İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Eşiniz ilacını neden kullanmıyor? Bence cok istekli değil bebek konusunda.. çünkü insan isteyince her duyduğunu denemek istiyor. Siz sigarayı bırakıp ona ne kadar istekli olduğunuzu gösterirseniz belki o da ilaçlarını alır.

Evet ama iliskiden sonra 12 gün gecmisti acaba o yüzden mi cıkmadı
Idrara gec geciyor cogu kiside adet gecikince cikiyor idrarda bende yaptim hep negatif cikti hatta dun adet gunumdu yaptim negatif ama hala adet olmadim ka tahlili yaptirdim bugun bakalim ne cikacak

Üşengeçlikten kullanmıyor.
Ben de beni kendi halime bırak ben kendi irademle sigarayı bırakcam diyorum, her hafta ısıtıp bu problemi önüme koyuyor bu sefer stresten hiç bırakasım gelmiyor. Kısır döngü Ama koydum kafaya bırakcam. Artık eşimin ağzına laf vermek istemiyorum.

ben yumurtlama günümden sonra karnımda batmalar hissettim. 3 gün batma devam etti bu şekilde. sonra beyaz akıntı olmaya başladı hergün var ama az az. ateşimde yüksek 38-38,5 arasında değişiyor. uykum var bi de. ve açlık.
uyku ve açlık yumurtlamadan 5 gün sonra başladı. şuan adetime 7 gün var. yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ama bakalım artık.

Idrara gec geciyor cogu kiside adet gecikince cikiyor idrarda bende yaptim hep negatif cikti hatta dun adet gunumdu yaptim negatif ama hala adet olmadim ka tahlili yaptirdim bugun bakalim ne cikacak
Canımm inşallah sonucun güzel çıkar bize de yaz mutlaka. Kaçta çıkacak?

Ilaç saati siz getirin verin. Benim eşimde çok üşengeç biraz desteklemek gerekiyor erkekleri onlar bizim kadar iradeli değiller:) inşallah en kısa zamanda sigarayı bırakırsın bebeginede kavuşursun

Canım aynıları bende oldu. Ve bat 5 kalana kadar çıkmadı. 6 gün kala negatifti. Benim yumurtlama günüm 7 haziran mı ben 16 haziranda öğrendim, bence bekle 2-3 gün daha.

Ne bileyim stresten mi gelmedi acaba diyorum disimi cektirmistim antibiyotik kullanmak zorunda kaldim 2 gun falan ondan da olabilir
Bende cektiricem çok korkuyorum antibiyotik kullanıyorum şimdi ama ağrısı daha kötü kafami duvarlara vurmak istiyorum gözümde hep yaş.. yinede umudunu taze tut sen 4 te çıkıcak sonucun bence

Bende cektiricem çok korkuyorum antibiyotik kullanıyorum şimdi ama ağrısı daha kötü kafami duvarlara vurmak istiyorum gözümde hep yaş.. yinede umudunu taze tut sen 4 te çıkıcak sonucun bence
Benimki de cok agriyordu simdi geçti umarim 4 5 gibi cikar yarina kalmaz

bişey merak ediyorum daha önce lekelenme ile başlayıp artarak regl ye gittiği olmuştu adetim ama bu sefer
26.06 da ilk leke sadece peçeteye bir ilk damla akıntı şeklinde akşam üzeri
27.06 da hiç leke yok temiz
28.06 da akıntım sarılı açık kahve sulu ..baş parmak kadar devamıyok sildikçe..
acaba 30 kadar böyle devam edip artar mı yoksa kalırmı

geçen ay 2 haziran leke
3 haziran reglm devam etti.sanki bu ay gelemiyor bi türlü..

Yerlesme kanamasi adet kanamasi gibi degildir ya pembe ya da kahverengi olur ama asla kirmizi olmaz ne renkti

Yerlesme kanamasi adet kanamasi gibi degildir ya pembe ya da kahverengi olur ama asla kirmizi olmaz ne renkti
işte ilk gelen regl başlarken gelen gibiydi bir iki damla akıntı şeklinde gibiydi.regl oluyorum sandım bugün ki sarımsı açık kahve tonu gibi sulu pembelik kırmızılık veyada koyu kahverengi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…