- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
İnşallahHadi hayırlı haberlerle gel inşallah ❤
Amin inşallah Allah razı olsun canım hayırlısı ile size de nasip etsin Allah'ım yormadan isteyen herkeseAyyyy hamilesin canım tebrik ederim sağlıkla alın kucağunıza darısı benim gibi olmayan kardeşlerimin başına
sağol canımm unutmuşum valla herşeyi :) kız çocuğu bambaşka güzel Allah herkese kız evladı da erkek evladı da tattırsınCanımm allah yardımcın olsun araları açılınca unutuluyor tabiki. Kız annesi olmak nasıl bi duyguymuş :) En çok kız çocuğu merakım var
Demi ya herkes kıza öyle diyor inşallah allah bana hayırlısıysa eğer hayırlı bir kız evladı verirsağol canımm unutmuşum valla herşeyi :) kız çocuğu bambaşka güzel Allah herkese kız evladı da erkek evladı da tattırsın
Merhaba, öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah. Benimde 3 yaşında bi oğlum var ikinciyi düşünüyoruz kız olmasını çok istiyorum Allah nasip ederse. Siz yumurtlama takibi yaptınızmı tahmini ne zamanlarda ilişki oldu ve sonuç kız oldu merak ediyorumsağol canımm unutmuşum valla herşeyi :) kız çocuğu bambaşka güzel Allah herkese kız evladı da erkek evladı da tattırsın
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımValla çok net var, gözün aydın canım
Çok geçmiş olsun canım başka dr a muhakkak git inşallah iyi olsunKızlar merhaba allah gönlünüze göre versin çok moralim bozuk bebeğimin boynuna kordon dolanmış doktor bişey olmaz dedi ama ben çok tedirginim pazartesi başka doktora da gorunucem dua edin
Teşekkür ederim Allah gönlünüze göre sağlıkla size de nasip etsin. Ben yumurtlama takibi yapmadım adetin bittiği günden itibaren ilişki oldu yani yumurtlama olmadan önce, tahmini yumurtlama gününden sonra zaten eşimle sıkıntı yaşadık ilişki filan olmadıMerhaba, öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah. Benimde 3 yaşında bi oğlum var ikinciyi düşünüyoruz kız olmasını çok istiyorum Allah nasip ederse. Siz yumurtlama takibi yaptınızmı tahmini ne zamanlarda ilişki oldu ve sonuç kız oldu merak ediyorum
Canım korkma hiç bişey olmaz Allahın izniyle, kızım doğduğunda kordonu hem boynuna hem koluna dolanmıştı o şekilde doğduKızlar merhaba allah gönlünüze göre versin çok moralim bozuk bebeğimin boynuna kordon dolanmış doktor bişey olmaz dedi ama ben çok tedirginim pazartesi başka doktora da gorunucem dua edin
Amin insallah perşembeye randevum bakalım nolucakCanım korkma hiç bişey olmaz Allahın izniyle, kızım doğduğunda kordonu hem boynuna hem koluna dolanmıştı o şekilde doğdu
Ben açıkçası inanmıyorum canım bu tür ürünlere yani ilişkiye girerken hiç bebek düşünmeyeceksin sanırım bende böyle denedim bu ay ama maalesef yine olmadı. Bu saatten sonra istemiyorum Allahım verme demek lazım diye düşünüyorum birde onu deneyip bu defteri böylece kapatıcam çünkü psikolojim bozuldu buraya girmeyeyim dedim onuda yapamadım. İnşallah denediğin ne varsa faydasını görürsünKızlar merhaba yıne bir soru ile geldim.instgramda bir sayfada aspir yagı diye bir ürün gördüm hamile kalmayı kolaylastırıyormus yumurtanın kaliteli olmasını çatlamasını flan saglıyorms adetleri düzenliyorms özellikle pcolu olanlar tercih ediyormus bilginiz var mı ? Belki bilen kullanan olmustur diye sorayım dedim
Ben bu ay hiç düşünerek yapmadm. Daha dgrusu hiç bu kez aklıma gelmedi o esnada bebek. Sadece bittkten snra ayaklarımı kaldırdm. Ve onunda çok üstüne düşmedim eşim hemen kalma demesine ragmen 2 dk uzanıp hemen kalkıyordm bakalım nolcak. Çok afedersin spermle ir içime girdiği an gidip vajinamı yıkamak istiyorum. Sürekli vajinamı yıkıyorm bu yuzden sık enfeksiyon kapmaya basladım. Belkide bundan dolayı hamile kalamıyormdur çünkü hormonlarım iyi çıkmıstıBen açıkçası inanmıyorum canım bu tür ürünlere yani ilişkiye girerken hiç bebek düşünmeyeceksin sanırım bende böyle denedim bu ay ama maalesef yine olmadı. Bu saatten sonra istemiyorum Allahım verme demek lazım diye düşünüyorum birde onu deneyip bu defteri böylece kapatıcam çünkü psikolojim bozuldu buraya girmeyeyim dedim onuda yapamadım. İnşallah denediğin ne varsa faydasını görürsün
