İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Adete 7 gun var gece yatarken ozellikle ayaklarda sicak basmasi ,gun icinde yorgun ve bitkin olmak ,bunun yani sira birde alt karin agrisi ve siskinlik hissi olustu sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

Gecen ay rahim filmi çektirdim ve bu ay iki gunde bir iliski oldu. Yumurtlama gunumden yaklasik 5 gun gecti kasiklarimda sislik ve hafif agri var. Cok ayakta durdugumda ve yoruldugumda sol kasigim agriyor. Sizce gebelik olabilr mi daha adetime 8 gun var

Testin var mı cnmm yap cok bariz sanki hamileymişsn gbi

Benimde midem bulaniyor adetime 1 2 gun var ates gibi yaniyorum arada sol kasigimda agri var hafif ve seyreme oluyor hamilelikmi adetmi bilemedim keske bebis olsa

Kizlar selam aklimda deli sorulae gecen ay adet oldugumda bati 3 gun gecmesine ragmen 0.50 idi bu ay adete 3 gün var degerim 3.09 ckti
Ve 17 inci gun yumurtladim

Kizlar selam aklimda deli sorulae gecen ay adet oldugumda bati 3 gun gecmesine ragmen 0.50 idi bu ay adete 3 gün var degerim 3.09 ckti
Ve 17 inci gun yumurtladim
Değeti tekrarla cnm bişyler var gbi gözüküyor sen idrar testni yap sabh ilk idrarla cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…