Canım ağrı kesici alsana çok kötüysen, biraz olsun rahatlatır.Ben ölüyorum bu nasıl bir agrı. Kan ter içinde kaldm
Canım zaten kaç aydır olamıyordm agrı kesici alırsam kesilir.Canım ağrı kesici alsana çok kötüysen, biraz olsun rahatlatır.
O zaman sıcak su yap bacaklarının arasına koy rahatlatır belki.Canım zaten kaç aydır olamıyordm agrı kesici alırsam kesilir.
Şimdi biraz daha iyi ama sabah ölcek gibiydim yer ayagımın altından çekiliyordu. Bnm hep böyle olur. Doğum sancısından farksız yemin ederim ya. Acaba neden böyle oluyo ?O zaman sıcak su yap bacaklarının arasına koy rahatlatır belki.
Hiç bir fikrim yok canım bende çok ağrı nadiren olur. Genellikle hafif ağrılı geçer.Şimdi biraz daha iyi ama sabah ölcek gibiydim yer ayagımın altından çekiliyordu. Bnm hep böyle olur. Doğum sancısından farksız yemin ederim ya. Acaba neden böyle oluyo ?
HımmmHiç bir fikrim yok canım bende çok ağrı nadiren olur. Genellikle hafif ağrılı geçer.
Adet olmana çok sevindim seni en iyi ben anlarım. Benimde 5 aydır düzenliydi bu ay ne oldu bilmiyorum 14 gün geçti tam sinirim acaip bozuk :/ Adet olursam inofolic kombiye başlıcam çok memnun kaldım ben ondan hem folik asit hemde pkolular için üretilmil yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyor onunla günü günüme oluyordum ne güzel
Hım bnde folik asit kullanıyorm ama acaba adetliyken kullansam bişy olur mu ?Adet olmana çok sevindim seni en iyi ben anlarım. Benimde 5 aydır düzenliydi bu ay ne oldu bilmiyorum 14 gün geçti tam sinirim acaip bozuk :/ Adet olursam inofolic kombiye başlıcam çok memnun kaldım ben ondan hem folik asit hemde pkolular için üretilmil yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyor onunla günü günüme oluyordum ne güzel
Hangisini kullanıyosun? İnofolic’e geç bence canım adet düzensizliği yaşamazsın hemde inofolicle çok hamile kalan var pkolu olup. Adetin bitince başla bende alıcamda adet olmayı bekliyorum bitince başlıcam hemen.Hım bnde folik asit kullanıyorm ama acaba adetliyken kullansam bişy olur mu ?
Hımmm ama bnm çatlama iğnesi olma ihtimalim var .önce dr danışmam gerekHangisini kullanıyosun? İnofolic’e geç bence canım adet düzensizliği yaşamazsın hemde inofolicle çok hamile kalan var pkolu olup. Adetin bitince başla bende alıcamda adet olmayı bekliyorum bitince başlıcam hemen.
Bi sor canım ama kullanma diceğini sanmıyorum çünkü bu folik asit hamileykende kullanılıyor neticede bi zararı yok aksine daha sağlıklı yumurta oluşmasını sağlıyorHımmm ama bnm çatlama iğnesi olma ihtimalim var .önce dr danışmam gerek
Hımmmm yarın onuda bi sorayım . Birde bişy sorcam benm adetim dün leke leke geliyordu bugun tam söküldü acaba dün mü birinci gun oluyo bugun mu ?Bi sor canım ama kullanma diceğini sanmıyorum çünkü bu folik asit hamileykende kullanılıyor neticede bi zararı yok aksine daha sağlıklı yumurta oluşmasını sağlıyor
Bn folic asit 1 sanırımHangisini kullanıyosun? İnofolic’e geç bence canım adet düzensizliği yaşamazsın hemde inofolicle çok hamile kalan var pkolu olup. Adetin bitince başla bende alıcamda adet olmayı bekliyorum bitince başlıcam hemen.
Ben aynıyım canım sen nasılsın?Kızlar mereba uzun zamandır girmiyorum nasılsınız sizi merak ettim
Tam söküldüğü gün birinci gün oluyor canım doktorum bana öyle söylemişti.Hımmmm yarın onuda bi sorayım . Birde bişy sorcam benm adetim dün leke leke geliyordu bugun tam söküldü acaba dün mü birinci gun oluyo bugun mu ?
Doktora sorsaydın keşke hala neden adet olmadığını. Bazı testler yanıltıcı olabiliyor bende yaşamıştım ama hamile değildim.Merhaba kızlar. Ya benim Perşembe günü sabahi idrar testim cok hafif silik cikti 2. Cizgi doktora gittim kan testi yapti beta hcg 1 cikti dün akşam test yaptım yine 2. Cizgi silik çıktı. Bu hamilelik testi ile öğrenmiştim hamileliğimi güvenilir ve tarihi de geçmemiş :/ çok ilginç bu sabahta yaptım ama var mi yok mu anlayamadim çizgiyi. Bu arada dusuk yapali tam 5 hafta 1 gun oldu hala adet olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?