- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Daha doktora geri dönmedim belki yarın geri giderim. Çok güvenilir bir testti halbuki hamile olmadığımı biliyorum çunku daha adet olmadkmDoktora sorsaydın keşke hala neden adet olmadığını. Bazı testler yanıltıcı olabiliyor bende yaşamıştım ama hamile değildim.
O zmn bugun mu birinci gun ? Yani dünde kanamam vardı ama sildikçe geliyordu. Pede gelmiyorduTam söküldüğü gün birinci gün oluyor canım doktorum bana öyle söylemişti.
iyiyim Allah'a şükür sıcaklarda boğuşuyorumBen aynıyım canım sen nasılsın?
Dün 1. Gün olur senin adetin 10 günden fazla sürer canım benimde öyle oluyor 3 ay gelmediği zaman tam bir gün leke leke geliyor sökülmesi zaman alıyor.Hımmmm yarın onuda bi sorayım . Birde bişy sorcam benm adetim dün leke leke geliyordu bugun tam söküldü acaba dün mü birinci gun oluyo bugun mu ?
Yok söküldüm. Cumartesi leke leke geldi. Pazar da söküldüm. 1. Gun cumartesi oluyor. Yani bugun pazartesi 3. Gun dimi ?Dün 1. Gün olur senin adetin 10 günden fazla sürer canım benimde öyle oluyor 3 ay gelmediği zaman tam bir gün leke leke geliyor sökülmesi zaman alıyor.
Evet canım zaten kanama önemli değilmiş ben kan testi yaptırcaktım adetliyken 3. Günüm pazara geldi mecbur pazartesi yaptırdım o günde çok az geliyodu adetim ama doktor önemli değil kanamanın çok veya az gelmesi dedi.Yok söküldüm. Cumartesi leke leke geldi. Pazar da söküldüm. 1. Gun cumartesi oluyor. Yani bugun pazartesi 3. Gun dimi ?
Yaaa deliricem ben yıne emfeksiyon kaptım galiba çok yanma var . Pedden oldugunu düşünüyorm. Napıcam ben yaEvet canım zaten kanama önemli değilmiş ben kan testi yaptırcaktım adetliyken 3. Günüm pazara geldi mecbur pazartesi yaptırdım o günde çok az geliyodu adetim ama doktor önemli değil kanamanın çok veya az gelmesi dedi.
Konu Sahibi hamilemiymissinizEvettt arıyorum arıyorum böyle bir konu bulamadım e dedim bari ben açayım hem paylaşayım hem paylaşılsın bakalım hamilelik belirtileri gerçekten hemen belli olurmuymuş görelim
Öncelikle kendimden bahaedeyim;
Allah bağışlarsa 4yaşında bir oğlum var bir süredir düşünsekte bir türlü - tam emin - olarak ikinci çocuğu isteyemedik biraz maddiyat düşüncesi biraz da sanırım rahata alıştığımızdan
Neyse sadede geleyim bu ay ilk kez kesin bir kararla yumurtlama günümü değerlendirdik ve ertesi gününü de..
Normalde kendimi çok dinleyen bir insan olarak ilk defa bu sefer 'aman olursa olur olmazsa uğurlar olsun' dedim kendime ve bugün, daha ilişkinin üzerinden iki gün geçmesiyle birlikte bende aniden inanılmaz bir şekilde göğüs ağrısı başladı reglime bir hafta kala hafif şekilde ağrım olurdu ama bu kadar erken ve bu kadar şiddetli ilk defa oluyor ve yine bugün kasıklarım da ve belim de ağrılar yaşadım ara ara. Israrla kendimi dinlemek istemesem de bu aniden başlayan göğüs sancısı beni düşünmeye itiyor ve gerçekten döllenme gerçekleşmişse bu kadar erken hissedilir mi diye merak etmeden duramıyorum. Ne kadar baksam da bu kadar erken hissedilir mi konularını bulamadım bu sebepten an itibariyle ben açıyorum
Bu konuyu açmamla birlikte burda reglime kadar yaşadığım her keskin belirtiyi paylaşarak sonucunda da yapacağım testle garantilemek istiyorum. Eğer sizler de bu kadar erken hissedip doğruluğunu teyit ettiyseniz lütfen paylaşın
Evet şimdi,
Reglime 12gün var, belirtiler; şiddetli göğüs ağrısı ve ara ara uğrayan bel kasık ağrıları..
Bekleyelim görelim
Konuyu açtığım ay son adetimi oldum bi sonra ki hamileydimKonu Sahibi hamilemiymissiniz
Canımm allah yardımcın olsun araları açılınca unutuluyor tabiki. Kız annesi olmak nasıl bi duyguymuş :) En çok kız çocuğu merakım varKızlar umarım herkesin keyfi yerindedir ben hiç giremiyorum artık buraya iki çocukla uğraşmaktan ne akıl kaldı ne fikir lohusalıktan da çıkamadım hala ilk zamanlar çok zormuş herşeyi unutmuşum. Tüm zorluklarına rağmen Rabbime sonsuz şükürler olsun. Hep aklımda hep dualarımdasınız. İnşallah sizlerde bu duyguları bir an evvel yaşarsınız
Konuyu açtığım ay son adetimi oldum bi sonra ki hamileydim
Canım pedini değiştir bence ondandır büyük ihtimalle.Yaaa deliricem ben yıne emfeksiyon kaptım galiba çok yanma var . Pedden oldugunu düşünüyorm. Napıcam ben ya
Aynen canm değiştircem bugun. Hastaneye gitcem dönüşde alıcam. Bakalım nasıl olcak.Canım pedini değiştir bence ondandır büyük ihtimalle.
Normal gözüküyor bence canım benim lh yüksek pko olduğum için ama seninki yüksek değil gayet iyi.Tsh- 1.45
LH- 2.98
FSH - 4.27
Estradiol- 72.46
Prolaktin- 15.27
Testesteron- 0.329
SHBG-41.85
Serbest androjen İndexi -2.73
Sizce Durum Nedir anlayan Var mı ?
Ee ama bnm diğer hastanede pco oldugumu söylemişlerdi. Salaklar gerçi hiç memnun kalmamıstm o hastaneden şimdi çapaya gidiyorm çok memnunum herşeyi iyice arastırıyorlar.Normal gözüküyor bence canım benim lh yüksek pko olduğum için ama seninki yüksek değil gayet iyi.
İnşaşlah bu ay hemen gelir bebişin canım benimde adete 14 gün var dün pembe akıntım oldu ilk defa ve gögüslerimin ucuna dokunamıyorum. Halbuki daha yumurtlama zamanım.. psikoloji vücuduma bile etki ediyor bu kadar aklımdayken nasıl olucak rahat olucam hiç bilemiyorumMerhaba kızlar. Bugün düşüğün 39. Günü ve ben kırmızıları gördüm :) buna sevindim gelecek ay çalışmalara başlıcaz tekrar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?