Anladım canım bende 4 gün kala silik gördüm:)evet normaş bat 30 ama 4 gün önce dün lekelenme oldu bir iki damla regl hala gelmedi testte silik gördüm durum böyle.
Inşallah tez zamanda geçer canım ya bunlarBenım hala devam edıyor ıstıfra sadece azaldı. Hergun yerıne 2gunde bır oluyor. 14.haftadaym suan. ama dedıgım gb bulantıyı bılmyrm hıc olmadı. genlde bulantı ıcın 11,12den snra azalıo dıyolar ıste 3ay bıtınce genel anlamda daha rahat olmaya baslıosun senın de mıdeye etkı eder belkı cnm ıyı yönde. Bide burdakı takvıme bakma yanlıd hesaplamalar yapıo mesela bebıs suan benm 8cmlerde falan ama bılgıler yanlıs bu sıtede
Olacak canım ama zamanı var demek ki ben kendimi böle avutuyorum. Bu aydan sonra rahiö filmi çekilince bende takip etmicem artık. Kendime stres yapa yapa olacak olanı da engelliyorum gibi geliyor bana.Ben açıkçası umudumu çokça yitirdim canim yani oraya spermleri dolleyipte koymadiklari sürece olucağını sanmıyorum. Çünkü genel olarak stresli bir insanım bu da etkileniyor. Normal yaşantımızı yasıyoruz yumurtlama falan bakmıyorum hiçama sizin hamilelik haberlerinizi almak için hel burdayım:)
Ayy ne güzel canım yaaa gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağına da aldırsın inşallahKızlar çok şükür bebeğimi gördüm kalp atışını dinledim çok şükür rabbim e kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah ❤
Hani bu attım kafamdan oldu bana çok samimi gelmiyor 10 sene geçse yine kafadan atamazsın bunu imkansız.. Ben umudum olmadığı için takip etmiyorum yoksa hep aklımda her yolun sonu bebeğe anne olmaya çıkıyorOlacak canım ama zamanı var demek ki ben kendimi böle avutuyorum. Bu aydan sonra rahiö filmi çekilince bende takip etmicem artık. Kendime stres yapa yapa olacak olanı da engelliyorum gibi geliyor bana.
Amin inşallah canım Allah razı olsun darısı sana olsun ❤Ayy ne güzel canım yaaa gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah
Aynen canım olacağı varsa oluyor. Bende unutarak hamile kalanlara inanamıyorum bazen, ne kadar düşünmicem desem de mutlaka düşünmeye başlıyorum bir süre sonra :))) ben sadece takip etmicem artık ay akıntım var mı, ay kaç gün kaldı falan diye. İnşallah önümüzdeki ay sana da bana da uğurlu gelirHani bu attım kafamdan oldu bana çok samimi gelmiyor 10 sene geçse yine kafadan atamazsın bunu imkansız.. Ben umudum olmadığı için takip etmiyorum yoksa hep aklımda her yolun sonu bebeğe anne olmaya çıkıyorAma sen filmini çektir sonra güzel sonuçlar alicaksin inşallah kendini strese sokma bizim bir tanıdık eşiyle arası çok kötü ama 3 tane çocukları var dediğine göre adam bununla aynı yatakta bile yatmıyor olucak oldu mu tek ilişkiyle oluyor olmicaksa me yapsan boş.. Rabbim biliyor zamanını artık..
Aminnn canım inşallahhhAmin inşallah canım Allah razı olsun darısı sana olsun ❤
Inşallah canım sana bana tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim..Aynen canım olacağı varsa oluyor. Bende unutarak hamile kalanlara inanamıyorum bazen, ne kadar düşünmicem desem de mutlaka düşünmeye başlıyorum bir süre sonra :))) ben sadece takip etmicem artık ay akıntım var mı, ay kaç gün kaldı falan diye. İnşallah önümüzdeki ay sana da bana da uğurlu gelir
Gözünaydın canim minigin anne ben burdayım demiş:) çok güzel bir hamilelik geçir sağlıkla kucağına al inşallahAminnn canım inşallahhh
Canım bana yazdin sanırım teşekkür ederim darısı sana olsun inşallah:)Gözünaydın canim minigin anne ben burdayım demiş:) çok güzel bir hamilelik geçir sağlıkla kucağına al inşallah
Evet canim sana yazdım :) insallahh isteyen her kadına nasip olsunCanım bana yazdin sanırım teşekkür ederim darısı sana olsun inşallah:)
Amin inşallah canım:)Evet canim sana yazdım :) insallahh isteyen her kadına nasip olsun
İnşallah bi gün bana da yazarsınGözünaydın canim minigin anne ben burdayım demiş:) çok güzel bir hamilelik geçir sağlıkla kucağına al inşallah
Vardır bundada bir hayir :) kendime istediğim kadar istiyorum canımİnşallah bi gün bana da yazarsın
Bende o kadar önce çıkmasını mucize olarak görüyorum. Bayada varmış bata tercih senin yinede :)Arkadaşlar merhaba geriye dönük mesajları okumaya çalışıyorum fırsat buldukça. Adete 4-5 hatta 10 gün kala normal gebelik testleriyle durumu öğrenenler var. Çok ilginç geldi. Ben de merak ediyorum çok ama elimde 2 test var ve şu an bira ücra bir yerdeyim medeniyete ulaşıp da yeniden test alma şansım yok. Adete 7-8 gün falan var. Sonra da 15 Temmuz’a kadar bir daha test alamam. Ama çok da merak ediyorum. Feda etsem mi birini acaba.
Eğer elimdekileri tüketirsem sonra 15 Temmuz’a kadar gecikme falan olursa çatlarımBende o kadar önce çıkmasını mucize olarak görüyorum. Bayada varmış bata tercih senin yinede :)
O zaman bekle derim. Son 3 gün kala birisini feda edebilirsin. Ama cikmazsada üzülme önceden çıkması biraz mucizeEğer elimdekileri tüketirsem sonra 15 Temmuz’a kadar gecikme falan olursa çatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?