İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Doktora sorsaydın keşke hala neden adet olmadığını. Bazı testler yanıltıcı olabiliyor bende yaşamıştım ama hamile değildim.
Daha doktora geri dönmedim belki yarın geri giderim. Çok güvenilir bir testti halbuki hamile olmadığımı biliyorum çunku daha adet olmadkm

Hımmmm yarın onuda bi sorayım . Birde bişy sorcam benm adetim dün leke leke geliyordu bugun tam söküldü acaba dün mü birinci gun oluyo bugun mu ?
Dün 1. Gün olur senin adetin 10 günden fazla sürer canım benimde öyle oluyor 3 ay gelmediği zaman tam bir gün leke leke geliyor sökülmesi zaman alıyor.

Dün 1. Gün olur senin adetin 10 günden fazla sürer canım benimde öyle oluyor 3 ay gelmediği zaman tam bir gün leke leke geliyor sökülmesi zaman alıyor.
Yok söküldüm. Cumartesi leke leke geldi. Pazar da söküldüm. 1. Gun cumartesi oluyor. Yani bugun pazartesi 3. Gun dimi ?

Yok söküldüm. Cumartesi leke leke geldi. Pazar da söküldüm. 1. Gun cumartesi oluyor. Yani bugun pazartesi 3. Gun dimi ?
Evet canım zaten kanama önemli değilmiş ben kan testi yaptırcaktım adetliyken 3. Günüm pazara geldi mecbur pazartesi yaptırdım o günde çok az geliyodu adetim ama doktor önemli değil kanamanın çok veya az gelmesi dedi.

Yaaa deliricem ben yıne emfeksiyon kaptım galiba çok yanma var . Pedden oldugunu düşünüyorm. Napıcam ben ya

Konu Sahibi hamilemiymissiniz

Kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir ben hiç giremiyorum artık buraya iki çocukla uğraşmaktan ne akıl kaldı ne fikir lohusalıktan da çıkamadım hala ilk zamanlar çok zormuş herşeyi unutmuşum. Tüm zorluklarına rağmen Rabbime sonsuz şükürler olsun. Hep aklımda hep dualarımdasınız. İnşallah sizlerde bu duyguları bir an evvel yaşarsınız

Canımm allah yardımcın olsun araları açılınca unutuluyor tabiki. Kız annesi olmak nasıl bi duyguymuş :) En çok kız çocuğu merakım var

Bende dün kan verdim kızlar tabi beta hcg karşısında koskoca bi 0 gördüm ve bugün adet oldum sanırım bazı şeyler gerçekten psikolojik. Ha şuan psikolojik olmadığını düşünen arkadaşlar olucaktır ama lütfen fikrini kendine saklasın!

Tsh- 1.45
LH- 2.98
FSH - 4.27
Estradiol- 72.46
Prolaktin- 15.27
Testesteron- 0.329
SHBG-41.85
Serbest androjen İndexi -2.73
Sizce Durum Nedir anlayan Var mı ?

Tsh- 1.45
LH- 2.98
FSH - 4.27
Estradiol- 72.46
Prolaktin- 15.27
Testesteron- 0.329
SHBG-41.85
Serbest androjen İndexi -2.73
Sizce Durum Nedir anlayan Var mı ?
Normal gözüküyor bence canım benim lh yüksek pko olduğum için ama seninki yüksek değil gayet iyi.

Normal gözüküyor bence canım benim lh yüksek pko olduğum için ama seninki yüksek değil gayet iyi.
Ee ama bnm diğer hastanede pco oldugumu söylemişlerdi. Salaklar gerçi hiç memnun kalmamıstm o hastaneden şimdi çapaya gidiyorm çok memnunum herşeyi iyice arastırıyorlar.

Merhaba kızlar. Bugün düşüğün 39. Günü ve ben kırmızıları gördüm :) buna sevindim gelecek ay çalışmalara başlıcaz tekrar inşallah
İnşaşlah bu ay hemen gelir bebişin canım benimde adete 14 gün var dün pembe akıntım oldu ilk defa ve gögüslerimin ucuna dokunamıyorum. Halbuki daha yumurtlama zamanım.. psikoloji vücuduma bile etki ediyor bu kadar aklımdayken nasıl olucak rahat olucam hiç bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…