İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Sen akışına bırak canım şuanda işe başlaman belki kafanı dağıtmana yarar bebek olursa çalışanilfiğin kadar çalışıp çıkarsın. Bende bir kursa falan yazılıcam dikiş öğrenmek istiyorum artık bebek kıyafeti dilerim birsürü. Geçen gün saydım 8 tane patik örmüşüm gel de at kafandan işte nasıl bir şuursuzluk

Ah canım kuzum :) rabbim doldursun kucağını inşallahhhh

Yardımınıza ihtiyacım bar arkadaşlar. 31 mayıs yum. Tarihimdi o gün ve öncesindeki 3 gün ilişki oldu. Yumurtlamadan 1 gün sonra belimde kesik gibi bir ağrı oldu ama geçti sonra. 2. Gün dilimde bir uyuşukluk oldu nefes alamıyorum gibi hissetti. ama bi kaç saat sadece o da geçti. 2 gündür de sürekli gaz var karnımı şiş hissedyorum. Sol kasığımda bir dolgnluk hissi var bacağmda hafif bir ağrı bunlar hala devam ediyor. Geceleri terleyerek uyanıyorum. Sizce bnlar hamilelik belirtisi olablirmi. Regle daha 8-9 hün var. Çok istiyorum olmasını. Herkes göğüslerden bahsetmiş ama şuan benm göğüslerde hiçbir değişklik yok. Hamile kalan herkesin göğüs ağrısı acısı oluyor mu acaba cevap bekliyorum sizlerden

İlk yasaddiğin agrı falan yumurta catlamasından dolayı olabilir adetine daha cok varmiş canım o yuzden belirtilere cok takılma hicbir belirtisi olmayıp hamile kalanlarda cok icini ferah tut Allaha bırak. Eger saberedemezsen 3 4 gün sonra erken gebelik testlerinden yap yada kanda baktır su an cok erken ama

Kızlar karnımda gaz sancısı gibi sancılar var adetime 3 gün kaldı hamilelikte böyle şeyler olur mu

Kızlar karnımda gaz sancısı gibi sancılar var adetime 3 gün kaldı hamilelikte böyle şeyler olur mu
Bu forumu didik didik ettim sayfalarca belirti okudum gaz bir belirtiymiş fakat tek başına hamilelik belirtisi olabileceğini sanmıyorum başka belirtiniz var mı ?

İnşallah bu ay olmuştur. Allah isteyen herkese versin bir an önce

Bu forumu didik didik ettim sayfalarca belirti okudum gaz bir belirtiymiş fakat tek başına hamilelik belirtisi olabileceğini sanmıyorum başka belirtiniz var mı ?
GAz değil canım kasıklarda ağrı yürürken filan ağrıyor bilmiyorum başka belirti var mı kendimi dinlemedim de bu ağrı kendini belli ediyor

GAz değil canım kasıklarda ağrı yürürken filan ağrıyor bilmiyorum başka belirti var mı kendimi dinlemedim de bu ağrı kendini belli ediyor
Afedersin canım yanlış anlamışım ben. Aynı sorun bende de var kasığımdan bacağıma doğru inen bir ağrı ama benm daha 8 gün var regle inşallah bebişlerdendir

Selam kızlar bata 6 gün var ama yumurtlama dan iki gün önce Kasık Ağrı'larım başladı yumurtlamadan bir gün önce ilişki oldu yumurtlama olduğu gün misafirlerim olduğu için bişey olmadı maalesef ama yumurtlamamdan 2 gün önce felaket Kasık Ağrı'larım oldu ara ara o kasık Ağrı'larım devam ediyor önceden hamile kaldım fakat bazı problemlerden dolayı kürtaj olmuştun ve yaklaşık 1 yıla kadar düzenli ilişki var ama hamile kalamıyordum

Doktora galan gitcek m hiç bir problem yok eşim de de yok bu ay da adetim de gidip hormon testi yapıp bakıcam birde rahim filmi istedi ama benim ara ara kaşık Ağrı'larım var ve acayip akıntım olmaya başladı acaba üşüttüğümden mi diyorum çünkü kendi kendimi ünitlendirmek ve sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Göğüslerimde ağrı yok sadece kasığımda bazen batma oluyor merrivenlerden inerken bile kaşığım da batma gibi birşeyler oluyor biraz da kabızım 15 gündür doğru düzgün yapamıyorum yani

Daha önce ki hamileliğimdede adetim gecikince anlamıştım daha sonra kokuya hassaslaşmaya başlamıştım ama haket şuan sanki yok gibi geliyor göbeğin de kaşığımda da öyle hamilelik belirtisi gibi bir şişme yok yani kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…