Rahim filmi sonrası hamile kalma olasılığı yüksek diyorlar genelde canım sende güzel değerlendirmişsin ama daha erken 1hafta varmıs biraz daha bekle ve gözlemlemeye devam et test yapma hemen suan çıkmayabilir adete 1-2 gün kala test yap en erken inş hamilesindirselam kızlar bikaç defa aynı soruyu sordum inanın çok heyecanlıyım.geçen ay rahiöm çektirdim.ve bu ay iki günde bir düzenli ilişki oldu.yumurtlama döneminden 6 gün geçti.o günden beri sol kasığımda batma oluyordu.adete 7 gün kaldı .bugün göğüslerimin biraz şiştiğini fark ettim.hafif bir dolgunluk oluştu.acı yok ama.sizce hamile olabilir miyim ? test yapmak için adet tarihinibekleyeceğim.bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
15.günde test istemiyormu doktorlar canım gel kan testi yapalım diyorlar sana demedimiKIzlar çatlatma iğnemin 19. Günü oldu normal adet tarihime 2 gün kaldı sizce normal adettarihimi beklemeli miyim
Dedi canım da her an adet olcam diye bekliyorum işte15.günde test istemiyormu doktorlar canım gel kan testi yapalım diyorlar sana demedimi
Canım belkide hamilesin kaç gün kaldı adetineDedi canım da her an adet olcam diye bekliyorum işte
1 gün var canım bulantım da var adet günüm geçsin test yaptırcamCanım belkide hamilesin kaç gün kaldı adetine
Anladım canım aslında yapsan cıkabilir belki suan inş hamilesindir1 gün var canım bulantım da var adet günüm geçsin test yaptırcam
İnşallah canım günümün geçmesini beklemek istiyorum Perşembe günü yaptırcamAnladım canım aslında yapsan cıkabilir belki suan inş hamilesindir
Yavaş yavaş gelmeye başladı moralim çok bozuldu gerçekten. Üstüne ağır bir de grip oldum şuanda kahverengi lekelenme şeklinde başladığı için ilaç da almak istemiyorum bir ümit yani Offfffff adetin 2. Günü hormon testleri için tahlil yaptrcamSeni çok iyi anlıyorum tatlım kendine sıkıntı yapma diyeceksin ki herkes aynı şeyi söylüyor ama ben geçen zamanlarda anladım ki gerçekten kafaya takınca stres yapınca olmuyormuş üzerine düşme ama sana tavsiyem yumurtlama gününden iki üç gün önce başlayın belinin altına yastık koy ayağa kalkma iki günde bir deneyin hemen kalkıp duş alma en az bir saat bekle en az iki saat sonra duş al vajinanın içini foşur foşur yıkama yüzeysel yıka. İlişkiden önce çişini yapmış ol idrara sıkışık kalma bende iki ay önce simir testi yaptırdım enfeksiyon çıktı ilaç ve fitil kullandıktan sonra hamile kalabildim Rabbimin yazdığı yazıyı yazıyoruz elbet ama detaylı bi kontrol olsan güzel olur derim gittin mi doktora. Bi arkadaşım inofolic combi kullandı üç ay düzenli olarak doktora gitti doktor ona yumurtan büyüdü şu an büyür yarın çatlar vs bi sürü yönlendirme yaptı üçüncü ayın sonunda kaldı bi destek al istersen canım. Doktor bana enfeksiyon dışında sorunun yok ama eşinede bakmamız lazım dedi sperm testi yapıyorlarmış gerek kalmadı çok şükür. Gidebilirsen özel hastaneye git derim imkanın varsa
Geçmiş olsun canım yaptır bakalım ne çıkacak dikkat et kendineYavaş yavaş gelmeye başladı moralim çok bozuldu gerçekten. Üstüne ağır bir de grip oldum şuanda kahverengi lekelenme şeklinde başladığı için ilaç da almak istemiyorum bir ümit yani Offfffff adetin 2. Günü hormon testleri için tahlil yaptrcam
Ya dün gece lekelenme şeklnde olmuş az biraz ama gerisi gelmedi bugün de aşırı grip olduğum için parol attım. Acaba yerleşme lekelenmesi mi yaşadım diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Geçmiş olsun canım yaptır bakalım ne çıkacak dikkat et kendine
Merhaba unutulmuş olma ihtimalim çok yüksek uzun süredir siteye girmiyordum özellikle seni merak etmiştim bebeğin olmuş hamile kalmışsın çok sevindim çok Allah analı babalı büyütsünTeşekkür ederim çok şükür bebeğim sağlıkla doğdu darısı sizlere olsun inşAllah :)
İnşallah öyledir canım daha ilaç içmemeye çalış bekle bi kaç gün sonra gelmezse kan testi yaptır idrar testinde geç çıkıyorYa dün gece lekelenme şeklnde olmuş az biraz ama gerisi gelmedi bugün de aşırı grip olduğum için parol attım. Acaba yerleşme lekelenmesi mi yaşadım diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Selamm kizlar. Nerelerdesiniz ? Var mi hamilelik? Gerçi olsa da bazıları söylemez gibime geliyor:)
Gec kalmanın 5. Günü mu? Yumurtlamanin mi?İnşallah vardır bizde bilmiyoruz. :/ 5.gunum olmadim hLa
Reglmn 5.günü adet olmadım yaniGec kalmanın 5. Günü mu? Yumurtlamanin mi?
Test falan yaptin mi? Kan verdin mi?Reglmn 5.günü adet olmadım yani
Test falan yaptin mi? Kan verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?