Normal adet belirtileri vardı ama ateşim yükselmişti farklı olarak, ben ondan şüphlenip test yaptım çünkü normalde çok üşürüm adetten önce.BİR DE BAŞKA BELİRTİ VAR MIYDI SENDE.
Tatlım mart annelerinde de gördüm seni, benim eşimde de sperm hareketsizliği var, ilaç tedavisine başlamıştık bayramdan önce. Bunun öncesinde de aktardan aldığımız bitkisel şeyleri içiyordu çakşırdi sanırım. Ve ben bugün hamile oldugumu ogrendim! Aslında ilaç tedavisine baslamadan önce hamile kalmışım yani. Uzun lafin kısası senin önce eşini ikna etmen lazim al karşına güzelce konuş. İlaçları kullanmamak da ne demek yaaa. Ve sen de sigara içmemelisin tabi. altı aydır deniyorduk bugüne kısmetmiş benim. Aynen senin gibi ümidim kalmadı artık benim diye sizlaniyordum. Unutma tatlım Allah ol der ve olur, demek ki senin zamanın henüz değil. Yumurtlama takibi yapmani öneririm indirdiğin program falan varsa onlara çok güvenme derim. Ben erken yumurtluyorum mesela, bunu ovulasyon testiyle öğrendim hic yapmadıysan bir dene derim, uzun uzun da yazdım inşallah faydalı olurSelam kızlar. Ben kkda yeniyim. hep hamile kalayım öyle üye olurum diyodum ama 1 sene sonrasında eşimden bebek lafı yasağı gelince ümidi de kestim( artık ümitsizliğimi ancak burda sizinle paylaşabilecem kabul ederseniz.
1 senedir deniyoruz, eşim çok üstüne düşmeme taraftarıydı başından beri, rahat ol zorlayınca stres yapıyosun hiç olmaz diyodu. Bu arada eşimde sperm yavaşlığı var, doktoru imkansız değil ama zaman alır dedi ilaç verdi(Tabii ki bizimki kullanmıyor). benim rutin kontrol normal çıktı ama eşim 1 senedir olmamasını benim sigara içmeme bağlıyor.
Temmuza bir randevu daha aldım doktor belki hormonlarıma fln bakar.
Allahım günah yazmasın ama burda bebeğini kaybeden arkadaşların acılarına bile özeniyorum. Bir kere olmuş, doğru tedaviyle bir daha olur inşallah arkadaşlar metin olun.
Ben 1 senedir her ay adetten bir gün önce fln test yapıyorum daha 1 kere bile çift çizgi görmedim, zaten ertesi günü de hastalanıyordum. Uzun yazdım kusura bakmayın ama artık derdimi paylaşacak bir siz varsınız
Hepinize en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler ve bebişler diliyorum
Benı bılıyosun düşük sonrası ertesı ay bır gunluk zaafımıza yenıldık bebek fikri ztn yoktu o üzüntyle.. zaten ara vermıstık kafada 0'dı ornek benım anlıcagın oluyor canım:)Aynen canım olacağı varsa oluyor. Bende unutarak hamile kalanlara inanamıyorum bazen, ne kadar düşünmicem desem de mutlaka düşünmeye başlıyorum bir süre sonra :))) ben sadece takip etmicem artık ay akıntım var mı, ay kaç gün kaldı falan diye. İnşallah önümüzdeki ay sana da bana da uğurlu gelir
Ilaç saati siz getirin verin. Benim eşimde çok üşengeç biraz desteklemek gerekiyor erkekleri onlar bizim kadar iradeli değiller:) inşallah en kısa zamanda sigarayı bırakırsın bebeginede kavuşursun
