İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Senin ne zaman oldu canım benim catlatma iğnesinden 13.gün sonra olunca bu ne dedim yani neyse az kaldı sonuca bat 7agustos
Canım bende çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 8. Günüm testi ne zaman yaparsam doğru çıkar bu üçüncü çatlatma iğnesi bir kere kimyasal gebelik oldu onda adetim 1 hafta gecikmeli oldu bir öncekisinde de normal adet tarihimde oldu doktora sordum iğneden sonra 15. Gün gel test yapalım dedi sence ne yapmalıyım ayın kaçına kadar beklemeliyim

arkadaslar dr tahlil istedi
progesteron 8.91 bu hamile oldugunu gosterirmi yoksa yumurtlamada herhangi bir sorun olmadiginimi ? bilen varmi
henuz adet olmadim 7 gun var
konu hk bilgim yok
dr sorun yok dedi detay soramadim
birde erken hamilelik testleri var yapayimmi (diger hamimelik testleri adet sonrasi yapiliyormus)
bu sekilde hamimelik ogrenen varmi
adetime 7 gun var belimde karnimda ara ara siddetli agri oluyor bide bugun sabahtan beri asiri bas donmesi var
sali gunu yani adetten 11 gun once kan verdim 0.09 cikti cok erken verdim sanirim ne zaman yeniden kan vereyim

Doktorun doğru söylemiş canım iğneden 14 ila 17-18 gün arasonda adet olunuyor kan tahlili icin 15 gün kanda baktırabilirsin dedi benim doktorumda. İdrar tahlili sakın yapma ben 12 gün negatifi gördüm idrarda cünkü bhcgnin idrara gecmesi kişiden kişiye degişiyor zaten yapmak için adet gecikmesi gerek ama sabredemiyoruz sonrada üzülüyoruz. Umarım bebeğin seninledir

Canım cok cok erken yaptırmıssın testini herseyi normal bi kadın 14 günde yumurtluyor sen yumurtlamadan 3gün sonra test yaptırmiş oluyorsun daha rahme bile yerlesmemiştir döllenen yumurtanın kanda cıkması icin döllendikten en az 8-9 günde kanda kendini belli ediyor. Kiminde daha gec. Adet tarihini beklemen yada 1-2 gün kala yaptırman en mantıklısı

İnşallah canım her ikinizinde vardır tabi isteyen herkesin benim normal adetime 12 gün var ama iğneye göre 7 gün var arada 5 gün var o 5 gün bana hiç geçmez artık normal adetimi beklicem bu ay ben geçen sefer 15. Gün kan testi yaptırdım hamileyim diye sevindim ama kimyasal gebelik çıktı

Onu bende yasamistım benim bu gün igne gününü sayarsak 14 gün pazar günü 15 veya 15 gün oluyor benim adet tarihimle 15 gün arasında 3 gün var ben oyüzden 7agustos ta adet tarhimde gelmezse yaptırayım diyorum

Aynen öyle yap canım acele etmek kafa karıştırabiliyor bende bayrama doğru yaptırayım testi adet olmazsam ikimiz de kalbimizdekine inşallah en kısa zamanda kavuşuruz

tesekur ederim
mart 16
nisan15
mayis 10
haziran 11 de adet oldum
buna gore ben 24 temmuz gibi yumurtlama olarak hesapladim sence dogrumudur
oncesindede ve sonrasindada denedik
sence erken idrar testleri var onlardan deneyeyimmi ,adet gecikme sonrasi olandan almistim bekliyim dedim basim donmeye baslayinca acaba dedim
diger test gosterirmi acaba,basim turnike gibi donuyorda

İnternette ovulasyon hesaplama diye yaz bi lac sitede var yada play store da adet takvimleri uygulamaları var hangi gün doğuganliğınım cok olduguna dair. Ama o günlerde tutmayabilir bünye farklı seylerden etkilenebiliyor. İnsallah bu ay tutmustur ager tutmadıysa ovulasyon testlerinden dene canım doktora gitmiyorsan

dr gittim sandimko adet olmazsan gel kan ver dicek yumurtaya bakti ultrasinla var dedi 2 hafta sonra cagirdi progestron testine bakti tamam sorun yok dede
eee bekledim bisey desin diye dene yin diyor
zaten deniyoruz ne zaman gideyim soylemedi ondan buraya yazdim baska dr ye gitcem suan sehirdisindayim tesekur ederim canim yarimseverligin icin

Rica ederim ne demek. Gün asırı degerlendirme yapsaydın keske canım. Degiştir doktorunu benim doktorların yüzünden 3yılım heba oldu. Degiştirdim bakalım işe yararsa. Hersey gönlünce olsun

Rica ederim ne demek. Gün asırı degerlendirme yapsaydın keske canım. Degiştir doktorunu benim doktorların yüzünden 3yılım heba oldu. Degiştirdim bakalım işe yararsa. Hersey gönlünce olsun
yaptik gunde 2 defa ilac niyetine bakalim ne olacak hepimiz icin hayirlisi ve bebisli gunler olsun

Hadi yaaaa. O tatilin tadi cikmaz ki ,kendi adıma konuşuyorum benimki çok agrili gectigi icin
Benimkide çok ağrılı geçiyor canım ama ama adet olmama 5 gün kala çıkıcaz eve döndüğümde olucam :) yani orda adetli olmıcam. Yumurtlama geçmiş olucak ama zaten ben tedavisiz olmaz diye düşünüyorum artık dönünce hemen doktora gidicem. İnşallah her şey güzel olucak. Tek düşüncem kadın doktora devam mı etsem yoksa erkek doktora mı geçiş yapsam ? Benimkisi biraz soğuk gibi

Canım şansını erkek doktorla da dene ne kaybedersin ki?

Haklısın canım 1 sene dolmadan bir şey yapamam dediğinde bıraksaydım keşke o doktoru neyse önümüze bakalım artık napalım:) sen neler yapıyorsun ?
İyi şanslar kuzum :) bende ne yapım canım eşimle sürekli dip dibe geçen 35. Gün malum topugunu kırmıştı. 1 saat sonra is gorusmem var :/ starbucks tarzında bir yerde. Bir yandan da acaba ise başlıcam diye bebek olayını ertelesem mi diyorum kafam karışık bu konuda. Sanki holdinge ceo olacam

AYnen bende bu durumdayım ama bebek hemen olmadığı için işi ikinci plana atıyorum önce bebek olsun iş nasılsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…