Canım adet mi oldun yoksa lekeleniyo musunTest yaptın mu başka? Bende yok ama Allah sana versin bu ay inşallah
İnşallah canım stres yapma duyarsın allahın izniyleBende rennie tablet kullanıyodum daha önce ama hamilelikte sıkıntı olur mu bilmiyorum bugün kalp atışı için gitcem onu da sorarım inşallah melegimi duyarım bugün
Valla üzgünüm ama kusmak sizin elinizde degıl canım. Hayret edılcek bısey de yok bence sen o raddeye gelırsen zaten kusacaksın elınde olmadan demek o raddede degılsın mıden okadar kasılmıyo. Busabah ben de bı sıkayım dedım lavaboya zor koştum imkansız bısey elde olması. Yapamam demeyın bebek ıcın seve seve de kusuyorum ona toksınler gıder yoksa suan benden beslenıo yedıklerımden şükür kusabılıyorum bulantım olmuyo berbat bısey o kusmaktan daha beter bulantıAh canım ya bende öyleyim çıkarsam rahatlicam biliyorum ama asla yapamam o kadar korkuyorum ki tutabildigim kadar tutuyorum. Bende de reflu var onunda etkisi var ama bu kadar aşırı değildi hamilelikle birlikte daha da çoğaldı bu mide yanması. Ne yapcam bilmiyorum
Inşallah kusacak dereceye gelmem ben çünkü kendimi çok iyi tanıyorum tamamen yemeden içmeden kesilirim canım. Umarım bu bulantı halide en kısa zamanda geçer de kurtulurumValla üzgünüm ama kusmak sizin elinizde degıl canım. Hayret edılcek bısey de yok bence sen o raddeye gelırsen zaten kusacaksın elınde olmadan demek o raddede degılsın mıden okadar kasılmıyo. Busabah ben de bı sıkayım dedım lavaboya zor koştum imkansız bısey elde olması. Yapamam demeyın bebek ıcın seve seve de kusuyorum ona toksınler gıder yoksa suan benden beslenıo yedıklerımden şükür kusabılıyorum bulantım olmuyo berbat bısey o kusmaktan daha beter bulantı. yoksa ben de hazetmem normalde gelemezdım ama suan seve seve kusuyrm hatta kusmadıgımda bebegım ıyu mı dıye dusunyrm kussam dıyorum Feeling07 de hamıleyken anlıcak demek ıstedıklerımı mecburen kusacak hayretlık bışey yok
Benım hala devam edıyor ıstıfra sadece azaldı. Hergun yerıne 2gunde bır oluyor. 14.haftadaym suan. ama dedıgım gb bulantıyı bılmyrm hıc olmadı. genlde bulantı ıcın 11,12den snra azalıo dıyolar ıste 3ay bıtınce genel anlamda daha rahat olmaya baslıosun senın de mıdeye etkı eder belkı cnm ıyı yönde. Bide burdakı takvıme bakma yanlıd hesaplamalar yapıo mesela bebıs suan benm 8cmlerde falan ama bılgıler yanlıs bu sıtedeInşallah kusacak dereceye gelmem ben çünkü kendimi çok iyi tanıyorum tamamen yemeden içmeden kesilirim canım. Umarım bu bulantı halide en kısa zamanda geçer de kurtulurum
şal görürsünüzİyi akşamlar. Karbonatlı suyu hiç duymadım aslında bi fikrim yok ama soğan kürünü duymuştum bende yaptım bi ara ama çok ağrılı geçti adetim ve çok kanamam oldu korktum bidaha yapmadım ama faydalı olduğunu biliyorum. Doğum kontrol hapını bende çok kullandım ama bırakınca herşey eskisine dönüyor. Benim şuan aşırı saç dökülmem kıllanmam ve sivilcelenmem var. Adetim düzenli allaha şükür kilomda iyi ama bunun için aslan pençesi çayı ve hayıt tohumu çayı kullanıcam inşallah faydasını görürüm.
