İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Merhaba benimde adetime 5 gun var atea basiyor midem arada bulaniyor kasiklarim agriyor uykumda cok ama yine test negatif cikcak diye korkuyorum

Haftaya netlesir dedi canım ama kız büyük ihtimalle dedi :) Senin durumlar nasıl
Ayyy maşallah prensese Benim de bu ay ne olur bilmiyorum çünkü memleketteyim çok fırsat olmuyor :)))) olmazsa önümüzdeki aya inşallah

Bat a 6 gün var dündn beri müthiş baş ağrum var ya bebiş varsa diye ilaç da alamıyorum. Reglden önce hep ağrır başım zararsız bir ağrı kesici var mı bildiğiniz

Merhaba hanımlar. Ben 18 nisanda doğum yaptım. Kızım 4 aylık olacak birkaç gün sonra. 40im çıktıktan iki hafta sonra olmak uzere leke şeklinde kısa kanamalarım oldu tam olarak adet gibi değildi ama adet süresince geliyordu yani ayda bir. Eşimle korunmadan ilişkiye girdik icime bosalmadi bir gun sonra kanamam geldi ve 3 gün oldu devam ediyor azalsada. Bu adet kanamasi midir yoksa yine de hamilelik riski taşır mi ? Çünkü boşalma olmasa bile hamile kalınabiliyor diye öğrendim. Hamilelik durumu olmaz inşallah bebek emziriyorum

Selam kızlar benimde aynı belirtiler vardı 10 gündür yumurtlamadan iki gün önce Kasık sancılarım başlamıştı buraya da yazmıştım hatta ve kasıklarım acayip belime vurmaya başladı ve felaket ağrıyordu sağa sola zor dönüyordum eşim bile kesin Bebek var dedi o bile yani o belirtileri bebeğe yordu bugün dayanamadım doktoruma gittim kan testi yaptı Bebek yok maalesef ultrosn baktı ve yumurtlayamamışım bu ay o yüzden de kist e çevirmiş yumurtlayamadığım için Ağrı'ların sebebi buymuş ama kist basit kistmiş iki gün sonra adet olucam 4 üncü gün gel hem kiste hem hormon testi yapalım dedi bu ay yine hüsran anlıcanız

Kesin benimkide böyle birşey yumurtlama gününde ilişki oldu ondan sonraki 2. Günden sonra kasık ağrısı başladı şuan yok ama kesin kırmızı kartı görcem ama bir ümit işte

Kesin benimkide böyle birşey yumurtlama gününde ilişki oldu ondan sonraki 2. Günden sonra kasık ağrısı başladı şuan yok ama kesin kırmızı kartı görcem ama bir ümit işte

İnşallah sende yoktur Can'ım benim yumurtlamadan 2 gün önde başladı Ağrı'lar yumurtlamadandır dedim halbu ki yumurtlayamamışım oda kiste çevirmiş bakalım adetin 4 günü tekrar gitcem hem hormon a bakacak hem kiste

İnşallah kist kendiliğinden yok olmuştur canım. Benm yum. 3 gün sonra karnımda gaz olmaya başladı. Sonra kasık ağrısı 3-4 gün şiddetli şekilde sürdü hatta apandist mi diye bile düşündüm. Göğüsler sızlamaya başladı ama aşırı bir şişkinlik yok adetten önce nasılsa öyle oluyor tenk değişimi yok akıntı yok. Şuan bata 5 hün kaldı midemde aşırı gaz var afedersiniz ama sürekli geğiriyorum yemek borum acıdı yani artık geğirmekten. Ve 2 gündür baş ağrısı var şiddetli korkudan ilaç da alamıyorum. Çok istiyorum allah isteyen bekleyen herkese bir an önce nasip etsin sağlıklı hayırlı bebiiler

Amin inşallah Can'ım bu ay yumurtlama zamanım da eşim seyahat de olacak bayram a denk geliyor yani benim mi artık eylül e kaldı denemeler tabi hormonlar da da bi sıkıntı çıkmazsa benim de 2 gün kaldı adete işte kandan baktı bişi çıkmadı gebelik falan zaten yumurtlayamamışım

İnşallah kısa Zaman'da kavuşuruz bizim de yüzümüz güler Can'ım ilk önce stres yapmamak gerekir düşünmücem artık stres yaptıkça böyle şeylerle karşılaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…