırı saç dökülmem kıllanmam ve sivilcelenmem var. Adetim düzenli allaha şükür kilomda iyi ama bunun için aslan pençesi çayı ve hayıt tohumu çayı kullanıcam inşallah faydasını görürüm.Aranıza yeni katıldım ve şimdi senin yazını gördüm yazmak istedim. Evlenmeden önce korunma için kadın doğumcuya gitmiştim ve karından ultrasonla baktıklarında pcos görünümü var bir yumurtalık daha normal ama biri kesin pco dedi. Doğum kontrol hapı verdi bunu ömür boyu kullanacaksın bebek istediğinde kesip yumurtlamana yardımcı olacak birşeyler vereceğiz dedi. Hapı bir aydan az kullandım beni çok duygusal saçma birşey yaptı. O arada evlendim. Hapı bıraktım. 3 yıl sonra çocuk düşünmeye başladık. O ara soğan kürünü duydum ve yaptım. Ama sevmediğim için devamı pek gelmedi. Ama her gün karbonatlı su içtim. Gebelik düşündüğümden doktora gittim. Yumurtalıklara baktığında pcos falan Yok sende tertemiz sesi. Ama dedim böyle böyle dendi bana. Hayır hiçbirşey yok dedi ve ilk denemede hamile kaldım. Niye yazdım ya soğan kürü ya da o karbonatlı su iyi geldi geçti diye düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez.
Mesajını şimdi okudumda yazmak istedim bende senin gibiyim kusabilen insanlara hayret ediyorum. Ben kusmamak için kendimi o kadar sıkarım ki iyi bişey olmayabilir ama huy işte çok korkarım kusmaktan :/ mesela göbek kayması var bende o yüzden senin anlattığın gibiyim sürekli midemde yanma var gibi yemek borumda su varda çıkıcak gibi ağzıma geliyo özellikle yattığım zamanlat gece 2 - 3e kadar uyuyamıyorum bazı zamanlarAh canım ya hiç bisey yiyemiyorum midem ağzımda geziyorum yemek boruma kadar bi yanma var midem için de dönüyor sürekli inan canım hiç bişey istemiyo yemedikce de halsiz kalıyorum. Hiç bi çözümün yok. Birde ben kusamıyorum asla öyle bi huyum var kızmaktan çok korkuyorum tutuyorum sürekli sonuna kadar
Ah canım ya bende öyleyim çıkarsam rahatlicam biliyorum ama asla yapamam o kadar korkuyorum ki tutabildigim kadar tutuyorum. Bende de reflu var onunda etkisi var ama bu kadar aşırı değildi hamilelikle birlikte daha da çoğaldı bu mide yanması. Ne yapcam bilmiyorumMesajını şimdi okudumda yazmak istedim bende senin gibiyim kusabilen insanlara hayret ediyorum. Ben kusmamak için kendimi o kadar sıkarım ki iyi bişey olmayabilir ama huy işte çok korkarım kusmaktan :/ mesela göbek kayması var bende o yüzden senin anlattığın gibiyim sürekli midemde yanma var gibi yemek borumda su varda çıkıcak gibi ağzıma geliyo özellikle yattığım zamanlat gece 2 - 3e kadar uyuyamıyorum bazı zamanlar
Bende de var galiba demek ki hamilelikte dahada artıyor canımAh canım ya bende öyleyim çıkarsam rahatlicam biliyorum ama asla yapamam o kadar korkuyorum ki tutabildigim kadar tutuyorum. Bende de reflu var onunda etkisi var ama bu kadar aşırı değildi hamilelikle birlikte daha da çoğaldı bu mide yanması. Ne yapcam bilmiyorum
Benim bir program dun bir program bugun adet gunu gosteriyordu hala olmadim ama bakalim daha aksama kadar nolacakKızlar bunay benden de ümit yok akıntım gelmeye başladı adet olacağımadet olunca doktor çağırmıştı gideyim de şu rahim filmini çeksin artık ne yapim
Naberr canım sen ne yaptın?
Bende rennie tablet kullanıyodum daha önce ama hamilelikte sıkıntı olur mu bilmiyorum bugün kalp atışı için gitcem onu da sorarım inşallah melegimi duyarım bugünBende de var galiba demek ki hamilelikte dahada artıyor canımgaviscon vermişti bana doktor hamilelikte kullanılır demişti ama bi iki kere içtim tadı biraz kötü diye sen hiç denedin mi?
Test yaptın mu başka? Bende yok ama Allah sana versin bu ay inşallahBenim bir program dun bir program bugun adet gunu gosteriyordu hala olmadim ama bakalim daha aksama kadar nolacak
Bu sabah kaset test yaptim cikmadiTest yaptın mu başka? Bende yok ama Allah sana versin bu ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?