İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bir de vucut isim yuksek. Ama bunun disinda gogus hassasiyeti vs yok..umarim ikimiz de hamileyizdir
Benm yumurtlamadan sonra bazı belirtiler oldu kasık ağrısı gaz göğüs hassasyeti ama şimdi hepsi kayboldu. Şuan sadece aşırı su içmek istiyorum. Sürekli ağzım kuru. 2-3 güne kadar olurum gecikmezse stresten ama inşallah olmaz da artık bebişimr kavuşurum umarım sen de hamilesindir hatta ymarım isteyen herkes bu ay hamiledir

Canım ben yeni hamileyim benim bunlardan farklı olarak sanki siyatik romatizma var gibi ayak tabanlarım ve bacaklarım ağrıdı

Adete 2 gün var tek taraflı hafif kasık ağrısı ile beraber üşüme başladı. Ayaklarım ve ellerim buz gibi vücudum o kadar değil ama ayaklarım aşırı üşüyor. İshal de oldum. Yumurtlamadan sonra da tek taraflı kasık ağrısı olmuştu 3-4 gün. Sizce adet mi gebelik belirtisi mi ???

Canım üşütmüşte olabilirsin gebelikte olabilir adet gününe az varmış hassas testlerden yapabilirsin göğüslerinde hassasiyet oldu mu hiç

Canım üşütmüşte olabilirsin gebelikte olabilir adet gününe az varmış hassas testlerden yapabilirsin göğüslerinde hassasiyet oldu mu hiç
Göğüsde hassaiyet var dokununca acıyor ama çok aşırı değil. Benm normalde adetten bi kaç hün önceden lekelenmelerin başlardı şuan akıntı bile yok kupkuruyum. Ve adet öncesi hiç ağrı ve üşümem olmazdı sadece başladığı zaman olurdu o yüzden ümitlendim

2.günüm hala adet olmadım inş. hamileyimdir. 10 temmz adet baslangci 21 22 temmz iliski. 8 gün sonra 2 gün koyu kahverengi lekelenme sonra sarı akıntı adetin yaklaştığı dünde beyaz akıntı. .. sonuç hamilemiyim hamilemiyimdır acaba?? Offff. .

Bu belirtilere göre bence hamilesin neden test yapmıyorsun test yapsan çıkar

Benimde çok acı yok cnm dokununca acıyordu sonraki hafta acısı çoğaldı herkeste farklılık gösteriyor kuru olman ümitlendirdi beni çünkü bendede öyle oldu şu an 4+5 im yeniyim üşüme bende ayaklarda oldu ama ishal olmadım bazı gebeliklerde oluyormuş ben adetime 7 gün kala testle öğrendim sonra sağlık ocağında tahlil yaptırdım netleşti bekleyebilirim dersen bekle derim düzenli adet gören biriysen ilk gün bekle gecikmenin ikinci günü sağlık ocağında tahlil ver cnm inşallah hamilesindir zor bir bekleyiş biliyorum imkanın varsa gebelik testi yap bekleme derim

Kahverengi lekelenme normalde olmuyorsa muhtemelen döllenmeden dolayı gelen bi leke cnm belirtilerin neler mesela benim yumurtlama dönemi bitti iki gün sonra sanki bacaklarımda siyatik romatizma var gibi ağrıdı ayaklarım üşüdü ve göğüs hassasiyetim başladı dört gün sonrada kasıklarımda batma ve seğirme oldu

Canm belirttim pek yok yada ben farkedemiyorum iştah kesikligi var bende. Genelde herkesin iştahı artıyor ama benim iştahım kesik.kahvereng leke normalde adet zamanlarm olur sonrasinda adet olurdum ama bu sefer çok çok erken oldu.yani iliskiden yaklaşık 1 hafta sonra geldi.bekledim devamı gelmedi 2 gün üst üste gün içinde 2 damla şeklinde ve wcye gidincd peçeteye geliyordu bunun disinda hiç gelmedi ve dün regl tarhmdi hala olmadım belirti de yok test yapmadım

Bazı kişilerde ters etkiyle iştahsızlıkta yapıyormuş bazılarında hiç belirti olmayadabiliyormuş adetlerin düzenliyse adet olmazsan pazartesi kan testi yaptır istersen inşallah gönlüne göre olur

Ay canım şuan bu mesajın beni ne kadar mutlu etti anlatamam. İnşallah hamileyimdir. Sen de bebeğini sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah canım. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

Ay canım şuan bu mesajın beni ne kadar mutlu etti anlatamam. İnşallah hamileyimdir. Sen de bebeğini sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah canım. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Amin inşallah canım Allah razı olsun Rabbim tez zamanda her isteyene yaşatsın bu sevinci aminnn güzel haberlerini bekliyorum

selam kızlar bikaç defa aynı soruyu sordum inanın çok heyecanlıyım.geçen ay rahiöm çektirdim.ve bu ay iki günde bir düzenli ilişki oldu.yumurtlama döneminden 6 gün geçti.o günden beri sol kasığımda batma oluyordu.adete 7 gün kaldı .bugün göğüslerimin biraz şiştiğini fark ettim.hafif bir dolgunluk oluştu.acı yok ama.sizce hamile olabilir miyim ? test yapmak için adet tarihinibekleyeceğim.bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Seni çok iyi anlıyorum tatlım kendine sıkıntı yapma diyeceksin ki herkes aynı şeyi söylüyor ama ben geçen zamanlarda anladım ki gerçekten kafaya takınca stres yapınca olmuyormuş üzerine düşme ama sana tavsiyem yumurtlama gününden iki üç gün önce başlayın belinin altına yastık koy ayağa kalkma iki günde bir deneyin hemen kalkıp duş alma en az bir saat bekle en az iki saat sonra duş al vajinanın içini foşur foşur yıkama yüzeysel yıka. İlişkiden önce çişini yapmış ol idrara sıkışık kalma bende iki ay önce simir testi yaptırdım enfeksiyon çıktı ilaç ve fitil kullandıktan sonra hamile kalabildim Rabbimin yazdığı yazıyı yazıyoruz elbet ama detaylı bi kontrol olsan güzel olur derim gittin mi doktora. Bi arkadaşım inofolic combi kullandı üç ay düzenli olarak doktora gitti doktor ona yumurtan büyüdü şu an büyür yarın çatlar vs bi sürü yönlendirme yaptı üçüncü ayın sonunda kaldı bi destek al istersen canım. Doktor bana enfeksiyon dışında sorunun yok ama eşinede bakmamız lazım dedi sperm testi yapıyorlarmış gerek kalmadı çok şükür. Gidebilirsen özel hastaneye git derim imkanın varsa

Selam canım benimde çok acı yoktu 4. Haftadan sonra başladı inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…