İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım adetim çok duzensiz. Onun için bilmiyorum. 21 nde adet oldm

Evet evet işte o sayfayı diyorum. Bende orda gördüm. Duygu diye bir bayanın sayfasında gördüm pcoslarla ilgili bir sayfadı vardı kendide kullanıyorms ordan bayanlara öneriyordu
Ama bilmiyorum. Bu tarz şeylerden çok korluyorm.

Evet canım benim takip ettiğim sayfada o. Ben 1 seneden fazladır takip ediyorum canım doğru söylüyor 7 aydır adetleri günü gününe geliyomuş ve normalde sadece ilaçla oluyormuş adet. Bende denemek istiyorum bakalım.

Gelmezler inşallah canım :) nasılsın
İyiyim canım çok şükür ama adet tarihim yaklaştığı için biraz moralim bozuk çünkü yine olmadı Eylül’de tatile gidicez dönünce hastaneye gidicem. Hem senemizde doluyor. Sen nasılsın bebeğin büyüyor maşallah cinsiyeti belli mi :)

Kızlar bata 4 gün kaldı sol kasıgımda agrı oldu ve vcye gittiğmde yumurta akı kıvamında akıntım geldi 21 catlatma iğnesi oldum bu ovulasyon akıntısı olamaz sanırım. Varmı böyle bi hamilelik belirtisi yoksa ben terardanmı yumurtluyorum

Aynısı gecen gun bendede oldu bende anlam veremedim. Böyle bi anda bi agrı girdi arkasından hemen bi islaklık hissetim iç çamasırımda wcye gidip baktıgımda akıntıydı ama su gibiydi sanki

Aynısı gecen gun bendede oldu bende anlam veremedim. Böyle bi anda bi agrı girdi arkasından hemen bi islaklık hissetim iç çamasırımda wcye gidip baktıgımda akıntıydı ama su gibiydi sanki
Senin ne zaman oldu canım benim catlatma iğnesinden 13.gün sonra olunca bu ne dedim yani neyse az kaldı sonuca bat 7agustos

Gamzelikiziniz canim tatil bence bebek yapmak için harika bir fırsat. Tadını çıkart ilişkini yaşa ama bebek için degiL. Tatil de olduğun icin pek kafaya da takmazsın :)

Tatilde biseyler olur belki kafan rahatken canım:) evet çok şükür büyüyor çok korkuttu beni ama iyidir inşallah şimdi haftaya randevum var bakalım zaman gecmiyo belki o zaman cinsiyet öğreniriz:)

Tatilde biseyler olur belki kafan rahatken canım:) evet çok şükür büyüyor çok korkuttu beni ama iyidir inşallah şimdi haftaya randevum var bakalım zaman gecmiyo belki o zaman cinsiyet öğreniriz:)
Yaa evet öyle oldu canım ama rabbim korusun onu size bağışlasın inşallah :) erkek bebekler genelde korkuturmuş öyle anneyi :) sağlıklı olsun da kız da can erkekte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…