İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

anne adaylari 2 kere catlatma 3 kere asilama olup tutmayan birisi olarak yaptigim seyleri yaziyorum
* kesinlikle sogan suyu icin igğ demeyin 1 2 gun sonra alisiyosunuz sabah aksam aç karnina taze olacak 1.5 su bardagi suyun icine sogani 4 e bolup kaynatin fokurdayinca 15 dk sayin ve altini kapatin burnunuzu kapatin icin icinizi temizliyo
* bulgur pilavi yiyin pirinc pilavini unutun yumurtaliklari calistiriyo
* sabahlari iliskiye girin
* iliskiden sonra yarim saat uzanin kalkmayin asla bacaklarinizi yukari kaldirin bi cogunuz biliyo zaten bunu
* iliskinin oldugu gün kesinlikle banyoya girmeyin ertesi gun girin
* yumurtlama zamaninizi takip edin kendi kendinize bunu nasil yapabikirsiniz ?
● akintilarinizi kontrol edin her zmnkinden fazla bi akintiniz olmussa yumurtluyosunuz
● adet doneminiz gelmedigi halde kasiklarinizda igne batmasi seklinde agri oluyosa yumurtluyosunuz.ama bu agriyi herkes yasamaz.akinti en belirleyicidir
* yumurtlama gununuzden 3 gun once
yumurtlama gunu
yumurtlama gununden 3 gun sonra iliskiye girin ( y.gununden 3 gun sonrasini biz uygulayamamistik )
doktor bize gün asiri iliskiye girin dediyse de olmuyordu biz de bu yontemi denedik netten okumustum
ama soğan suyu olmasaydi olmazdi diye dusunuyorum cunku her lavaboya ciktigimda akintim oluyordu anliyordum ki icimi temizliyo ve bulgur pilavi yaptim ara ara aksam yemekllerinde

Teşekkür ederim canim :)

Canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bende gecen ay soğan suyu içtim sen içtiğin ay mı hamile kaldın dediklerini aynn uyguluyorum ama bulgur pilavı ilk kez duydum akşam ypym bari dua et bizede

Canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bende gecen ay soğan suyu içtim sen içtiğin ay mı hamile kaldın dediklerini aynn uyguluyorum ama bulgur pilavı ilk kez duydum akşam ypym bari dua et bizede
cnm bulgur yumurtaliklari calistiriyo sogan suyu icini temizliyo o yuzden ikisi bi butun olarak bana iyi geldigini dusunuyorum hatta sogan kürüm bittikten sonra havuç+ incir kurune baslayali 2 3 gun olmustu ki hamile oldugumu ogrenmistim cnm
evet cnm sogan kurunu uyguladigim ay hamile kaldim
hep dualarimdasiniz cnm bende 3 yil istedim olmadi cok iyi anliuorum hepinizi Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah hepimize
onumuz Kurban bayrami bayram sevinciniz 2 ye katlansin insallah

Ayyy ağzın bal desin güzel yüreginde ki duaların için amin inşallah zaten heycanla ağustosu bekliyorum Rabbim tüm bekleyenlere hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah

Ayyy ağzın bal desin güzel yüreginde ki duaların için amin inşallah zaten heycanla ağustosu bekliyorum Rabbim tüm bekleyenlere hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah
amin amin insallah cnm benim benim hamileligim o kadar zor geciyoki 19.haftamdayim safra kesemde taş varmis hamileylen ogrendik ultrasonla ogrenikiyo o da bulantiyi tetikliyomus refluyu tetikliyo herseeyi etkiliyo cnm hamile kalmadan lutfen safra kesenizde bobreginizde falan taş varmi kesinlikle baktirin hamileyken ameliyat olamiyosun agrin olabiliyo Allah im korusun benden insallah agrim sizim olmaz ama cok ceken var cnm taştan ihmal etmeyin sakin
Rabbim kolay hamilelik nasip etsin size ben 3 yildir cocuk istememe ragmen ilk 3 ay hamilelikten sogumustum psikolojim bozulmustu biraz biraz iyiyim ama hala korkularim var agrim olcak diye korkuyorum son 3 aya girince

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim Allahım sağlıkla kucagına alıp xor günlrri unutmayı nasip etsin kuzum

Kızlar meraba iyi akşamlar nasılsınız napıyosunuz. Bugun dr gittim hormonlarım gayet iyi durumdaymıs ama ultrasında pco görünümü b vardı. Dr hiç bir sıkıntı yok dedi. Ama yınede eşimden sperm örnegi banada şeker yuklemesi yapmamı söyledi. Şeker yuklemesi nedir ne için yapılır ? Ve sperm testi nasıl yapılıyor bana bilgi verir misinz ?

Merhaba kizlar. Ya benim dusukten sonraki bu adetim kanamam az ama çok kan pıhtısı geliyor afedersiniz basınca parçalanmıyor da ama kanamam normal adetlerimden cok daha az diyebilirim bide kanamam sulu

Merhaba kizlar. Ya benim dusukten sonraki bu adetim kanamam az ama çok kan pıhtısı geliyor afedersiniz basınca parçalanmıyor da ama kanamam normal adetlerimden cok daha az diyebilirim bide kanamam sulu
İlaç kullandıysan ondan olabilir canım bem geçen ay antibiyotik kullandım adetim hep parçalı geldi parçalar çok çok büyüktü korktum hatta ama sonra ilaç rahimi temizliyordur diye düşündüm.

İlaç kullandıysan ondan olabilir canım bem geçen ay antibiyotik kullandım adetim hep parçalı geldi parçalar çok çok büyüktü korktum hatta ama sonra ilaç rahimi temizliyordur diye düşündüm.
Yok canım ilaç falan almadım hiç. Normal aylarda Advil diye bir agri kesici var onu alirdim ama bu ay sadece ilk gün 1 agri kesici aldim. Ama temizleniyordur diye seviniyorum bir yandan

Merhaba kızlar hayırlı cumalar bata 5gün varken erken gebelik yaptım böyle çıktı bebiş var mı kızlar pazartesi kan vereceğim inşallah

Eklentiler

• IMG-20180727-WA0008.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 97
Belirtiler konusunda birşey diyemem ama hissediyor olabilirsiniz.Benim oğlum 2 yaşında hamile kalmadan 6 ay önce korunmayı bırakmıştım.Geçen 5 ay hiç öyle hissetmedim.Ama 6. Ay biliyordum hamile olduğumu.Hatta antideprasan kullanıyordum.O ay nadiren aldım.Ve adet günümde sabah sabah test yaptım.Hemen çıktı.Yani zaten biliyordum.Hissetmiştim.İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah.

Bu arada evet yumurtlamadan sonra göğüslerim şişmişti hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…