- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Hala adet olmadim :) krem gibi akinti geliyorNaberr canım ne yaptın?
Hadi hayırlısı bakalım. Normalde adet öncesi kuru dönem olur eğer başkaca enfeksiyon vs sıkıntısı yoksa bebiş geliyor inşallah.Hala adet olmadim :) krem gibi akinti geliyor
Surekli gelen bi akinti yok ama peceteye geliyo arada bugun 2 kere geldi mesela surekli akan bi akinti degilHadi hayırlısı bakalım. Normalde adet öncesi kuru dönem olur eğer başkaca enfeksiyon vs sıkıntısı yoksa bebiş geliyor inşallah.
Canım benim de ilk gebelikte öyleydi aman aman bir akıntım hiç olmadı ama az az oluyordu. Benim yumurtlama döneminde genelde bir akıntım olur sonra da pek olmaz. Şu an bende de dediğin türden bir şey var. Ben de umutlanıyorum bakalım ne olacak. Senin için de inşallah öyledir. Rabbim herşeyin en iyisini bilir her işte bir hayır vardır diyorum hep. Ben bu ay olsun gerçekten çok istiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı da budur rabbim de nasip eder.Surekli gelen bi akinti yok ama peceteye geliyo arada bugun 2 kere geldi mesela surekli akan bi akinti degil
Bende bu ay olsun artik istiyorum 3umuzun de dogum gunu ayni ayda olacakCanım benim de ilk gebelikte öyleydi aman aman bir akıntım hiç olmadı ama az az oluyordu. Benim yumurtlama döneminde genelde bir akıntım olur sonra da pek olmaz. Şu an bende de dediğin türden bir şey var. Ben de umutlanıyorum bakalım ne olacak. Senin için de inşallah öyledir. Rabbim herşeyin en iyisini bilir her işte bir hayır vardır diyorum hep. Ben bu ay olsun gerçekten çok istiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı da budur rabbim de nasip eder.
İstediğin buysa inşallah olur canım. Benim fikrime göre farklı aylar daha güzeldir. Bir sürü kutlama olur arada arada. Genelde günler birbirine yakın olunca tek kutlamayla olay bitiyor. Bizim hepimiz farklı aylarda pasta alıp üflüyoruz oğlanın çok hoşuna gidiyor. Hatta arada tuhaf sebepler bulup kutlama falan yapıyoruz eğlenceli yani.Bende bu ay olsun artik istiyorum 3umuzun de dogum gunu ayni ayda olacak
Merhaba canım ben hatırladım seni :) pkomuydun sen? Sanki aklımda öyle kalmış. Başka gebelik testin yokmu canım pembe leke gelmesi ilginç gerçekten. İnşallah hamişsindir bence gebelik testi yap varsa çıkar zaten :)Arkadaslar merhaba uzun bi zamandan zonra yine geldim eskiler hatirlar kimler burda km ne yapti goren yazsi. :) bu arada ozet geciyim ben :) 2 yillik evliyim 1 yil ilac kulandim 1yildir ilacsiz korunmadan snrabu ay korunmasiz gecti bat 1 temmuz lakin 1haftadir goguslerim agriyodu umudum yoktu ilk diye gogus agrisinida hep adetten once yasarim zaten adete 7 gn kala erken gebelk yptim cikmadi. Rahatca regl beklyim dedim. Adete 5 gun kala iliskiden snra pembe leke gordum erken hastalancgmi dusundum devamini gormedim tabi neyse lekekafami karistirsada onemsememeye calistm bu sabaha kdr bu sabah gogus uclarm sisddetle agrmya basladi hala agryo ucu agriyinca endiseye dustum yine ovu tssti yaptim koyuya yakn olmyan ama bayabelirgin olan cczgi gordum suanda gebelik yok die dusnnyorum ama ufak tefek seyler kafami karistirdi sizde yorumlarmisinz yasadklarmi kusura bkmayin uzun oldu :) bu arada ekliyim akintim var genital bolge nemli sebebini bilemedim
Yok cnm degildim amao takim da o donem pko vardi baya :) gebelk testim var da 3 gunvar regle die biraz bkliyim dedim. Gebelk varsa ovu bu gunlerde nasil cikar onda takildim adeti gecince mi cft goryoruz yoksa oncesinde de gorurmyz bide akintim var yani vajina ici islak oyle akan bisey yok cok bilemeidm smdiMerhaba canım ben hatırladım seni :) pkomuydun sen? Sanki aklımda öyle kalmış. Başka gebelik testin yokmu canım pembe leke gelmesi ilginç gerçekten. İnşallah hamişsindir bence gebelik testi yap varsa çıkar zaten :)
Canım inşallah vardır bebişArkadaslar merhaba uzun bi zamandan zonra yine geldim eskiler hatirlar kimler burda km ne yapti goren yazsi. :) bu arada ozet geciyim ben :) 2 yillik evliyim 1 yil ilac kulandim 1yildir ilacsiz korunmadan snrabu ay korunmasiz gecti bat 1 temmuz lakin 1haftadir goguslerim agriyodu umudum yoktu ilk diye gogus agrisinida hep adetten once yasarim zaten adete 7 gn kala erken gebelk yptim cikmadi. Rahatca regl beklyim dedim. Adete 5 gun kala iliskiden snra pembe leke gordum erken hastalancgmi dusundum devamini gormedim tabi neyse lekekafami karistirsada onemsememeye calistm bu sabaha kdr bu sabah gogus uclarm sisddetle agrmya basladi hala agryo ucu agriyinca endiseye dustum yine ovu tssti yaptim koyuya yakn olmyan ama bayabelirgin olan cczgi gordum suanda gebelik yok die dusnnyorum ama ufak tefek seyler kafami karistirdi sizde yorumlarmisinz yasadklarmi kusura bkmayin uzun oldu :) bu arada ekliyim akintim var genital bolge nemli sebebini bilemedim
Ovu testine belli olmaz canım en mantıklısı gebelik testi 3 gün daha bekle yap istersen :)Yok cnm degildim amao takim da o donem pko vardi baya :) gebelk testim var da 3 gunvar regle die biraz bkliyim dedim. Gebelk varsa ovu bu gunlerde nasil cikar onda takildim adeti gecince mi cft goryoruz yoksa oncesinde de gorurmyz bide akintim var yani vajina ici islak oyle akan bisey yok cok bilemeidm smdi
Canim yazdım ama sonrada giremedim kusura bakma ciddi diş ağrısı çekiyorum çok fenayimHala adet olmadim :) krem gibi akinti geliyor
Canim onemli degil gecmis olsun ben coktan saglikocagina kan verdim aksama dogru cikar sanirim ve hala adet yok :)Canim yazdım ama sonrada giremedim kusura bakma ciddi diş ağrısı çekiyorum çok fenayimBu sabah test yapicaktin inşallah ikinci çizgiyi görürüz ay çok heyecanlı:) hadi uyan yap testini bekliyorumm
Sagolasin canımCanim onemli degil gecmis olsun ben coktan saglikocagina kan verdim aksama dogru cikar sanirim ve hala adet yok :)
Aynen ya biraz uyuyayim dedim uyuyamiyorum daSagolasin canım
Aaa iyi yapmışsın şimdi bekleyelim bakalim guzel sonuçlarını zamanda geçmez sana :)
Galiba en mntklisi oOvu testine belli olmaz canım en mantıklısı gebelik testi 3 gün daha bekle yap istersen :)
bn o tedtleri attim ya yaparsam tekraryyuklerimCanım inşallah vardır bebiştestin resmini bi eklesene daha iyi yorum yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?