- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Olur olur oda olur :) eli kulagindaTeşekkür ederim canım inşallahÇok şükür içeride bir sorun yok tek sorun bebişin eksik olması :))))
Yani bende öle düşünüyorum ama hsg çekileli artık 9. gün oluyor. İnşallah eski kalanlar temizleniyordur. Bu ay olmaz zaten canım doktor korunmamı istedi çünkü.Yoktur canım merak etme ister istemez bi tahriş oluyor kalan giden eski kan geliyordur tahminimce. Hani filmden sonra hamile kalma şansı yüksek ama daha çok yeni olmuş galiba yerleşme kanaması falan değildir tahminimce ama dikket et yine de ne olur ne olmaz canım :)
Ayy aminnn canım hepimizin ki eli kulağında olsun inşallah :)))))Olur olur oda olur :) eli kulaginda
Allah allah acaba neden öyle söyledi bana hiç bir şey söylenmedi hatta adet görmeden hamile kaldım bir sorun mu olurmuş neden öyle söyledi ?Yani bende öle düşünüyorum ama hsg çekileli artık 9. gün oluyor. İnşallah eski kalanlar temizleniyordur. Bu ay olmaz zaten canım doktor korunmamı istedi çünkü.
Bu ay radrasyon aldın o yüzden deneme dedi, bilmiyorum başka sebebi var mı?Allah allah acaba neden öyle söyledi bana hiç bir şey söylenmedi hatta adet görmeden hamile kaldım bir sorun mu olurmuş neden öyle söyledi ?
Bilmiyorm işte şimdi adet olmayı bekliyorm. Adetin 2 yada 3 . Gunu gel kan ver dedi hotmonlara bakılcak. Bnmde kist var sag temiz solda varms ve milimetrik ama bir kaç tane. Artık ne gibi bir tedavi uygulanır bilmiyorn. Dr istersen çatlatma iğnesi yaptırırsın dedi.Pco yani yumurtalikta kist var demi? Eğer öyleyse benimde vardı o zamanlar bekardim ve benimki çok büyüktü birdahaki ay kalmadığını söylediler. Sonrasında yine 2 tane çıkmıştı ama sonra yine gitmişti son 2 yıldır temiz. Yani bu şeyin hir çaresi yokmu?
Benim hala adete var ates olcuyorumOf net sorunu çok kötü.sende durumlar nasildi?
Kuzum tedavini ol ama benim bildiğim kadariyla genel tedayi doğum kontrol haplari yada kendi kendine yok olmasini beklicen cunku benimkiler kendi kn dine yok olduBilmiyorm işte şimdi adet olmayı bekliyorm. Adetin 2 yada 3 . Gunu gel kan ver dedi hotmonlara bakılcak. Bnmde kist var sag temiz solda varms ve milimetrik ama bir kaç tane. Artık ne gibi bir tedavi uygulanır bilmiyorn. Dr istersen çatlatma iğnesi yaptırırsın dedi.
Doğum kontrol hapını duymustum ama onunla nadıl oluyo biliyor musun ? Ve doğum kontrol hapı kullanırsam nasıl hamile kalcam ?Kuzum tedavini ol ama benim bildiğim kadariyla genel tedayi doğum kontrol haplari yada kendi kendine yok olmasini beklicen cunku benimkiler kendi kn dine yok oldu
Hmm bana hiçbir şey söylenmedi hayırlısı olsun canım ya ne diyelimBu ay radrasyon aldın o yüzden deneme dedi, bilmiyorum başka sebebi var mı?
Aynen canım bizim için en hayırlısı neyse o olsun :)))Hmm bana hiçbir şey söylenmedi hayırlısı olsun canım ya ne diyelim
Hadi gözün aydın canım, bir dahaki ay da bebeğe sevinelimKızlar Sanırım sonunda adet oluyorm. Hamileyim diye umutlanmıstım ama bunada şükür 4 aydır adet olmuyordm. Şimdi şiddetli kasık agrım ve hafif hafif lekelenmem var ama çok çok az. İç çamasırımda gördm yok denilecek kadar az ama demekki yeni yeni sökülüyor :) bekle bni yeni ayyyy
Amiiiiiiinnn inşallah pazartesi gidip kan vercem hormon için . Sonra büyük ihtimal çatlatma iğnesi vurdururum :)Hadi gözün aydın canım, bir dahaki ay da bebeğe sevinelim
Hadi bakalım güzel haberler ver inşallahAmiiiiiiinnn inşallah pazartesi gidip kan vercem hormon için . Sonra büyük ihtimal çatlatma iğnesi vurdururum :)
İnşallah canım :) ,❤Hadi bakalım güzel haberler ver inşallah
Doğum kontrol haplari hormonunu düzeltip kendi kendine yok olmasını sağlıyor . Evet hamile kalamazsin. Valla bilmiyorum kuzunDoğum kontrol hapını duymustum ama onunla nadıl oluyo biliyor musun ? Ve doğum kontrol hapı kullanırsam nasıl hamile kalcam ?
Çok şükür adet oldm bugun. Az az geliyo ama sonunda geliyo. Yarın tam sökülür 4 ay sonunda :) adet olunca mıtlu olacagım aklıma gelmezdi hiç. Hemde ne sancılar çekiyorm resmen doğum yapıyormDoğum kontrol haplari hormonunu düzeltip kendi kendine yok olmasını sağlıyor . Evet hamile kalamazsin. Valla bilmiyorum kuzun
Hadi gözün Aydın. 4 ay sonunda sanci cekmen normal geçmiş olsunÇok şükür adet oldm bugun. Az az geliyo ama sonunda geliyo. Yarın tam sökülür 4 ay sonunda :) adet olunca mıtlu olacagım aklıma gelmezdi hiç. Hemde ne sancılar çekiyorm resmen doğum yapıyorm
Bnm normaldede sancılı. Ama sey ya pedddim ter temiz ama lavaboya gidince çok afadersin kanama var. Silince falanda geliyo niye böyle ? Acaba tam sökülemedim mi ?Hadi gözün Aydın. 4 ay sonunda sanci cekmen normal geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?