- 7 Ağustos 2018
- 1
- 0
- 86
- 35
İyiyim bende çok şükür. Tekrar denemeye başladık :) rabbim inşallah nasip ederÇok şükür canım toparlaniyoruzSen neler yapiyosun
Inşallah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip eder canım. En önemlisi hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbimİyiyim bende çok şükür. Tekrar denemeye başladık :) rabbim inşallah nasip eder
Amin inşallah canım çok sağolInşallah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip eder canım. En önemlisi hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Testin var mı cnmm yap cok bariz sanki hamileymişsn gbiGecen ay rahim filmi çektirdim ve bu ay iki gunde bir iliski oldu. Yumurtlama gunumden yaklasik 5 gun gecti kasiklarimda sislik ve hafif agri var. Cok ayakta durdugumda ve yoruldugumda sol kasigim agriyor. Sizce gebelik olabilr mi daha adetime 8 gun var
İnşaAllah vardrBenimde midem bulaniyor adetime 1 2 gun var ates gibi yaniyorum arada sol kasigimda agri var hafif ve seyreme oluyor hamilelikmi adetmi bilemedim keske bebis olsa
Insallah yaa belirtiler normalmiİnşaAllah vardr
Testte çıkmaz bende yumurtlamadan 10 gecmesi lazim cikmasi icin benim daha 5 gün oldu. Insallah hamileyimdir cok tsk Ederim mesajiniz icinTestin var mı cnmm yap cok bariz sanki hamileymişsn gbi
Eger zaten yumurtlamadan snra 10 gün olmamşsa yapma cnm ne demkTestte çıkmaz bende yumurtlamadan 10 gecmesi lazim cikmasi icin benim daha 5 gün oldu. Insallah hamileyimdir cok tsk Ederim mesajiniz icin
. Ben gebelk testni neden hemn yapma taraftarym bilyormsnz ç0nkü en azndan adetnin geleceğini bilip olmadğnızı bilip rahat söklrsnz strres adetide geciktirir cnm ondan yap derim bnInsallah yaa belirtiler normalmi
En az 10 gün yumurtladıktn snra 14 gün snra kesin adet olmn lazmBenim o yuzdenmi hep negatif yumurtlamadan 10 gun sonrami belli oluyor
Kız zaten olmdgn zamn demkki birsey var demktrEe adet olursam hamile değilimdir ki
Değeti tekrarla cnm bişyler var gbi gözüküyor sen idrar testni yap sabh ilk idrarla cnmKizlar selam aklimda deli sorulae gecen ay adet oldugumda bati 3 gun gecmesine ragmen 0.50 idi bu ay adete 3 gün var degerim 3.09 ckti
Ve 17 inci gun yumurtladim
Insallah canim muallakta kalmiyim diye kan testi yapmayim dedim iyice deli sorular olustu kafamdaDeğeti tekrarla cnm bişyler var gbi gözüküyor sen idrar testni yap sabh ilk idrarla cnm
Sabah beklyorm cnm yap testni bnce uyknu rahat uyrsn hiç değilsr kemirmez sorn seniInsallah canim muallakta kalmiyim diye kan testi yapmayim dedim iyice deli sorular olustu kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?