- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
Bende bir hafta kala yaptığımda böyleydi cnm yarın sabah tekrar dene inşallah hamilesindirEki Görüntüle 2179333 Kızlar benim adetime 5 gün var ama ben bugün ilk idrarla yaptım sanki çok hafif çizgi var dün yaptığımda hiçbirşey çıkmadı ne diyorsunuz ?
Gerçekten miii ? Arkadaşıma gösterdiğimde yok dedi bende pek ümit etmedim ama sen böyle diyince şaşırdım sağol canım inşallah vardır ya 1 senedir uğraşıyoruz bu ay bi farklı hissediyorum kendimi inşallah psikolojik değildirBende bir hafta kala yaptığımda böyleydi cnm yarın sabah tekrar dene inşallah hamilesindir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) belirtin neler peki ? Benimde son adetim 23 temmuz ama benim 5 günüm kaldı test yaptım hafif çizgi çıktıBenimde adetime 9 gün var .Az önce test yaptım silik çıktı. 23 temmuz adet oldum 28 de ilişki oldu 2 Ağustosdan sonra goguslerim ağrımaya başladı inanmadım test yapmıştım çok inceydi .bugünde 9 gün vardı yaptım çıktı.
Sağol canım inşallah midem bulanıyor basım doner benim 2 kızimda da olmuştu ama bu çok farklı daha adetim bitti anladım hamile olduğumu goguslerim 2 agustosdan beri açıyor hala açıyor hayırlısı olsun rabbim tez zamanda bebiş isteyen herkese ve sizede nasip etsin inşallah :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) belirtin neler peki ? Benimde son adetim 23 temmuz ama benim 5 günüm kaldı test yaptım hafif çizgi çıktı
Sağol canım amiinnn inşallah :) valla benim yumurtlama döneminden beri göğüslerim acıyo ki ben adet döneminde bile göğüs hassasiyeti yaşamam bu şüphe uyandırdı bende bide kasıklarım ağrıyo bakalım bide adet döneminde yapılan test hayırlısı olur inşallah :)Sağol canım inşallah midem bulanıyor basım doner benim 2 kızimda da olmuştu ama bu çok farklı daha adetim bitti anladım hamile olduğumu goguslerim 2 agustosdan beri açıyor hala açıyor hayırlısı olsun rabbim tez zamanda bebiş isteyen herkese ve sizede nasip etsin inşallah :)
Canım maşallah mucize bal gibi hamilesin senYakınlaştırınca görünüyor sanki bir tanesine inanamayınca 3 tane daha yapıp denemek istedim bu benim için imkansız bir şey çocuğumun olmayacağını söyleyen doktorlar bile oldu Allah rızası içim polip kist yada başka bir şey yüzünden böyle bir şey çıkma ihtimali varmı
YEMİN ederim bu benim için bir mucize beta hcg 832 çıktı doktorum hamile olduğumu tasdikledi. İnanamıyorum şuanda şok geçiriyorum 3.5 haftalık hamileyim. Benim sorunum çocukluğumda geçirdiğim hastalık rahimim sorunluydu iki defa ameliyat oldum hisredoskopi ve buna rağmen tüp bebek şansım bile yüzde kırk demişlerdiCanım maşallah mucize bal gibi hamilesin sen
Çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Belirtilerin nelerdi?YEMİN ederim bu benim için bir mucize beta hcg 832 çıktı doktorum hamile olduğumu tasdikledi. İnanamıyorum şuanda şok geçiriyorum 3.5 haftalık hamileyim. Benim sorunum çocukluğumda geçirdiğim hastalık rahimim sorunluydu iki defa ameliyat oldum hisredoskopi ve buna rağmen tüp bebek şansım bile yüzde kırk demişlerdi
Benim bir anda kasıklarıma özellikle ayağa kalktığımda kramp girmişti bir kaç kez birde yumurtlama günümde sol kasığımda tabi yumurtamda olabilir damar atar gibi pıt pıt bir şeyler olmuştu ve en önemlisi annemi bir kaç ay önce kaybetmiştim onu rüyamda gördüm onu yıkıyordum bir anda bebeğini de yıkıcaksın dedi dün gece ve bir anda kalbimde çarpıntıyla uyandım ve sabah işte bu testlerÇok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Belirtilerin nelerdi?
O zaman Allah ne yazdıysa o bu bile benim için 2 senedir uğraşan biri için bir mucize demekki hamile kalabiliyormuşumBen 4000 değerlere kadar çıkıp sonra kimyasal olan gebelikler gördüm. O sebepten kendini çok kaptırmamak gerekiyor. Kalp atışı duyulana kadar temkinli olmakta fayda var.
Canim insallah darisi basima hayırlı olsun rabbim tastamam erdirsinYEMİN ederim bu benim için bir mucize beta hcg 832 çıktı doktorum hamile olduğumu tasdikledi. İnanamıyorum şuanda şok geçiriyorum 3.5 haftalık hamileyim. Benim sorunum çocukluğumda geçirdiğim hastalık rahimim sorunluydu iki defa ameliyat oldum hisredoskopi ve buna rağmen tüp bebek şansım bile yüzde kırk demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?