İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Valla üzgünüm ama kusmak sizin elinizde degıl canım. Hayret edılcek bısey de yok bence sen o raddeye gelırsen zaten kusacaksın elınde olmadan demek o raddede degılsın mıden okadar kasılmıyo. Busabah ben de bı sıkayım dedım lavaboya zor koştum imkansız bısey elde olması. Yapamam demeyın bebek ıcın seve seve de kusuyorum ona toksınler gıder yoksa suan benden beslenıo yedıklerımden şükür kusabılıyorum bulantım olmuyo berbat bısey o kusmaktan daha beter bulantı. yoksa ben de hazetmem normalde gelemezdım ama suan seve seve kusuyrm hatta kusmadıgımda bebegım ıyu mı dıye dusunyrm kussam dıyorum Feeling07 de hamıleyken anlıcak demek ıstedıklerımı mecburen kusacak hayretlık bışey yok

Inşallah kusacak dereceye gelmem ben çünkü kendimi çok iyi tanıyorum tamamen yemeden içmeden kesilirim canım. Umarım bu bulantı halide en kısa zamanda geçer de kurtulurum

Inşallah kusacak dereceye gelmem ben çünkü kendimi çok iyi tanıyorum tamamen yemeden içmeden kesilirim canım. Umarım bu bulantı halide en kısa zamanda geçer de kurtulurum
Benım hala devam edıyor ıstıfra sadece azaldı. Hergun yerıne 2gunde bır oluyor. 14.haftadaym suan. ama dedıgım gb bulantıyı bılmyrm hıc olmadı. genlde bulantı ıcın 11,12den snra azalıo dıyolar ıste 3ay bıtınce genel anlamda daha rahat olmaya baslıosun senın de mıdeye etkı eder belkı cnm ıyı yönde. Bide burdakı takvıme bakma yanlıd hesaplamalar yapıo mesela bebıs suan benm 8cmlerde falan ama bılgıler yanlıs bu sıtede

İnşallah görürsünüz bir de gümüş suyu ya d gümüş solüsyonu araştırın. Facebook ta şifa olsun diye bir grup var biraz inceleyin biz farklı rahatsızlıklar için kullandık ve oldukça faydasını gördük pcos a yardımcı olur mu bakmak lazım
şal görürsünüz

Doğrudur kuzum hamile bulantısını bilmediğim için bişey diyemem ama ben besin zehirlenmesi yaşadım onda bile kusmadım yani bazı insanlar tutamaz kendini ve direk kusar ama ben sıktığım için farklı şekilde çıkarıyorum içimdekileri afedersiniz direk ishal olurum böyle bi durumda. Hamilelikte bulantı nasıl olur hiç bilmiyorum belkide sıksamda kusarım ama inşallah hiç bulantım olmaz da bunlara gerek kalmaz

Evet öyle diyorlar hem bir sorun varsa da belli olur. Kafam rahat giderim tatile. Sende durumlar ne?
Ben açıkçası umudumu çokça yitirdim canim yani oraya spermleri dolleyipte koymadiklari sürece olucağını sanmıyorum. Çünkü genel olarak stresli bir insanım bu da etkileniyor. Normal yaşantımızı yasıyoruz yumurtlama falan bakmıyorum hiç ama sizin hamilelik haberlerinizi almak için hel burdayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…