Tabi o da en erken. Hsg hormonu yumurtlamadan 10 gun sonra falan salgilanir. Once bebek rahme yerlesecek ki bu 5-7gun arasi surer sonra plesanta olusacak o hsg salgilayacak once kana sonra da idrara gececek Ohoo insan meraktan catliyor vallahiBenim o yuzdenmi hep negatif yumurtlamadan 10 gun sonrami belli oluyor
Bence umut var yukselebilirKizlar selam aklimda deli sorulae gecen ay adet oldugumda bati 3 gun gecmesine ragmen 0.50 idi bu ay adete 3 gün var degerim 3.09 ckti
Ve 17 inci gun yumurtladim
Doktor keseyi göremedi 16 sında gel dediMerhabalar benim adet tarihim 9 temmuzdu 2 Ağustos’ta sağlık ocağında hcg bakıldı 22 çıktı dün yani 10 ağustosta kadın Doğuma gittim hcg bakmak istediğini bugünün değeri 320 çıkması gerektiğini söyledi hafta sonu doktorum çalışmadığı için pazartesi ararsın dedi. Eve geldik internetten sonuca baktık 2164 çıkmış böyle bi durum yaşayan var mı çok meraktayım
Değerin çok iyi bence.Doktor keseyi göremedi 16 sında gel dedi
Olumsuz bi durum yoktur inşallah 320 olması gerekirken 2164 çıkması açıkçası biraz kafamızı karıştırdıDeğerin çok iyi bence.
Bu değerde keseyi görememesi normal miOlumsuz bi durum yoktur inşallah 320 olması gerekirken 2164 çıkması açıkçası biraz kafamızı karıştırdı
Insallah moral oldunuz banaBence umut var yukselebilir
Harika bir deger bebegin sana sıkı sıkıya tutunmuşMerhabalar benim adet tarihim 9 temmuzdu 2 Ağustos’ta sağlık ocağında hcg bakıldı 22 çıktı dün yani 10 ağustosta kadın Doğuma gittim hcg bakmak istediğini bugünün değeri 320 çıkması gerektiğini söyledi hafta sonu doktorum çalışmadığı için pazartesi ararsın dedi. Eve geldik internetten sonuca baktık 2164 çıkmış böyle bi durum yaşayan var mı çok meraktayım
İnşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHarika bir deger bebegin sana sıkı sıkıya tutunmuş
Evet alıntıladığınız mesajdan sonra hamile olduğumu öğrendimHepsini okuyacak vaktim olmadığı için buradan direk sormak istedim bu belirtilerden sonra hamile kaldınmi (bu arada bende yeni katıldım aradan vakit geçmiş ama sormak istedim)
Canım benim düşüncelerinden dolayı çok mutlu oldum Allah senden de razı olsun inşallah sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsınmi-nick sana teşekkür borçluyum belirtilerimi sessiz takipçi olarak açtığın topic ten öğrendim ve önerdiğin freely gebelik testini hemen sipariş ettim aynı senin gibi sabah akşam yaptım yol gösterici olduğun için sana minnettarım ailelerimizden uzaktayım eşimin işi nedeniyle başka ildeyim çok yalnızım resmen elimden tuttun abartmıyorum Rabbim gönlüne göre versin inşallah Sayende aile gibi olmuş burda herkes kızkardeşi gibi yardımsever Allah hepinizden razı olsun
Hayırlı olsun canımEvet alıntıladığınız mesajdan sonra hamile olduğumu öğrendim
Teşekkür ederim çok şükür bebeğim sağlıkla doğdu darısı sizlere olsun inşAllah :)Hayırlı olsun canım
Amin canım inşallah rabbim bizede nasip ederTeşekkür ederim çok şükür bebeğim sağlıkla doğdu darısı sizlere olsun inşAllah :)
Aminnn inşallah inşallah canım hepimize sağlıklı bebeler nasip etsin inşallahhhhhCanım benim düşüncelerinden dolayı çok mutlu oldum Allah senden de razı olsun inşallah sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın
Topiği takip edemiyorum Rabbim hepinizin yardımcısı olsun hamişler sağlıkla kavuşsun bekleyenler güzel haberler alsın inşallah
Bende de aynı belirti vardı benm 2-3 kaldı bat a bakalm artık ne olacakGecen ay rahim filmi çektirdim ve bu ay iki gunde bir iliski oldu. Yumurtlama gunumden yaklasik 5 gun gecti kasiklarimda sislik ve hafif agri var. Cok ayakta durdugumda ve yoruldugumda sol kasigim agriyor. Sizce gebelik olabilr mi daha adetime 8 gun var
Bir de vucut isim yuksek. Ama bunun disinda gogus hassasiyeti vs yok..umarim ikimiz de hamileyizdirBende de aynı belirti vardı benm 2-3 kaldı bat a bakalm artık ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?