İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende bir hafta kala yaptığımda böyleydi cnm yarın sabah tekrar dene inşallah hamilesindir
Gerçekten miii ? Arkadaşıma gösterdiğimde yok dedi bende pek ümit etmedim ama sen böyle diyince şaşırdım sağol canım inşallah vardır ya 1 senedir uğraşıyoruz bu ay bi farklı hissediyorum kendimi inşallah psikolojik değildir

Şuanda doktorumun yanındayım ulrosonla baktı gözükmedi kan testini bekliyoruz şimdi göremeyince ümidim kırıldı ama doktor büyük ihtimal hamilesin diyor

Benimde adetime 9 gün var .Az önce test yaptım silik çıktı. 23 temmuz adet oldum 28 de ilişki oldu 2 Ağustosdan sonra goguslerim ağrımaya başladı inanmadım test yapmıştım çok inceydi .bugünde 9 gün vardı yaptım çıktı.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) belirtin neler peki ? Benimde son adetim 23 temmuz ama benim 5 günüm kaldı test yaptım hafif çizgi çıktı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) belirtin neler peki ? Benimde son adetim 23 temmuz ama benim 5 günüm kaldı test yaptım hafif çizgi çıktı
Sağol canım inşallah midem bulanıyor basım doner benim 2 kızimda da olmuştu ama bu çok farklı daha adetim bitti anladım hamile olduğumu goguslerim 2 agustosdan beri açıyor hala açıyor hayırlısı olsun rabbim tez zamanda bebiş isteyen herkese ve sizede nasip etsin inşallah :)

Sağol canım amiinnn inşallah :) valla benim yumurtlama döneminden beri göğüslerim acıyo ki ben adet döneminde bile göğüs hassasiyeti yaşamam bu şüphe uyandırdı bende bide kasıklarım ağrıyo bakalım bide adet döneminde yapılan test hayırlısı olur inşallah :)

Canım maşallah mucize bal gibi hamilesin sen

Canım maşallah mucize bal gibi hamilesin sen
YEMİN ederim bu benim için bir mucize beta hcg 832 çıktı doktorum hamile olduğumu tasdikledi. İnanamıyorum şuanda şok geçiriyorum 3.5 haftalık hamileyim. Benim sorunum çocukluğumda geçirdiğim hastalık rahimim sorunluydu iki defa ameliyat oldum hisredoskopi ve buna rağmen tüp bebek şansım bile yüzde kırk demişlerdi

Çok tebrik ederim ama yinede hemen kaptırma kendini 2 gün sonra 2 katına çıkıyor mu biye yine baktır. Çünkü kimyasal olabiliyor. Seni üzmeyeyim ama çok kaptırma ondan sonra çok üzülürsün tam emin ol. Birde kalp atışı var.

Çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Belirtilerin nelerdi?

Ben 4000 değerlere kadar çıkıp sonra kimyasal olan gebelikler gördüm. O sebepten kendini çok kaptırmamak gerekiyor. Kalp atışı duyulana kadar temkinli olmakta fayda var.

Çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Belirtilerin nelerdi?
Benim bir anda kasıklarıma özellikle ayağa kalktığımda kramp girmişti bir kaç kez birde yumurtlama günümde sol kasığımda tabi yumurtamda olabilir damar atar gibi pıt pıt bir şeyler olmuştu ve en önemlisi annemi bir kaç ay önce kaybetmiştim onu rüyamda gördüm onu yıkıyordum bir anda bebeğini de yıkıcaksın dedi dün gece ve bir anda kalbimde çarpıntıyla uyandım ve sabah işte bu testler

Valla ben bazı özel rüyalara inanırım ki bende çok nadirde olsa olur ve direk çıkar. inanın sizinkide mesaj içerikli ve bence bu önemli

Ben 4000 değerlere kadar çıkıp sonra kimyasal olan gebelikler gördüm. O sebepten kendini çok kaptırmamak gerekiyor. Kalp atışı duyulana kadar temkinli olmakta fayda var.
O zaman Allah ne yazdıysa o bu bile benim için 2 senedir uğraşan biri için bir mucize demekki hamile kalabiliyormuşum

İnşallah perşembe güzel haberler alırım size o zaman daha net belirti verebilirim şuanda çokda doğru olmaz çünkü

Canim insallah darisi basima hayırlı olsun rabbim tastamam erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…