- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Ah kuzum çok zor şimdi anlıyorum zira bende artık stres yapıyorum acaba gelecek ay olucak mi diye. Ama kendime söz verdim takmicam stres yapmicam 2 gune 1 de iliski olur inşallah. Sen çalışıyor musun canım?İnşaşlah bu ay hemen gelir bebişin canım benimde adete 14 gün var dün pembe akıntım oldu ilk defa ve gögüslerimin ucuna dokunamıyorum. Halbuki daha yumurtlama zamanım.. psikoloji vücuduma bile etki ediyor bu kadar aklımdayken nasıl olucak rahat olucam hiç bilemiyorum
Çalışmıyorum canım aklımda fikrimde bebek :) ama ben ne yapsam nereye gitsem çıkmıyor aklımdan bu ay doktora gidicem 1 sene oluyor Eylül’de şimdiden başlasın tedaviye boşuna beklettiler 1 sene dolsun diyeAh kuzum çok zor şimdi anlıyorum zira bende artık stres yapıyorum acaba gelecek ay olucak mi diye. Ama kendime söz verdim takmicam stres yapmicam 2 gune 1 de iliski olur inşallah. Sen çalışıyor musun canım?
Eğer çalışıyorsan senin için kolay olur aslında beklemesi kafani işe veririsin zaman geçer
:) haklisin valla insan aklindan çıkaramıyor normal olarak. Elinden gelen herşeyi yap valla kuzum erken davranmak daha iyidir her zamanÇalışmıyorum canım aklımda fikrimde bebek :) ama ben ne yapsam nereye gitsem çıkmıyor aklımdan bu ay doktora gidicem 1 sene oluyor Eylül’de şimdiden başlasın tedaviye boşuna beklettiler 1 sene dolsun diye
Evet artık zamanı geldi olmalıı :) senin şuan kanallar açık kolay hamile kalırsın stres yapma bu ay hemen olsun uzadıkça insanın daha çok psikolojisi bozuluyor:) haklisin valla insan aklindan çıkaramıyor normal olarak. Elinden gelen herşeyi yap valla kuzum erken davranmak daha iyidir her zaman
Ay inşallah kuzum allahin izniyle bende çok umutluyum :) hatta suan hamilelik testi bakıyorum netten 25 li çubuk şeklinde kaseti yok :) evde bulunsunEvet artık zamanı geldi olmalıı :) senin şuan kanallar açık kolay hamile kalırsın stres yapma bu ay hemen olsun uzadıkça insanın daha çok psikolojisi bozuluyor
Ben bayadır almıyorum canım böyle belirti falan olursa direk kan veririm çünkü benim hiç öyle yalancı belirtim olmadı olursa kesin geliyordur bebiş :)Ay inşallah kuzum allahin izniyle bende çok umutluyum :) hatta suan hamilelik testi bakıyorum netten 25 li çubuk şeklinde kaseti yok :) evde bulunsun
Ay hadiiiii inşallaaaaah gelsin küçük gamzeli :) sağlıkla sıhhatla hayırlısıyla. İs hamile kalmakla bitmiyor rabbimden hayırlısını ve sağlıklısını dile kardesimBen bayadır almıyorum canım böyle belirti falan olursa direk kan veririm çünkü benim hiç öyle yalancı belirtim olmadı olursa kesin geliyordur bebiş :)
Evet canım rabbim hepimize sağlıklı bebekler hayırlı doğumlar nasip etsinAy hadiiiii inşallaaaaah gelsin küçük gamzeli :) sağlıkla sıhhatla hayırlısıyla. İs hamile kalmakla bitmiyor rabbimden hayırlısını ve sağlıklısını dile kardesim
Canım bak gerçekten kafaya takmamak gerekiyor benim hamile kaldığım ay başka olaylar da vardı kuzenimin düğünü vardı kafam hep meşgul dü ve sadece 2 kere ilişki oldu allah nasip ettiği zaman oluyor ve biz tamamen tesadüf olan bi yumurtlamayı tutturmuşuz ne akıntı oldu ne başka bişey herşey nasip tabiki doktora git ama az da akılına bırak emin ol allah zamanı gelince verir hayırlısıyla nasip etsin :))Çalışmıyorum canım aklımda fikrimde bebek :) ama ben ne yapsam nereye gitsem çıkmıyor aklımdan bu ay doktora gidicem 1 sene oluyor Eylül’de şimdiden başlasın tedaviye boşuna beklettiler 1 sene dolsun diye
Canım kafana taktığın icin adetin geç gelebilir bu gayet normaldir. Eger gec döllenme yoksa tabiKızlar birileri bana yardım etsin11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .
Canım çok haklısın :) bende böyle düşünüyorum ama sadece düşünüyorumCanım bak gerçekten kafaya takmamak gerekiyor benim hamile kaldığım ay başka olaylar da vardı kuzenimin düğünü vardı kafam hep meşgul dü ve sadece 2 kere ilişki oldu allah nasip ettiği zaman oluyor ve biz tamamen tesadüf olan bi yumurtlamayı tutturmuşuz ne akıntı oldu ne başka bişey herşey nasip tabiki doktora git ama az da akılına bırak emin ol allah zamanı gelince verir hayırlısıyla nasip etsin :))
İşte canım beni yanlış anlamada bebek için oluyo bana da kartanesi yazmıştı galiba yaşayacağın şey bebek için olmasın diye ne diyorum kos koca ayda sadece 2 kere oldu düşün yani öyle kendini hiç zorlama zorlayınca zaten biran önce olsun bitsin diyosun kafanda yani ben öyleydim ne ayaklarını kaldırdım ne bişey yaptım allah en ummadık zamanda verdi gün takip etmeyi bırak bak o zaman nasıl gelicek bebişin sana eminim bundan canımCanım çok haklısın :) bende böyle düşünüyorum ama sadece düşünüyorumher ay adet olduğumda dünyam başıma yıkılıyor birde yumurtlama zamanımı bildiğim için o zaman yaşadığım ilişkide kendimi kötü hissediyorum nedense ..
İnşallah benim bebişimde gelir canım tez vakitteİşte canım beni yanlış anlamada bebek için oluyo bana da kartanesi yazmıştı galiba yaşayacağın şey bebek için olmasın diye ne diyorum kos koca ayda sadece 2 kere oldu düşün yani öyle kendini hiç zorlama zorlayınca zaten biran önce olsun bitsin diyosun kafanda yani ben öyleydim ne ayaklarını kaldırdım ne bişey yaptım allah en ummadık zamanda verdi gün takip etmeyi bırak bak o zaman nasıl gelicek bebişin sana eminim bundan canım
İnşallah canım kafana takma yeter benceİnşallah benim bebişimde gelir canım tez vakitte
cnm iliskiden sonra kasik agrisi olagan biseydir hamilelik belirtisi degil cnmKızlar bir sorum olucak size..
Ovulasyon günlerime göre birkaç kez ilişkiye girdik, şuan bata 7 gün var, dün gece tekrar korunmadık ancak ilişkiden sonra kasıklarımda ağrı oldu. hamilelik belirtisi olabilir mi bu? Henüz 1,5 aylık evliyim de. Pek bilgim yok bu konularda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?