İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Eğer varsa adettin olacağı günden 1-2 gün sonra ortaya çıkıyor silikte olsa. Beta HCG 25 geçerse idrarda belli oluyor. Kan da daha erken belli olur. Bende 1 gün sonra belliydi.

Rabbim hakkında hayırlısını versin. Bazı kadınlarda geç çıkar :) sıkma canını
Saol canm takmıyorum fakat eğer varsada bian önce belli olsada ona göre yediğimizi içtiğimize dikkat etsek demir eksikligm var ona göre kan ilacı alcam geçen aylar Decavit ve kan ilacı almaktan kilo aldım.bıraktım sonra. Hayırlısı tabi :)

Çok haklısın insan merak ediyor :) bende yumurtlama gününü değerlendirdim. 4-5 gün sonra idrar tesinde cikar benimki. Dolgu yapacaktım dün ama son anda vazgeçtim ya hamileysem diye :) hamile değilsem de yaparım dolgumu

Kızlar dün adet günündü 23 gün sürer dün pembe bir leke geldi o kadar buğün miratec test yaptım ikinci silik çizgi çıktı bana bir yorum yapın lütfen ne oluyor bana 1 yılı aşkındır çocuk istiyorum

Silik çizgiyi gördüysen hayırlı olsun kan testi yaptır hemen

Tam olarak şuan kırmızı kartı gördüm halbuki çok umutluydum bu sefer
Üzülme canım elinde değil biliyorum ama stres hiç iyi gelmiyor doktor kontrolünü yaptır yumurta takibi yaptırmak istediğini söyle çatlamış mı çatlayacak mı diye baktır cnm Rabbim gönlüne göre en kısa hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Canım bazen testler bozuk olabiliyor yarın sabah ilk idrarının ortasıyla yap tekrar silik çıkarsa kan testi yaptır inşallah bebiştir

Yakınlaştırınca görünüyor sanki bir tanesine inanamayınca 3 tane daha yapıp denemek istedim bu benim için imkansız bir şey çocuğumun olmayacağını söyleyen doktorlar bile oldu Allah rızası içim polip kist yada başka bir şey yüzünden böyle bir şey çıkma ihtimali varmı

Kızlar benim adetime 5 gün var ama ben bugün ilk idrarla yaptım sanki çok hafif çizgi var dün yaptığımda hiçbirşey çıkmadı ne diyorsunuz ?

arkadaşlar gebelik belirtisi olan kasık ağrısı bat'tan ne kadar önce ve ne şiddette olur bilen var mı? kritik önem taşıyor şu an benim için.

arkadaşlar gebelik belirtisi olan kasık ağrısı bat'tan ne kadar önce ve ne şiddette olur bilen var mı? kritik önem taşıyor şu an benim için.
Canım kişiden kişiye değişiyor ama benimkini anlatayım battan dört gün önce sanki yumurtlama dönemindeki ağrı gibi tek farkı vajinama ve göbeğime hafif bi ağırlık baskı hissetim çok nadir iğne batması oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…