- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
2 gün önce yapmıştım negatifti kan testi.görevli erken yapıyorsunuz en az 1hafta beklemeniz lazm dedi
Saol canm takmıyorum fakat eğer varsada bian önce belli olsada ona göre yediğimizi içtiğimize dikkat etsek demir eksikligm var ona göre kan ilacı alcam geçen aylar Decavit ve kan ilacı almaktan kilo aldım.bıraktım sonra. Hayırlısı tabi :)Rabbim hakkında hayırlısını versin. Bazı kadınlarda geç çıkar :) sıkma canını
Çok haklısın insan merak ediyor :) bende yumurtlama gününü değerlendirdim. 4-5 gün sonra idrar tesinde cikar benimki. Dolgu yapacaktım dün ama son anda vazgeçtim ya hamileysem diye :) hamile değilsem de yaparım dolgumuSaol canm takmıyorum fakat eğer varsada bian önce belli olsada ona göre yediğimizi içtiğimize dikkat etsek demir eksikligm var ona göre kan ilacı alcam geçen aylar Decavit ve kan ilacı almaktan kilo aldım.bıraktım sonra. Hayırlısı tabi :)
Tam olarak şuan kırmızı kartı gördüm halbuki çok umutluydum bu seferSelamm kizlar. Nerelerdesiniz ? Var mi hamilelik? Gerçi olsa da bazıları söylemez gibime geliyor:)
Silik çizgiyi gördüysen hayırlı olsun kan testi yaptır hemenKızlar dün adet günündü 23 gün sürer dün pembe bir leke geldi o kadar buğün miratec test yaptım ikinci silik çizgi çıktı bana bir yorum yapın lütfen ne oluyor bana 1 yılı aşkındır çocuk istiyorum
Üzülme canım elinde değil biliyorum ama stres hiç iyi gelmiyor doktor kontrolünü yaptır yumurta takibi yaptırmak istediğini söyle çatlamış mı çatlayacak mı diye baktır cnm Rabbim gönlüne göre en kısa hayırlı zamanda nasip etsin inşallahTam olarak şuan kırmızı kartı gördüm halbuki çok umutluydum bu sefer
Canım bazen testler bozuk olabiliyor yarın sabah ilk idrarının ortasıyla yap tekrar silik çıkarsa kan testi yaptır inşallah bebiştirKızlar dün adet günündü 23 gün sürer dün pembe bir leke geldi o kadar buğün miratec test yaptım ikinci silik çizgi çıktı bana bir yorum yapın lütfen ne oluyor bana 1 yılı aşkındır çocuk istiyorum
Canım bazen testler bozuk olabiliyor yarın sabah ilk idrarının ortasıyla yap tekrar silik çıkarsa kan testi yaptır inşallah bebiştir
Bence hamilesiniz :)Çok h
eyecanlıyım lütfen resme bir bakın sizce
Tatlım testlere göre hamilesin ama kan tahliliyle netleştir hiç bekleme güzel haber ver bizlere
Çok net çıkmış hepsi benim ki çok silikti doktorlar neden çoçuğunun olmayacağını söylediler
Canım kişiden kişiye değişiyor ama benimkini anlatayım battan dört gün önce sanki yumurtlama dönemindeki ağrı gibi tek farkı vajinama ve göbeğime hafif bi ağırlık baskı hissetim çok nadir iğne batması olduarkadaşlar gebelik belirtisi olan kasık ağrısı bat'tan ne kadar önce ve ne şiddette olur bilen var mı? kritik önem taşıyor şu an benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?