Lekelenme başladı canım, benim hapı bıraktığımdan beri hep öyle oluyor. Bir daha ki aya inşallah...Canım adet mi oldun yoksa lekeleniyo musun
evet normaş bat 30 ama 4 gün önce dün lekelenme oldu bir iki damla regl hala gelmedi testte silik gördüm durum böyle.Bat 30 mu canım ya ben o kısmı hiç anlamadım
Doğrudur kuzum hamile bulantısını bilmediğim için bişey diyemem ama ben besin zehirlenmesi yaşadım onda bile kusmadım yani bazı insanlar tutamaz kendini ve direk kusar ama ben sıktığım için farklı şekilde çıkarıyorum içimdekileri afedersiniz direk ishal olurum böyle bi durumda. Hamilelikte bulantı nasıl olur hiç bilmiyorum belkide sıksamda kusarım ama inşallah hiç bulantım olmaz da bunlara gerek kalmazValla üzgünüm ama kusmak sizin elinizde degıl canım. Hayret edılcek bısey de yok bence sen o raddeye gelırsen zaten kusacaksın elınde olmadan demek o raddede degılsın mıden okadar kasılmıyo. Busabah ben de bı sıkayım dedım lavaboya zor koştum imkansız bısey elde olması. Yapamam demeyın bebek ıcın seve seve de kusuyorum ona toksınler gıder yoksa suan benden beslenıo yedıklerımden şükür kusabılıyorum bulantım olmuyo berbat bısey o kusmaktan daha beter bulantı. yoksa ben de hazetmem normalde gelemezdım ama suan seve seve kusuyrm hatta kusmadıgımda bebegım ıyu mı dıye dusunyrm kussam dıyorum Feeling07 de hamıleyken anlıcak demek ıstedıklerımı mecburen kusacak hayretlık bışey yok
Rahim filmi çok yararliymis canim inşallah dediğin gibi birdahaki aya..Lekelenme başladı canım, benim hapı bıraktığımdan beri hep öyle oluyor. Bir daha ki aya inşallah...
Olmazsa yarın bir test daha yap canım olmazsa kan verirsin kesin olurBenim bir program dun bir program bugun adet gunu gosteriyordu hala olmadim ama bakalim daha aksama kadar nolacak
Soğan suyuyla çok kişinin yumurtalıkları temizlenip hamile kalmış. Denediniz mi?Rahim filmi çok yararliymis canim inşallah dediğin gibi birdahaki aya..
Evet öyle diyorlar hem bir sorun varsa da belli olur. Kafam rahat giderim tatile. Sende durumlar ne?Rahim filmi çok yararliymis canim inşallah dediğin gibi birdahaki aya..
Bugun sabah yaptim negatif cikti yine yarina kadar adet gelmezse sabah kesin kan vermeye gidecem bugun gidecektim gelirse boşuna vermis olmayayim diye gitmedimOlmazsa yarın bir test daha yap canım olmazsa kan verirsin kesin olur
Ben açıkçası umudumu çokça yitirdim canim yani oraya spermleri dolleyipte koymadiklari sürece olucağını sanmıyorum. Çünkü genel olarak stresli bir insanım bu da etkileniyor. Normal yaşantımızı yasıyoruz yumurtlama falan bakmıyorum hiçEvet öyle diyorlar hem bir sorun varsa da belli olur. Kafam rahat giderim tatile. Sende durumlar ne?
Yarın daha kesin olur canım inşallah birkaç haneli rakamlar görürüz kâğıtta:)Bugun sabah yaptim negatif cikti yine yarina kadar adet gelmezse sabah kesin kan vermeye gidecem bugun gidecektim gelirse boşuna vermis olmayayim diye gitmedim
Umarim ya ikide bir tuvalete gidiyorum adet geldi mi diye psikopat oldum iyiceYarın daha kesin olur canım inşallah birkaç haneli rakamlar görürüz kâğıtta:)
Ben denemedim çok istedim ama soğan yiyince midem çok ağrıyor suyu daha fena yapabilir diye düşündüm:)Soğan suyuyla çok kişinin yumurtalıkları temizlenip hamile kalmış. Denediniz mi?
O son günler bende kötü olurdum peceteye bakmaya korkardım birde panik atak var kalbim ağzımda olurdu her girişimdeUmarim ya ikide bir tuvalete gidiyorum adet geldi mi diye psikopat oldum iyice
Pişmiş oluyor mideyi yakmaz diye düşünüyorum denemek hem çok ucuz hem çok kolay aslında :)Ben denemedim çok istedim ama soğan yiyince midem çok ağrıyor suyu daha fena yapabilir diye düşündüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?