İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ben test yaptım arkadaşlar. Sonuç negatif hem de 6 gün öncesine kadar gösterenden aldım. Demek ki tüm belirtileri uydurmuşum kafamdan. Anlamıyorum ki. Sancım başlardı hemen aynı gün adet olurdum. Ama 3 gündür sancım var adetim yok. Midede gaz problemim sürekli geğirmem? Daha önce hiç yaşamadığım şeyler. Olmayan şeyleri mi hissettim ben şimdi? Kafayı yiycem ya.

Üzülme inşallah bi dahaki ay olur. Benim de olacağı bu ama ben o tek çizgiyi görmemek için test Yapmak istemiyorum zaten bata 1 hafta var benm daha. Beynimiz bize oyun oynuyor. Her şeyi bebeğe yoruyoruz.

Üzülme inşallah bi dahaki ay olur. Benim de olacağı bu ama ben o tek çizgiyi görmemek için test Yapmak istemiyorum zaten bata 1 hafta var benm daha. Beynimiz bize oyun oynuyor. Her şeyi bebeğe yoruyoruz.
Bence de boşver yapma. Adetin geciksin öyle yaparsın. Ben de pişmanım. Bekleseydim adet olacakmışım zaten.

Gerçekten bende çok merak ediyorum birkaç gün daha geçsin bi deneme testi yapacağım, psikolojik olarak böyle şiddetli bir ağrı oluşuyorsa ona da ayrı bir şok geçireceğim.
Hepsini okuyacak vaktim olmadığı için buradan direk sormak istedim bu belirtilerden sonra hamile kaldınmi (bu arada bende yeni katıldım aradan vakit geçmiş ama sormak istedim)

Bugün kasık Ağrı'larım biraz daha azaldı kızlar sanki bat a 5 gün var işte daha önce hamile kaldım belirtileri kendim de az da olsa biliyorum ama o Zaman o kadar dikkat etmemiştim sadece hamile olduğumu öğrendikten sonra çok iştahım açılmıştı onu hatırlıyorum başka bişi dikkat etmediğin için hatırlamıyorum ama benim bir buçuk aylıktı öğrendiğim de karnım da belliydi biraz da olsa ama şuan hiç öyle bi belirti göremiyorum özellikle yatarken dümdüz oluyor sizce erkenden belli olur mu az da olsa

Bende hala hamilelik duygusunu yaşamadıgim icin cnmm şuan ne diyecegimi bilemedim ben suan tedavi surecindeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.ama bence de erkenden belli olmaz çünkü hamileliklerin hep aynı olmadığını duymuştum canım..

Bende aynı şekilde adetimde hormon testi yapılacak işte birde rahim filmi istedi ultrosondan baktığında bir sıkıntı yok normal dedi ama bir seneyi aşkındır olmuyor düzenli ilişki olmasına rağmen ya yumurtlama günleri tutmuyor çünkü daha önce yumurtlama takibi yapmaZdım yani gelişi güzel olurdu ilişki ama düzenliydi olmadı yani ona rağmen bakalım bat a 5 gün var hormon testine gidicem

Benim bir buçuk aylıkken bile karnım belliydi çevrem de herkes anlamıştı hamile misin diye o yüzden şimdi bakıyorum hiç normal düz olunca heralde kasıklarımın Ağrı'sı üşüttüğümden sanırım diyorum artık hayal kırıklığına uğramamak için

Hadi hayırlısı bakalım canim

Maalesef bebeğimi kaybetim. 11 haftalikken kalbi durmuş.16 haziranda evde düşürdüm bebeğimi. Evet gegiriyordum hep
Bebeğini kaybetmene üzüldüm. Ama en azından hamile kalabliyorsun. Ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadık şimdiye kadar hiç de hamile kalamadım. İnşallah kısa zamanda tekrar olur.

Adete 2 gün kala mide bulantısı yaşamam belirti olabilir mi ? Üşüttüm desem hava 100 derece :)

Adete 2 gün kala mide bulantısı yaşamam belirti olabilir mi ? Üşüttüm desem hava 100 derece :)
Benm adete 7-8 var ama bende de bir üşüme hasıl oldu ama yüzüm felan yanıyor sadece ayaklarm üşüyor . Göğüslerde acımaya başladı adete 1 hafta kala hep göğüsler acımaya başlıyor ama benm. Şuan yani kalp krizi geçirsem hamileliğe yorablirim.

Bebeğini kaybetmene üzüldüm. Ama en azından hamile kalabliyorsun. Ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadık şimdiye kadar hiç de hamile kalamadım. İnşallah kısa zamanda tekrar olur.
Evet canım en azından hamile kalabiliyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…