- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Eşiniz ilacını neden kullanmıyor? Bence cok istekli değil bebek konusunda.. çünkü insan isteyince her duyduğunu denemek istiyor. Siz sigarayı bırakıp ona ne kadar istekli olduğunuzu gösterirseniz belki o da ilaçlarını alır.Selam kızlar. Ben kkda yeniyim. hep hamile kalayım öyle üye olurum diyodum ama 1 sene sonrasında eşimden bebek lafı yasağı gelince ümidi de kestim( artık ümitsizliğimi ancak burda sizinle paylaşabilecem kabul ederseniz.
1 senedir deniyoruz, eşim çok üstüne düşmeme taraftarıydı başından beri, rahat ol zorlayınca stres yapıyosun hiç olmaz diyodu. Bu arada eşimde sperm yavaşlığı var, doktoru imkansız değil ama zaman alır dedi ilaç verdi(Tabii ki bizimki kullanmıyor). benim rutin kontrol normal çıktı ama eşim 1 senedir olmamasını benim sigara içmeme bağlıyor.
Temmuza bir randevu daha aldım doktor belki hormonlarıma fln bakar.
Allahım günah yazmasın ama burda bebeğini kaybeden arkadaşların acılarına bile özeniyorum. Bir kere olmuş, doğru tedaviyle bir daha olur inşallah arkadaşlar metin olun.
Ben 1 senedir her ay adetten bir gün önce fln test yapıyorum daha 1 kere bile çift çizgi görmedim, zaten ertesi günü de hastalanıyordum. Uzun yazdım kusura bakmayın ama artık derdimi paylaşacak bir siz varsınız
Hepinize en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler ve bebişler diliyorum
Idrara gec geciyor cogu kiside adet gecikince cikiyor idrarda bende yaptim hep negatif cikti hatta dun adet gunumdu yaptim negatif ama hala adet olmadim ka tahlili yaptirdim bugun bakalim ne cikacakEvet ama iliskiden sonra 12 gün gecmisti acaba o yüzden mi cıkmadı
Eşiniz ilacını neden kullanmıyor? Bence cok istekli değil bebek konusunda.. çünkü insan isteyince her duyduğunu denemek istiyor. Siz sigarayı bırakıp ona ne kadar istekli olduğunuzu gösterirseniz belki o da ilaçlarını alır.
Canımm inşallah sonucun güzel çıkarIdrara gec geciyor cogu kiside adet gecikince cikiyor idrarda bende yaptim hep negatif cikti hatta dun adet gunumdu yaptim negatif ama hala adet olmadim ka tahlili yaptirdim bugun bakalim ne cikacak
Aksama anca cikar heralde canim yazarim sonucu umarim pozitiftirCanımm inşallah sonucun güzel çıkarbize de yaz mutlaka. Kaçta çıkacak?
Ilaç saati siz getirin verin. Benim eşimde çok üşengeç biraz desteklemek gerekiyor erkekleri onlar bizim kadar iradeli değiller:) inşallah en kısa zamanda sigarayı bırakırsın bebeginede kavuşursunÜşengeçlikten kullanmıyor.
Ben de beni kendi halime bırak ben kendi irademle sigarayı bırakcam diyorum, her hafta ısıtıp bu problemi önüme koyuyor bu sefer stresten hiç bırakasım gelmiyor. Kısır döngüAma koydum kafaya bırakcam. Artık eşimin ağzına laf vermek istemiyorum.
Canım aynıları bende oldu. Ve bat 5 kalana kadar çıkmadı. 6 gün kala negatifti. Benim yumurtlama günüm 7 haziran mı ben 16 haziranda öğrendim, bence bekle 2-3 gün daha.ben yumurtlama günümden sonra karnımda batmalar hissettim. 3 gün batma devam etti bu şekilde. sonra beyaz akıntı olmaya başladı hergün var ama az az. ateşimde yüksek 38-38,5 arasında değişiyor. uykum var bi de. ve açlık.
uyku ve açlık yumurtlamadan 5 gün sonra başladı. şuan adetime 7 gün var. yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ama bakalım artık.
Off bende böyle sonuçlara bakmaya hep çok korkarımSonuc hala cikmadi ciksa da acmaya korkuyorum negatif cikacak diyee
Ne bileyim stresten mi gelmedi acaba diyorum disimi cektirmistim antibiyotik kullanmak zorunda kaldim 2 gun falan ondan da olabilirOff bende böyle sonuçlara bakmaya hep çok korkarımama adet gelmedi sonuçta bence var sende bebiş
Bende cektiricem çok korkuyorumNe bileyim stresten mi gelmedi acaba diyorum disimi cektirmistim antibiyotik kullanmak zorunda kaldim 2 gun falan ondan da olabilir
Benimki de cok agriyordu simdi geçti umarim 4 5 gibi cikar yarina kalmazBende cektiricem çok korkuyorumantibiyotik kullanıyorum şimdi ama ağrısı daha kötü kafami duvarlara vurmak istiyorum gözümde hep yaş.. yinede umudunu taze tut sen 4 te çıkıcak sonucun bence
Aslında 1 saatte çıkar ama hepsini girmek için belirli bir saat var herhalde. Yarına kalacağını sanmam bende çok heyecanlıyım:)Benimki de cok agriyordu simdi geçti umarim 4 5 gibi cikar yarina kalmaz
Himm olablr aslndaInşallah bebek vardır. 3 gün varmış çıkar aslında testte canım:)
Canım aynıları bende oldu. Ve bat 5 kalana kadar çıkmadı. 6 gün kala negatifti. Benim yumurtlama günüm 7 haziran mı ben 16 haziranda öğrendim, bence bekle 2-3 gün daha.
BİR DE BAŞKA BELİRTİ VAR MIYDI SENDE.Canım aynıları bende oldu. Ve bat 5 kalana kadar çıkmadı. 6 gün kala negatifti. Benim yumurtlama günüm 7 haziran mı ben 16 haziranda öğrendim, bence bekle 2-3 gün daha.
Yerlesme kanamasi adet kanamasi gibi degildir ya pembe ya da kahverengi olur ama asla kirmizi olmaz ne renktibişey merak ediyorum daha önce lekelenme ile başlayıp artarak regl ye gittiği olmuştu adetim ama bu sefer
26.06 da ilk leke sadece peçeteye bir ilk damla akıntı şeklinde akşam üzeri
27.06 da hiç leke yok temiz
28.06 da akıntım sarılı açık kahve sulu ..baş parmak kadar devamıyok sildikçe..
acaba 30 kadar böyle devam edip artar mı yoksa kalırmı
geçen ay 2 haziran leke
3 haziran reglm devam etti.sanki bu ay gelemiyor bi türlü..
işte ilk gelen regl başlarken gelen gibiydi bir iki damla akıntı şeklinde gibiydi.regl oluyorum sandım bugün ki sarımsı açık kahve tonu gibi sulu pembelik kırmızılık veyada koyu kahverengi yokYerlesme kanamasi adet kanamasi gibi degildir ya pembe ya da kahverengi olur ama asla kirmizi olmaz ne renkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?