İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

KIzlar çatlatma iğnemin 19. Günü oldu normal adet tarihime 2 gün kaldı sizce normal adettarihimi beklemeli miyim

Rahim filmi sonrası hamile kalma olasılığı yüksek diyorlar genelde canım sende güzel değerlendirmişsin ama daha erken 1hafta varmıs biraz daha bekle ve gözlemlemeye devam et test yapma hemen suan çıkmayabilir adete 1-2 gün kala test yap en erken inş hamilesindir

Yavaş yavaş gelmeye başladı moralim çok bozuldu gerçekten. Üstüne ağır bir de grip oldum şuanda kahverengi lekelenme şeklinde başladığı için ilaç da almak istemiyorum bir ümit yani Offfffff adetin 2. Günü hormon testleri için tahlil yaptrcam

Geçmiş olsun canım yaptır bakalım ne çıkacak dikkat et kendine

Reglm 4.günü bitiyor Hal adet olmadım. Acaba bu ay geç yumurtlammis olabilir miyim yani mümkün mü bukadar geç yumurtlama sat temmz 10 da .

Teşekkür ederim çok şükür bebeğim sağlıkla doğdu darısı sizlere olsun inşAllah :)
Merhaba unutulmuş olma ihtimalim çok yüksek uzun süredir siteye girmiyordum özellikle seni merak etmiştim bebeğin olmuş hamile kalmışsın çok sevindim çok Allah analı babalı büyütsün

Ya dün gece lekelenme şeklnde olmuş az biraz ama gerisi gelmedi bugün de aşırı grip olduğum için parol attım. Acaba yerleşme lekelenmesi mi yaşadım diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
İnşallah öyledir canım daha ilaç içmemeye çalış bekle bi kaç gün sonra gelmezse kan testi yaptır idrar testinde geç çıkıyor

Selamm kizlar. Nerelerdesiniz ? Var mi hamilelik? Gerçi olsa da bazıları söylemez gibime geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…