İlişkiden sonra pişmanlık..

Korunmadan birlikte olmanız mı eski sevgiliyi unutacağm diye sevdediğiniz bir adamla sevişmeniz mi hangisi daha büyük hata bilemedim?

Ne kadar cesursunuz gercekten. Burda okuyoruz esler bile neler yapiyor. Dogru duzgun tanimadiginiz bir adamin beyanina da inanıyorsunuz. Adam kendi keyfini dusunur, ben hastayim demez zaten vicdani yoksa.
Insallah yoktur ama bence bir an once bir enfeksiyon uzmanina gorunun. Evet bulaşıci hastaliklarin ortaya çıkma sureci biraz uzun ama yine de baska bir onlem alınabilir öncelikli olarak. Umarim bu size ders olur. Gecmis olsun.

Ne kadar ilginc.Korku filmi gibi.Kiz da büyük travmaya sebep olmustur.

Tanımadığınız her adamla sevişiyor musunz

Beyanına inanmıyorum inanmak istiyorum. Saatimi bekliyorum konuşacağım doktorla ne diyecek bakalım

Her yazdığınız şey kendi içinde çelişiyor. Bence eski sevgilinizin ardından bir psikologla görüşseydiniz böyle saçma şeyler yapmazdınız.

Sağlıkla şaka olur mu? Kumar oynuyorsunuz resmen.
İnşallah kapmamışsınızdır. Bence 2-3 hafta bekleyip hastalık için test yaptırın.

Hastalık bir tarafa hamile de kalabilirsiniz. Psikopat dediğiniz biriyle ömür boyu bağ kurmak zorunda olmak da var ilerde.

Biraz dengeli atın adımlarınızı. Yanınızda korunacak bir araç yoksa sevişmeyiverin..

Yerinizde olsam soluğu doktorda alırdım.
Temkinli davranmak her zaman iyidir.
Bu da size bir ders olmuş olur, bundan sonra daha dikkatli davranırsınız.

Görüşmediğimi nerden çıkarıyorsunuz? Ya da hangi konuda çelişiyor muşum? Testi hemen yaptıracağım. Hamilelik olacağını sanmıyorum

Yerinizde olsam soluğu doktorda alırdım.
Temkinli davranmak her zaman iyidir.
Bu da size bir ders olmuş olur, bundan sonra daha dikkatli davranırsınız.

Evet geldim hemen ama bakalım karın ağrısıyla bekliyorum resmen.yeter ki bi şey çıkmasın böyle bi salaklık yapmam ASla bi daha

Hobi gibi düşünün hep yaparım
Yazdıklarımı okuduğunuza emin misinşz
Öyle görünüyor. Sevgilinizi unutmak için yapacak başka bişi bulamadınız mı. Sonra gelin burda aman ne yapmalıyım pişmanım. Tabi olursun

Öyle görünüyor. Sevgilinizi unutmak için yapacak başka bişi bulamadınız mı. Sonra gelin burda aman ne yapmalıyım pişmanım. Tabi olursun

Öyle mi görünüyor.yazdıklarıma inanmıyorsanız konuma cevap vermenize gerek yoktu.böyle gerim gerim gerilerek yazdığığınız cevapların hiçbir faydası yok hiçbir konuda.

Öyle mi görünüyor.yazdıklarıma inanmıyorsanız konuma cevap vermenize gerek yoktu.böyle gerim gerim gerilerek yazdığığınız cevapların hiçbir faydası yok hiçbir konuda.
Yok yani yapıyorsanz olacaklar da hazır olmanız gerekiyor. Ne demek tanımadığım bi erkekle tövbe tövbe. Eşime boşuna demiyorum çevreye güvenme diye maazallah

Yok yani yapıyorsanz olacaklar da hazır olmanız gerekiyor. Ne demek tanımadığım bi erkekle tövbe tövbe. Eşime boşuna demiyorum çevreye güvenme diye maazallah

İyi ki siz Benim yaşımda böyle bi hata yapmadınız.evet eşinize söyleyin korunsun muhakkak maazallah.hey allahım ya iyi günler size.

İyi ki siz Benim yaşımda böyle bi hata yapmadınız.evet eşinize söyleyin korunsun muhakkak maazallah.hey allahım ya iyi günler size.
Ben de pek büyük sayılmam cnm 20 yaşındayım ama bunu yapacak kadar da saf değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…