İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yani bende öle düşünüyorum ama hsg çekileli artık 9. gün oluyor. İnşallah eski kalanlar temizleniyordur. Bu ay olmaz zaten canım doktor korunmamı istedi çünkü.

Yani bende öle düşünüyorum ama hsg çekileli artık 9. gün oluyor. İnşallah eski kalanlar temizleniyordur. Bu ay olmaz zaten canım doktor korunmamı istedi çünkü.
Allah allah acaba neden öyle söyledi bana hiç bir şey söylenmedi hatta adet görmeden hamile kaldım bir sorun mu olurmuş neden öyle söyledi ?

Allah allah acaba neden öyle söyledi bana hiç bir şey söylenmedi hatta adet görmeden hamile kaldım bir sorun mu olurmuş neden öyle söyledi ?
Bu ay radrasyon aldın o yüzden deneme dedi, bilmiyorum başka sebebi var mı?

Bilmiyorm işte şimdi adet olmayı bekliyorm. Adetin 2 yada 3 . Gunu gel kan ver dedi hotmonlara bakılcak. Bnmde kist var sag temiz solda varms ve milimetrik ama bir kaç tane. Artık ne gibi bir tedavi uygulanır bilmiyorn. Dr istersen çatlatma iğnesi yaptırırsın dedi.

Kuzum tedavini ol ama benim bildiğim kadariyla genel tedayi doğum kontrol haplari yada kendi kendine yok olmasini beklicen cunku benimkiler kendi kn dine yok oldu

Kuzum tedavini ol ama benim bildiğim kadariyla genel tedayi doğum kontrol haplari yada kendi kendine yok olmasini beklicen cunku benimkiler kendi kn dine yok oldu
Doğum kontrol hapını duymustum ama onunla nadıl oluyo biliyor musun ? Ve doğum kontrol hapı kullanırsam nasıl hamile kalcam ?

Kızlar Sanırım sonunda adet oluyorm. Hamileyim diye umutlanmıstım ama bunada şükür 4 aydır adet olmuyordm. Şimdi şiddetli kasık agrım ve hafif hafif lekelenmem var ama çok çok az. İç çamasırımda gördm yok denilecek kadar az ama demekki yeni yeni sökülüyor :) bekle bni yeni ayyyy

Hadi gözün aydın canım, bir dahaki ay da bebeğe sevinelim

Doğum kontrol haplari hormonunu düzeltip kendi kendine yok olmasını sağlıyor . Evet hamile kalamazsin. Valla bilmiyorum kuzun
Çok şükür adet oldm bugun. Az az geliyo ama sonunda geliyo. Yarın tam sökülür 4 ay sonunda :) adet olunca mıtlu olacagım aklıma gelmezdi hiç. Hemde ne sancılar çekiyorm resmen doğum yapıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…