Belirtiler ateş uçuk falanmıymış bildiğimiz iyi olsun
Korunmadan birlikte olmanız mı eski sevgiliyi unutacağm diye sevdediğiniz bir adamla sevişmeniz mi hangisi daha büyük hata bilemedim?
Keşke tanimadiginiz ve sevgi duymadiginiz biriyle yasamasaydiniz bunları ama olan olmusbu islerin sonu hep pismanlkk blirim
aklıma geldi bir erasmuslu arkadaşın başına gelmişti.barda tanıştığı adamla o gece birlikte olduktan sonra kızda tuhaf uçuk ağız yarası vs çıktı.geçmeyince doktora gitti tabi doktor hemen şüphelendi , test sonuçlarını görünce polisi arıyor direkt. birlikte olduğu adamın bilgilerini kızdan alıyor polis ve sonradan öğreniyor ki o uçuklara sebep olan bakteri yalnızca cesetlerden geçiyor ve adam nekrofili yani ölü sevici.sonradan öğrendik bu hikayeden çok var :/ yani kısacası kulağına küpe olsun.
Tanımadığınız her adamla sevişiyor musunzMerhaba iyi akşamlar herkese,
Ben altı gün önce konuştuğum adamla birlikte oldum.Aslında istekli değildim bi yandan eski sevgilimle olan özel anıları silmek gibi bir öfkem vardı(artık onu sevmesem de tamamen çıkarsam da hayatımdan başka biriyle bi şeyler yaşamak istedim)bu adam da çok hoş yakışıklı bi adam(dı).Ama tamamen psikopat ve karekterimiz çok zıt anlaşabileceğim biri değil hatta ben niye bunla takılıyorum bile dedim.Neyse ben uzun zamandır hasta olmuyorduk ateş,Boğaz ağrısı,bulantı,uçuk vs çıktı.Benim kafama sonradan dank etti.Adamın kiminle takıldığı belli değil zaten.Ve de korunma da olmadı.İçime kurt düştü acaba bir hastalığı var mıydı diye.Aslında bu tarz şeyler hemen belli etmez kendini belirti olarak.Ama yine de korkuyorum kendisine sordum yok bir hastalığım dedi.(evet sordum) bi yağım diyor ki doğruyu söylüyordur önemli sonuçta bir yanım da adamı pekte tanımıyorsun..Okuduğunuz için teşekkürler.Kimseye soramadığım için birilerine dökmem gerekiyordu içimi.
Tanımadığınız her adamla sevişiyor musunz
Ne kadar cesursunuz gercekten. Burda okuyoruz esler bile neler yapiyor. Dogru duzgun tanimadiginiz bir adamin beyanina da inanıyorsunuz. Adam kendi keyfini dusunur, ben hastayim demez zaten vicdani yoksa.
Insallah yoktur ama bence bir an once bir enfeksiyon uzmanina gorunun. Evet bulaşıci hastaliklarin ortaya çıkma sureci biraz uzun ama yine de baska bir onlem alınabilir öncelikli olarak. Umarim bu size ders olur. Gecmis olsun.
Her yazdığınız şey kendi içinde çelişiyor. Bence eski sevgilinizin ardından bir psikologla görüşseydiniz böyle saçma şeyler yapmazdınız.
Sağlıkla şaka olur mu? Kumar oynuyorsunuz resmen.
İnşallah kapmamışsınızdır. Bence 2-3 hafta bekleyip hastalık için test yaptırın.
Hastalık bir tarafa hamile de kalabilirsiniz. Psikopat dediğiniz biriyle ömür boyu bağ kurmak zorunda olmak da var ilerde.
Biraz dengeli atın adımlarınızı. Yanınızda korunacak bir araç yoksa sevişmeyiverin..
Yerinizde olsam soluğu doktorda alırdım.
Temkinli davranmak her zaman iyidir.
Bu da size bir ders olmuş olur, bundan sonra daha dikkatli davranırsınız.
Öyle görünüyor. Sevgilinizi unutmak için yapacak başka bişi bulamadınız mı. Sonra gelin burda aman ne yapmalıyım pişmanım. Tabi olursunHobi gibi düşünün hep yaparım
Yazdıklarımı okuduğunuza emin misinşz
Öyle görünüyor. Sevgilinizi unutmak için yapacak başka bişi bulamadınız mı. Sonra gelin burda aman ne yapmalıyım pişmanım. Tabi olursun
Yok yani yapıyorsanz olacaklar da hazır olmanız gerekiyor. Ne demek tanımadığım bi erkekle tövbe tövbe. Eşime boşuna demiyorum çevreye güvenme diye maazallahÖyle mi görünüyor.yazdıklarıma inanmıyorsanız konuma cevap vermenize gerek yoktu.böyle gerim gerim gerilerek yazdığığınız cevapların hiçbir faydası yok hiçbir konuda.
Yok yani yapıyorsanz olacaklar da hazır olmanız gerekiyor. Ne demek tanımadığım bi erkekle tövbe tövbe. Eşime boşuna demiyorum çevreye güvenme diye maazallah
Hamilelik
Ben de pek büyük sayılmam cnm 20 yaşındayımİyi ki siz Benim yaşımda böyle bi hata yapmadınız.evet eşinize söyleyin korunsun muhakkak maazallah.hey allahım ya iyi günler size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?