Tatlım mart annelerinde de gördüm seni, benim eşimde de sperm hareketsizliği var, ilaç tedavisine başlamıştık bayramdan önce. Bunun öncesinde de aktardan aldığımız bitkisel şeyleri içiyordu çakşırdi sanırım. Ve ben bugün hamile oldugumu ogrendim! Aslında ilaç tedavisine baslamadan önce hamile kalmışım yani. Uzun lafin kısası senin önce eşini ikna etmen lazim al karşına güzelce konuş. İlaçları kullanmamak da ne demek yaaa. Ve sen de sigara içmemelisin tabi. altı aydır deniyorduk bugüne kısmetmiş benim. Aynen senin gibi ümidim kalmadı artık benim diye sizlaniyordum. Unutma tatlım Allah ol der ve olur, demek ki senin zamanın henüz değil. Yumurtlama takibi yapmani öneririm indirdiğin program falan varsa onlara çok güvenme derim. Ben erken yumurtluyorum mesela, bunu ovulasyon testiyle öğrendim hic yapmadıysan bir dene derim, uzun uzun da yazdım inşallah faydalı olur
İnşallah bende senin gibi olurum da bebişim gelir :)))Benı bılıyosun düşük sonrası ertesı ay bır gunluk zaafımıza yenıldık bebek fikri ztn yoktu o üzüntyle.. zaten ara vermıstık kafada 0'dı ornek benım anlıcagın oluyor canım:)
ÇOK ÇOK AMiiN :)İnşallah bende senin gibi olurum da bebişim gelir :)))
Hayir hala cikmadi uyuz oldum yaNaberr canım çıktı mi sonuç?
Yarına kaldı herhalde canimHayir hala cikmadi uyuz oldum ya
Gece falan da giriyolarmis galiba ama bilmiyorumYarına kaldı herhalde canim
Arada gir bak sen yinede :) özelden yazicam şimdi sana canimGece falan da giriyolarmis galiba ama bilmiyorum
Daha yeni yeni deniyorsunuz zaten canım sıkma canını sen bu ay git hormonlarına baktir bakalımNegatif
Üzme kendini canım bir dahaki ay birlikte bekleriz yineNegatif
Daha yeni yeni deniyorsunuz zaten canım sıkma canını sen bu ay git hormonlarına baktir bakalım
Sinirden temizlik yaptim adet gelsin hormonlari olcturmeye gidicem bu bizim 4.denemeydi sanirim simdi bir ay daha aynı seyleri yasamak cok gozumu korkutuyorÜzme kendini canım bir dahaki ay birlikte bekleriz yinesenin daha birkaç ay oldu benimse bir yılım doldu, sıkma canını.
Inan hep aynı duyguları yaşıyoruz canim şuan ne desem boş o hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. Ama doktora gidince insana bir umut depolaniyor. O enerjiyle güzel haberleri alırız insallahSinirden temizlik yaptim adet gelsin hormonlari olcturmeye gidicem bu bizim 4.denemeydi sanirim simdi bir ay daha aynı seyleri yasamak cok gozumu korkutuyor
Teşekkür ederim canımm Rabbim sizlere de kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh cinsiyeti de şimdiden hayırlı olsun sağlıkla bereketle gelsin miniğinBen de bi suredır ayrıldım burdan dün yazdım kurumus maskara ıcın gırdım . sımdı yenıden cıkacagım. Gözunaydın meleğin gelmiş coksevındım iyi olmanıza. ben de senı cokmerak ettim. En son testımı gormustun hatrlarsın:) 4.ayımın içindeyım şuan herşey guzel sukur ptesı cınsıyet için gidecegız biz de canımmi-nick
Neden yükleyemedim canım fotoğrafı kırparsan yüklersinKizlar merhaba ben sabredemedim gebelk yaptim cok ince bi cizgi gordm sonra ovu yaptim ondada2. Cok belirgindi adete2 gun vr amaleke geliyo iki damla gordm bgn anlayamadim resimleri Yukleyemiyorm
Yok yapamaidm vallaNeden yükleyemedim canım fotoğrafı kırparsan yüklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?