- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Canım o kadar erken mide bulanmaz ama herşey de olabilir. Test yaptin mi?Adete 2 gün kala mide bulantısı yaşamam belirti olabilir mi ? Üşüttüm desem hava 100 derece :)
Bem bugün adet oldum sancılarla boğuşuyorum canım sen nasılsın :)
O zaman umutlar bu aya canım:) bede iyiyim çok şükür bugün cinsiyet tahmini yaptı doktorumuz :)Bem bugün adet oldum sancılarla boğuşuyorum canım sen nasılsın :)
İyiyim canım memeleketteyüm o yüzden çok fazla girmiyorum
Haftaya netlesir dedi canım ama kız büyük ihtimalle dedi :) Senin durumlar nasılİyiyim canım memeleketteyüm o yüzden çok fazla girmiyorumsen nasılsın bebişin cinsiyeti belli mi?
Ayyy maşallah prenseseHaftaya netlesir dedi canım ama kız büyük ihtimalle dedi :) Senin durumlar nasıl
Hadi inşallah canım inan tüm bebek isteyenler hepiniz dualarimdasiniz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤Ayyy maşallah prenseseBenim de bu ay ne olur bilmiyorum çünkü memleketteyim çok fırsat olmuyor :)))) olmazsa önümüzdeki aya inşallah
Aminnn canım benim inşallahhhHadi inşallah canım inan tüm bebek isteyenler hepiniz dualarimdasiniz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤
Kesin benimkide böyle birşey yumurtlama gününde ilişki oldu ondan sonraki 2. Günden sonra kasık ağrısı başladı şuan yok ama kesin kırmızı kartı görcem ama bir ümit işteSelam kızlar benimde aynı belirtiler vardı 10 gündür yumurtlamadan iki gün önce Kasık sancılarım başlamıştı buraya da yazmıştım hatta ve kasıklarım acayip belime vurmaya başladı ve felaket ağrıyordu sağa sola zor dönüyordum eşim bile kesin Bebek var dedi o bile yani o belirtileri bebeğe yordu bugün dayanamadım doktoruma gittim kan testi yaptı Bebek yok maalesef ultrosn baktı ve yumurtlayamamışım bu ay o yüzden de kist e çevirmiş yumurtlayamadığım için Ağrı'ların sebebi buymuş ama kist basit kistmiş iki gün sonra adet olucam 4 üncü gün gel hem kiste hem hormon testi yapalım dedi bu ay yine hüsran anlıcanız
Kesin benimkide böyle birşey yumurtlama gününde ilişki oldu ondan sonraki 2. Günden sonra kasık ağrısı başladı şuan yok ama kesin kırmızı kartı görcem ama bir ümit işte
Ah kuzum yazdığını görmemişim afedersin. Ben iyiyim allaha şükürler olsun. Sen nasılsın? Minik nasil?
İnşallah kist kendiliğinden yok olmuştur canım. Benm yum. 3 gün sonra karnımda gaz olmaya başladı. Sonra kasık ağrısı 3-4 gün şiddetli şekilde sürdü hatta apandist mi diye bile düşündüm. Göğüsler sızlamaya başladı ama aşırı bir şişkinlik yok adetten önce nasılsa öyle oluyor tenk değişimi yok akıntı yok. Şuan bata 5 hün kaldı midemde aşırı gaz var afedersiniz ama sürekli geğiriyorum yemek borum acıdı yani artık geğirmekten. Ve 2 gündür baş ağrısı var şiddetli korkudan ilaç da alamıyorum. Çok istiyorum allah isteyen bekleyen herkese bir an önce nasip etsin sağlıklı hayırlı bebiilerİnşallah sende yoktur Can'ım benim yumurtlamadan 2 gün önde başladı Ağrı'lar yumurtlamadandır dedim halbu ki yumurtlayamamışım oda kiste çevirmiş bakalım adetin 4 günü tekrar gitcem hem hormon a bakacak hem kiste
İnşallah kist kendiliğinden yok olmuştur canım. Benm yum. 3 gün sonra karnımda gaz olmaya başladı. Sonra kasık ağrısı 3-4 gün şiddetli şekilde sürdü hatta apandist mi diye bile düşündüm. Göğüsler sızlamaya başladı ama aşırı bir şişkinlik yok adetten önce nasılsa öyle oluyor tenk değişimi yok akıntı yok. Şuan bata 5 hün kaldı midemde aşırı gaz var afedersiniz ama sürekli geğiriyorum yemek borum acıdı yani artık geğirmekten. Ve 2 gündür baş ağrısı var şiddetli korkudan ilaç da alamıyorum. Çok istiyorum allah isteyen bekleyen herkese bir an önce nasip etsin sağlıklı hayırlı bebiiler
İnşallah kist kendiliğinden yok olmuştur canım. Benm yum. 3 gün sonra karnımda gaz olmaya başladı. Sonra kasık ağrısı 3-4 gün şiddetli şekilde sürdü hatta apandist mi diye bile düşündüm. Göğüsler sızlamaya başladı ama aşırı bir şişkinlik yok adetten önce nasılsa öyle oluyor tenk değişimi yok akıntı yok. Şuan bata 5 hün kaldı midemde aşırı gaz var afedersiniz ama sürekli geğiriyorum yemek borum acıdı yani artık geğirmekten. Ve 2 gündür baş ağrısı var şiddetli korkudan ilaç da alamıyorum. Çok istiyorum allah isteyen bekleyen herkese bir an önce nasip etsin sağlıklı hayırlı bebiiler
Çok şükür canım toparlaniyoruzAh kuzum yazdığını görmemişim afedersin. Ben iyiyim allaha şükürler olsun. Sen nasılsın? Minik nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?