İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Inşallah tez zamanda geçer canım ya bunlar

Olacak canım ama zamanı var demek ki ben kendimi böle avutuyorum. Bu aydan sonra rahiö filmi çekilince bende takip etmicem artık. Kendime stres yapa yapa olacak olanı da engelliyorum gibi geliyor bana.

Olacak canım ama zamanı var demek ki ben kendimi böle avutuyorum. Bu aydan sonra rahiö filmi çekilince bende takip etmicem artık. Kendime stres yapa yapa olacak olanı da engelliyorum gibi geliyor bana.
Hani bu attım kafamdan oldu bana çok samimi gelmiyor 10 sene geçse yine kafadan atamazsın bunu imkansız.. Ben umudum olmadığı için takip etmiyorum yoksa hep aklımda her yolun sonu bebeğe anne olmaya çıkıyor Ama sen filmini çektir sonra güzel sonuçlar alicaksin inşallah kendini strese sokma bizim bir tanıdık eşiyle arası çok kötü ama 3 tane çocukları var dediğine göre adam bununla aynı yatakta bile yatmıyor olucak oldu mu tek ilişkiyle oluyor olmicaksa me yapsan boş.. Rabbim biliyor zamanını artık..

Aynen canım olacağı varsa oluyor. Bende unutarak hamile kalanlara inanamıyorum bazen, ne kadar düşünmicem desem de mutlaka düşünmeye başlıyorum bir süre sonra :))) ben sadece takip etmicem artık ay akıntım var mı, ay kaç gün kaldı falan diye. İnşallah önümüzdeki ay sana da bana da uğurlu gelir

Inşallah canım sana bana tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim..

Arkadaşlar merhaba geriye dönük mesajları okumaya çalışıyorum fırsat buldukça. Adete 4-5 hatta 10 gün kala normal gebelik testleriyle durumu öğrenenler var. Çok ilginç geldi. Ben de merak ediyorum çok ama elimde 2 test var ve şu an bira ücra bir yerdeyim medeniyete ulaşıp da yeniden test alma şansım yok. Adete 7-8 gün falan var. Sonra da 15 Temmuz’a kadar bir daha test alamam. Ama çok da merak ediyorum. Feda etsem mi birini acaba.

Bende o kadar önce çıkmasını mucize olarak görüyorum. Bayada varmış bata tercih senin yinede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…