İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Tatlım mart annelerinde de gördüm seni, benim eşimde de sperm hareketsizliği var, ilaç tedavisine başlamıştık bayramdan önce. Bunun öncesinde de aktardan aldığımız bitkisel şeyleri içiyordu çakşırdi sanırım. Ve ben bugün hamile oldugumu ogrendim! Aslında ilaç tedavisine baslamadan önce hamile kalmışım yani. Uzun lafin kısası senin önce eşini ikna etmen lazim al karşına güzelce konuş. İlaçları kullanmamak da ne demek yaaa. Ve sen de sigara içmemelisin tabi. altı aydır deniyorduk bugüne kısmetmiş benim. Aynen senin gibi ümidim kalmadı artık benim diye sizlaniyordum. Unutma tatlım Allah ol der ve olur, demek ki senin zamanın henüz değil. Yumurtlama takibi yapmani öneririm indirdiğin program falan varsa onlara çok güvenme derim. Ben erken yumurtluyorum mesela, bunu ovulasyon testiyle öğrendim hic yapmadıysan bir dene derim, uzun uzun da yazdım inşallah faydalı olur

Benı bılıyosun düşük sonrası ertesı ay bır gunluk zaafımıza yenıldık bebek fikri ztn yoktu o üzüntyle.. zaten ara vermıstık kafada 0'dı ornek benım anlıcagın oluyor canım:)

Ilaç saati siz getirin verin. Benim eşimde çok üşengeç biraz desteklemek gerekiyor erkekleri onlar bizim kadar iradeli değiller:) inşallah en kısa zamanda sigarayı bırakırsın bebeginede kavuşursun

İnşallah cnm.

Canim yaa. çok güzel anlatmissin. teşekkür ederim.
Ovulasyon testini her ay yapiyorum. artik ezbere biliyorum ne zaman yumurtlayacagimi.
eşim de rahat ol deyip duruyor.
bana da o çok rahat gibi geliyor.
bitkisel çaylar hazirladim ona ama birkaç gün içti sonra icmedi.
bakalım bekliyorum sabırsızlıkla sıranın bana gelmesini.
senin de gebeligin hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına al inşallah vakti gelince

Daha yeni yeni deniyorsunuz zaten canım sıkma canını sen bu ay git hormonlarına baktir bakalım

Üzme kendini canım bir dahaki ay birlikte bekleriz yine senin daha birkaç ay oldu benimse bir yılım doldu, sıkma canını.
Sinirden temizlik yaptim adet gelsin hormonlari olcturmeye gidicem bu bizim 4.denemeydi sanirim simdi bir ay daha aynı seyleri yasamak cok gozumu korkutuyor

Sinirden temizlik yaptim adet gelsin hormonlari olcturmeye gidicem bu bizim 4.denemeydi sanirim simdi bir ay daha aynı seyleri yasamak cok gozumu korkutuyor
Inan hep aynı duyguları yaşıyoruz canim şuan ne desem boş o hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. Ama doktora gidince insana bir umut depolaniyor. O enerjiyle güzel haberleri alırız insallah

Teşekkür ederim canımm Rabbim sizlere de kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh cinsiyeti de şimdiden hayırlı olsun sağlıkla bereketle gelsin miniğin

Kizlar merhaba ben sabredemedim gebelk yaptim cok ince bi cizgi gordm sonra ovu yaptim ondada2. Cok belirgindi adete2 gun vr amaleke geliyo iki damla gordm bgn anlayamadim resimleri Yukleyemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…