- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 33
3 gün sonra sana sorayım bugün kasıklarımda ağrı var ve akşamüstü bulantım oldu belirti midir bunlar böyle yürürken ağrıyordu kasıklarım nefes alırken filan
Daha var biraz senin adete inşallah hamilesindir canımBenim de aynı sıkıntılarım var ama bulantı yok kasık ağrım batma gibi kabızlık gibi gaz sorunu var inşallah hamileyizdr adete son 6 gün bakalım kendimi de çok heveslendirmiyorum hayal kırıklığına uğrarım diye
Daha var biraz senin adete inşallah hamilesindir canım
Canım kasik agrisi bende çok olmuştu.ama bulanti için çok erken yani 6. Haftadan sonra baslar genelde3 gün sonra sana sorayım bugün kasıklarımda ağrı var ve akşamüstü bulantım oldu belirti midir bunlar böyle yürürken ağrıyordu kasıklarım nefes alırken filan
Canım ben düşük yaptığım ayda adetten önce bulantı yaşamıştım ondan acaba mı diyorumCanım kasik agrisi bende çok olmuştu.ama bulanti için çok erken yani 6. Haftadan sonra baslar genelde
Valla herşey olabilir. Ben çoğu kez midem bulanmıştır yok yere ama hamile kaldığım zaman hiç midem bulanmadi hemde hiç 12 hafta olana kadarCanım ben düşük yaptığım ayda adetten önce bulantı yaşamıştım ondan acaba mı diyorum
Hayırlısı canım belki dediğin gibi psikolojiktirValla herşey olabilir. Ben çoğu kez midem bulanmıştır yok yere ama hamile kaldığım zaman hiç midem bulanmadi hemde hiç 12 hafta olana kadar
Yeni görüyorum mesajınızı kusura bakmayın. Ama yumurtlama zamanımda hiç lekelenmem olmazdı ben de bilmiyorum ki. Bir de 2 gündür ciddi adet sancılarım başladı ama gelen giden yok. Normalde sancımla kanamam başlardı. Ayrıca midede gaz ve geğirme de eşlik edyrYumurtlama zamanında olabilir mi kahverengi akıntın? Bende bazen öyle oluyor
Benim 8 gün var bat a gaz vardı 2 gündür ana midemde gaz ve geğirme başladı bugün kasıktaki batma devaö ediyor. Ve birde sağ göğüs ucumda 10-15 dk süren bir batma oldu az önce inşallah bu ay olmuştr. İsteyen herkese allah nasip etsin bi an önceYeni görüyorum mesajınızı kusura bakmayın. Ama yumurtlama zamanımda hiç lekelenmem olmazdı ben de bilmiyorum ki. Bir de 2 gündür ciddi adet sancılarım başladı ama gelen giden yok. Normalde sancımla kanamam başlardı. Ayrıca midede gaz ve geğirme de eşlik edyr
Benim 8 gün var bat a gaz vardı 2 gündür ana midemde gaz ve geğirme başladı bugün kasıktaki batma devaö ediyor. Ve birde sağ göğüs ucumda 10-15 dk süren bir batma oldu az önce inşallah bu ay olmuştr. İsteyen herkese allah nasip etsin bi an önce
Canım ben hamile kaldığım ay senin dediklerini yaşadım. Hatta hamile olduğumu adetten 1 hafta önce öğrendiğim için o agrilar geldikçe şimdi kesin adet olucam diyordum kendi kendime. Bende senin gibiyim kanama başlamadan 1 saat önce sancım olur böylece adet olacağımı anlıyorum:)Yeni görüyorum mesajınızı kusura bakmayın. Ama yumurtlama zamanımda hiç lekelenmem olmazdı ben de bilmiyorum ki. Bir de 2 gündür ciddi adet sancılarım başladı ama gelen giden yok. Normalde sancımla kanamam başlardı. Ayrıca midede gaz ve geğirme de eşlik edyr
Canım ben hamile kaldığım ay senin dediklerini yaşadım. Hatta hamile olduğumu adetten 1 hafta önce öğrendiğim için o agrilar geldikçe şimdi kesin adet olucam diyordum kendi kendime. Bende senin gibiyim kanama başlamadan 1 saat önce sancım olur böylece adet olacağımı anlıyorum:)
Benim kasık ağrısı azaldı sanki sevinemiyorm ama buna bende bu ay da bir şey yok zannedersem ama senin güzel haberlerini bekliyorum.Aynı şeyleri yaşıyoruz, inşallah ikimizde hanileyizdir. Ben dayanamayıp test yapacağım yarına. Sizinde çok az daha var. Ayy heycanlandım. İnşş isteyenlere verir Allah
Bende bu kadar erken kasık ağrısı hiç olmazdı. Sadece bat günü olurdu ağrım. Ama yine de ümidim kalmadıBu yazdıklarınız bende her ay oluyor kızlar. Adete yakın kasıklarda batma
Gögüslerim dokunamayacak kadar acıyor
Gaz ve gaz sancısı
Mide bulantısı
Yani bunları hiçbir zaman gebelik belirtisi olarak görmedim. Çünkü her ayın sonunda adet oldumşimdi benim hamile olmam için çok çok başka bir belirti olmalı ama ne ?
İşte bir değişiklik var umutlu olmam için canım bende öyle değişik bir belirti olmuyor hiç ben hiç umutlu olamıyorumBende bu kadar erken kasık ağrısı hiç olmazdı. Sadece bat günü olurdu ağrım. Ama yine de ümidim kalmadı
Bunalmam canım merak etme. Biz tam yumurtlama günü iliski yaşadık esimle hatta o ay ilk korunmasiz iliskimizdi tabi ki sonradan fark ettim yumurtlama gunu olduğunu. Benimki adetle beraber 17. Gün oldu iliskim. Adet döngüm 32-36 gün ve iliskiden 8 gün sonra idrar testinde saatler sonra çıkmıştı :) hergun yaptim. Adetime 1 hafta kala ögrendim yani. Yerlesme kanamam olmadi ama her an adet olacak gibi kasik agrim vardi bel agrim vardi çok fenaAy gerçekten mi? Peki hatırlıyor musunuz? Şüpheli ilişki tarihinizi ve? Yani adetten kaç gün sonraydı? Yerleşme kanaması old mu sizde? Valla buldum sizi sorulardan bunaltabilirim
Belirtiler hic belli olmaz ki canım. Bazi kadinlar 6.-7. Haftada öğreniyor hamileligini çünkü belirti yok. Sikma canini emi? Bata kaç gün var bu arada?İşte bir değişiklik var umutlu olmam için canım bende öyle değişik bir belirti olmuyor hiç ben hiç umutlu olamıyorum
Sürekli kasık ağrısı olmaz ki? Bekle bakalım. Beni de haberdar et. Belki de ben de yok sen de var.Benim kasık ağrısı azaldı sanki sevinemiyorm ama buna bende bu ay da bir şey yok zannedersem ama senin güzel haberlerini bekliyorum.
Şu an ne kadarlık? Gaz var mıydı peki midede? Geğirme falan?Bunalmam canım merak etme. Biz tam yumurtlama günü iliski yaşadık esimle hatta o ay ilk korunmasiz iliskimizdi tabi ki sonradan fark ettim yumurtlama gunu olduğunu. Benimki adetle beraber 17. Gün oldu iliskim. Adet döngüm 32-36 gün ve iliskiden 8 gün sonra idrar testinde saatler sonra çıkmıştı :) hergun yaptim. Adetime 1 hafta kala ögrendim yani. Yerlesme kanamam olmadi ama her an adet olacak gibi kasik agrim vardi bel agrim vardi çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?