Canım yerleşme kanamasi olabilirYok yapamaidm valla
Testte çıktıysa ve lekelenme gördüysen bence acile git. Belki bebegin sana tutunmakta zorlaniyordur. Ilaç verirler müdahale ederler.Yok yapamaidm valla
oylemi diyosunz suanda oylw bi imkanim yok acile gitmek disnnda yapablcegm baska bisey vrmiTestte çıktıysa ve lekelenme gördüysen bence acile git. Belki bebegin sana tutunmakta zorlaniyordur. Ilaç verirler müdahale ederler.
batma olur mu yerlesme kanamasindaCanım yerleşme kanamasi olabilir
Canım batma hamilelikte olan bisey zaten yerleşmede de olur yani. Ama doktora gitmen lazım progestan başlar büyük ihtimalleA
batma olur mu yerlesme kanamasinda
Talihsizlk haftasonuna denk geldi saglk ocagna bile gidemiorm tahlil icinCanım batma hamilelikte olan bisey zaten yerleşmede de olur yani. Ama doktora gitmen lazım progestan başlar büyük ihtimalle
Acile git canımTalihsizlk haftasonuna denk geldi saglk ocagna bile gidemiorm tahlil icin
Kendi kendine maalesef yapabilcegin birşey yokoylemi diyosunz suanda oylw bi imkanim yok acile gitmek disnnda yapablcegm baska bisey vrmi
Kizlar kan tahlili verdim hormon 11de verdim 4 5saate cikar dediler
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar, bize dr yazKizlar kan tahlili verdim hormon 11de verdim 4 5saate cikar dediler
Ben anlamıyorum canım ama hepsi de normal herhalde hep referans aralığında hepside
Fsh bu kadarken lhin en fazla 34 olmasi lazim bozukluk varmis ama ilaca gerek yok dedi egitim arastirma hastanesine gidebilirsin dediBen anlamıyorum canım ama hepsi de normal herhalde hep referans aralığında hepside
Hmm anladım canım biraz da kafaya takmamak lazım biliyorsun veya gideceksin araştırmaya detaylı bi bakılacak sonra kendini rahat bırakmalısın bence yanlış anlama beni stres en büyük düşman benden daha iyi bilirsin :)Fsh bu kadarken lhin en fazla 34 olmasi lazim bozukluk varmis ama ilaca gerek yok dedi egitim arastirma hastanesine gidebilirsin dedi
Lhin bu durumda 3 4 olmasi lazimCanım tam bilmiyorum ama fsh ve lh nin danırım aynı değerlerde olması gerekiyor. Yani sen de çok hafif bir durum olabilir bence araştırma hastanesine de git bi baktır.Naberr
Canımm hayırlı olsunKızlar mrb, adetim 1 gün gecikti ve ben bu sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm. Daha sonra kan vermeye gittim ve değerim 17.7 çıktı. Hemşire şuan erken, değer düşük iki gün sonra tekrar kan verin iki katı olması gerekiyor dedi. Benim gibi olup Değeri yükselen oldu mu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?