İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar ya şüpheli ilişkiden birkaç gün sonra başlatan bir baş ağrısı var bende. Hamileliğe mi yorsam yoksa havalara mı bilemedim. Ama her gün çok öldürmeyecek ama süründürecek cinsten bir baş ağrısı var. Normalde hiç böyle bir durum yaşamazdım. Artık her şeyi gebeliğe yorar oldum.

Fsh bu kadarken lhin en fazla 34 olmasi lazim bozukluk varmis ama ilaca gerek yok dedi egitim arastirma hastanesine gidebilirsin dedi
Hmm anladım canım biraz da kafaya takmamak lazım biliyorsun veya gideceksin araştırmaya detaylı bi bakılacak sonra kendini rahat bırakmalısın bence yanlış anlama beni stres en büyük düşman benden daha iyi bilirsin :)

Canım tam bilmiyorum ama fsh ve lh nin danırım aynı değerlerde olması gerekiyor. Yani sen de çok hafif bir durum olabilir bence araştırma hastanesine de git bi baktır. Naberr

Kızlar mrb, adetim 1 gün gecikti ve ben bu sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm. Daha sonra kan vermeye gittim ve değerim 17.7 çıktı. Hemşire şuan erken, değer düşük iki gün sonra tekrar kan verin iki katı olması gerekiyor dedi. Benim gibi olup Değeri yükselen oldu mu aranızda

Canımm hayırlı olsun iki gün sonra tekrarla bence testi, burada değeri 20 olup yükselenler vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…