BENDe hiç yatmadım zaten en sıkıntılı olduğum nokta da o .. inşallah olmuştur diyelim o zaman :) vajinayı yüzeysel yıkarsan bir sorun olmaz içine su girmesin yeterli. Birde kuru tutmak gerek. Adet tarihin ne zaman ?B
Ben bu ay hiç düşünerek yapmadm. Daha dgrusu hiç bu kez aklıma gelmedi o esnada bebek. Sadece bittkten snra ayaklarımı kaldırdm. Ve onunda çok üstüne düşmedim eşim hemen kalma demesine ragmen 2 dk uzanıp hemen kalkıyordm bakalım nolcak. Çok afedersin spermle ir içime girdiği an gidip vajinamı yıkamak istiyorum. Sürekli vajinamı yıkıyorm bu yuzden sık enfeksiyon kapmaya basladım. Belkide bundan dolayı hamile kalamıyormdur çünkü hormonlarım iyi çıkmıstı
Yumurtlama zamanında olabilir mi kahverengi akıntın? Bende bazen öyle oluyorMerhaba arkadaşlar. Yıllar sonra üye oldum. İlk yorumum bu da. Öncellikle Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin isteyene tez vakit. Ben 3 yıllık evliyim. Eşim korunuyordu, yaklaşık 2 aydır bıraktık, geri çekilme yöntemini kulkanıyoruz. Sorum şu sizlere; ayın 11 inde adet oldum. 20 sinde 3 kere ilişki oldı geri çekilmeyle. Ayın 28 inde kahverengi tek seferlik akıntım oldu ama çok bariz. Ben görünce şok oldum, direk hamileliğe bağladım. Çünkü hiç böle bir ara kanamam. Sonra başka akıntım gelmedi. Ama araştırıp düşününce bu kadar erken yumurtlama ve erken yerleşme kanaması pek mümkün değil gibi geldi. Aslında çocuk fikrine soğuk olsak da bi an hamile olduğum düşüncesi çok da mutlu etmişti. Hala da isteğim devam ediyor. Adet düzensizliğim de var bu arasa. Sizce hamile olabilir miyim? Beni dikkate alırsanız çok sevinirim. Bir hoşgeldin cevabınızı alırsam sevinirim. Hepinize selamlar. allah gönlünüze göre versiN
Canım tabiki olabilirsin Allah kalbine göre versin lekelenme den 1 hafta sonra karar testi yanıt verir sanıyorum sonucunu yazarsınMerhaba arkadaşlar. Yıllar sonra üye oldum. İlk yorumum bu da. Öncellikle Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin isteyene tez vakit. Ben 3 yıllık evliyim. Eşim korunuyordu, yaklaşık 2 aydır bıraktık, geri çekilme yöntemini kulkanıyoruz. Sorum şu sizlere; ayın 11 inde adet oldum. 20 sinde 3 kere ilişki oldı geri çekilmeyle. Ayın 28 inde kahverengi tek seferlik akıntım oldu ama çok bariz. Ben görünce şok oldum, direk hamileliğe bağladım. Çünkü hiç böle bir ara kanamam. Sonra başka akıntım gelmedi. Ama araştırıp düşününce bu kadar erken yumurtlama ve erken yerleşme kanaması pek mümkün değil gibi geldi. Aslında çocuk fikrine soğuk olsak da bi an hamile olduğum düşüncesi çok da mutlu etmişti. Hala da isteğim devam ediyor. Adet düzensizliğim de var bu arasa. Sizce hamile olabilir miyim? Beni dikkate alırsanız çok sevinirim. Bir hoşgeldin cevabınızı alırsam sevinirim. Hepinize selamlar. allah gönlünüze göre versiN
Canım bende bi sayfa takip ediyorum muc*ze doğ*da diye bir sayfa benim bahsettiğim aspir yağı, çörek otu yağı ve keten tohumu setleri var pkolular için ve günde bir sürü hamile haberleri geliyor veya adet düzensizse düzene giriyormuş ben denemekten bişey çıkmaz diyorum ve sipariş vericem bu ay. Niğdede üretiyolarmış ve sağlık bakanlığı onaylı %100 organikmiş soğuk sıkım inşallah faydasını görürüm.Kızlar merhaba yıne bir soru ile geldim.instgramda bir sayfada aspir yagı diye bir ürün gördüm hamile kalmayı kolaylastırıyormus yumurtanın kaliteli olmasını çatlamasını flan saglıyorms adetleri düzenliyorms özellikle pcolu olanlar tercih ediyormus bilginiz var mı ? Belki bilen kullanan olmustur diye sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?