Idrar miNegatif cıktı testim
Merhaba arkadaşlar. İkinci bebeğimi istiyorum ve sanki hamile gibi hissediyorum. Sata 10 günüm var. Fakat bugün çok ağır kaldırmak zorunda kaldım. Bir de unutup koştum biraz. Bunların yerleşmeye kötü etkisi olur mu acaba. Ağır kaldırdıktan sonra kasığımda ve belimde ağrı başladı.
12.gun çokta erken değil aslinda
yok yumurtlamadan sonra 12 gündü. normal regl tarihim 30 ama henüz olmadım sadece 12. gün işte peçeteye bulaştı çamaşıra az leke ertesi gün hemen sökülürdüm henüz yok gelen giden akıntımsı bişey varcanım adetten sonra 12. günmü
Inşallah bebek vardır. 3 gün varmış çıkar aslında testte canım:)Arkadaslar merhaba uzun bi zamandan zonra yine geldim eskiler hatirlar kimler burda km ne yapti goren yazsi. :) bu arada ozet geciyim ben :) 2 yillik evliyim 1 yil ilac kulandim 1yildir ilacsiz korunmadan snrabu ay korunmasiz gecti bat 1 temmuz lakin 1haftadir goguslerim agriyodu umudum yoktu ilk diye gogus agrisinida hep adetten once yasarim zaten adete 7 gn kala erken gebelk yptim cikmadi. Rahatca regl beklyim dedim. Adete 5 gun kala iliskiden snra pembe leke gordum erken hastalancgmi dusundum devamini gormedim tabi neyse lekekafami karistirsada onemsememeye calistm bu sabaha kdr bu sabah gogus uclarm sisddetle agrmya basladi hala agryo ucu agriyinca endiseye dustum yine ovu tssti yaptim koyuya yakn olmyan ama bayabelirgin olan cczgi gordum suanda gebelik yok die dusnnyorum ama ufak tefek seyler kafami karistirdi sizde yorumlarmisinz yasadklarmi kusura bkmayin uzun oldu :) bu arada ekliyim akintim var genital bolge nemli sebebini bilemedim
Akıntın ne renk canım? Testi tekrarladın mı?yok yumurtlamadan sonra 12 gündü. normal regl tarihim 30 ama henüz olmadım sadece 12. gün işte peçeteye bulaştı çamaşıra az leke ertesi gün hemen sökülürdüm henüz yok gelen giden akıntımsı bişey var
testi tekrarlamadım .26 da akintiyla karışık normal regl başı gibi başlıyor sandım. dün gelmedi . .26. gün ovs dan sonra 12. gün bugünde siliyorum pencereye gelen giden hala yokAkıntın ne renk canım? Testi tekrarladın mı?
yok yumurtlamadan sonra 12 gündü. normal regl tarihim 30 ama henüz olmadım sadece 12. gün işte peçeteye bulaştı çamaşıra az leke ertesi gün hemen sökülürdüm henüz yok gelen giden akıntımsı bişey var
yvz13 2 haziran son bat.ben 14. gün yoğun ovülasyon akınıtm oldu dedim muhtemelen 15. gün çatladı zaten beklenen batta 30 haziran ama 24. gün lekelenmem oldu(12. güne geliyor) hala gelen yok
benim testler silik çıkar hep yine çıktı oyüzden güvenemiyorum neden arkasından sökülmedi hiç belirtim yok hamileliğe dair.hamile olabilirsin
muhtemelen sen erken yumurtluyorsun diyelim ki erken yumurtladım yumurta akı kıvamı 14 15. günlerde olunca dedim bat 29 gün gelir.kuzum bende ilişkiden bir hafta sonra silik çizgi çıkıyor e çıksın artık sende normal
İnşallah gelmez de bebiştesti tekrarlamadım .26 da akintiyla karışık normal regl başı gibi başlıyor sandım. dün gelmedi . .26. gün ovs dan sonra 12. gün bugünde siliyorum pencereye gelen giden hala yok
bakalım 30 a kadar bekleyim belirtim yok çok umutlu değilim ama yumurtlama gününde ilişki olduğu için ihtimal varmı diye merak ediyorum.inşallah.İnşallah gelmez de bebişkan test yaptır istersen.
Evet ama iliskiden sonra 12 gün gecmisti acaba o yüzden mi cıkmadıIdrar mi
benim testler silik çıkar hep yine çıktı oyüzden güvenemiyorum neden arkasından sökülmedi hiç belirtim yok hamileliğe dair.
Evet canim sen aletini bekle geçerse tekrarla testiEvet ama iliskiden sonra 12 gün gecmisti acaba o yüzden mi cıkmadı
Adetim geçti aslında iliski adet tarihimden bir iki gün önce yasanmıştıEvet canim sen aletini bekle geçerse tekrarla testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?