İlişkiden sonra pişmanlık..

Tamam ben safım okey?arkadaş çevresindeki destek olmaktan çok köstek olan içten içe oh yapmasaymış diyen bencillerdensiniz farkettim.
Böyle bişeyde destek beklemeyin ancak sizin gibiler o desteği verir

Görüşmediğimi nerden çıkarıyorsunuz? Ya da hangi konuda çelişiyor muşum? Testi hemen yaptıracağım. Hamilelik olacağını sanmıyorum

Pek faydalı olmamış demek ki. O zaman psikoloğunuzu değiştirin.
Ben evlilik dışı ilişkiye karşı değilim. İsteyen istediği gibi yaşar kimseyi ilgilendirmez. Ama fikir soruyorsanız eleştiriye de açık olacaksınız..

Ayrıca partneriniz hastalık yok demiş de acaba en son ne zaman test yaptırmış? Erkeklerin kaçı bu konuda sorumluluk sahibi?

Ayrıca korunma olmadı diyorsunuz diğer taraftan hamilelik olacağını sanmıyorum diyorsunuz. Kondom dışında diğer yöntemler de yoksa ve kastettiğiniz şey geri çekilmeyse bal gibi hamilelik olur.
Sizin hayatınız kumar. Ben sadece bu sorumsuz düzene kazayla bir çocuk gelmesinden endişe ederim..

Eleştiriye kapalı değilim istişare için açtım konuyu zaten. Ama yargıyı da sevmiyorum.ki düzgün bi ruh halinde olsam bu konuyu açmazdım.evet hamilelikte olabilir ama o şu an hastalıktan daha düşğk bi ihtimal

E araştırdım.tecrübeli oldaydım da böyle bi hata yapmasaydım keşke.neyse herkes sormak yerine tahminine göre konuşuyor zaten

Konu sahibi doktora gittiniz mi? Merak ettim umarım birşey yoktur.

Evet gittim normal grip olduğumu söyledi öyle bi şey olsa bile hemen belirti vermez ki dedi.test yaptırdı erken ya da geç farketmez bünyeye göre değişirmiş sonucun çıkıp çıkmaması.üç ay sonra daha sonra da altı ays sonra tekrar test yapacağız dedi.ama üç gün içinde çıkacakmış sonuç.intaniye iyi dendiği için geldim bu bölüme ama özele falan gitseydim hemen çıkar mıydı sonuç

Zina ettigin için tovbe etmelisin bunlarin yapan birgün helak olacak aklini basina al ölmeden tövbe et....

Şakacıktan yazdınız bu yorumları dimi

Yoo yapmadım oral falan.öyle olsa en azından ondan oldu derim şimdi direk virüs geliyor. uçuk ateş Boğaz ağrısı ya grip ya da hiv başlangıcı diye korktum zaten.
Elini dokunup ağzına farketmeden götürmüş olabilirsin ya da o dokunup sana dokunmusta olabilir. Uçuğun sebebi bu olabilir. Psikolojik de çıkmış olabilir. Ama kadın doğuma durumu anlatıp gerekli testleri yaptırmanız sizin için en iyisi . Gittiniz mi?

Yok onun devlet ve ya özel olmasıyla ilgisi yok. Yapilan tahlile ve ya teste göre değişiyor hemen çıkıp çıkmaması. İdrar kültürü aldilarsa mesela o 3 günde cikar.

Bir de bu kadar endiselenmeyin. Adam zaten hastalık yok demiş. Bazen cinsel yolla bulaşan hastalıklar vaginanin asidik yapısı sayesinde bulaşmayabilir. Tabi bunu korunmasaniz da olur anlamında söylemiyorum asla. Bir daha öyle bir hata yapmazsiniz zaten. Ama şu aşamada endişelenip kendinizi uzmenin de bir yararı yok.

Sürede anlamlı bir değişiklik olmazdı her testin kendine göre bir süresi var. Doktorun bir sorun görmemesine sevindim. Çok geçmiş olsun :)

Evet intaniye ye gittim test yaptırdım somum bugün değil ama.şuan normal gripsin uçuğun ateşten dedi.eğer öyle bi şey varsa bile şimdiden belli olmaz dedi.test sonuçlarından sonra kadın Doğuma da giderim.hayır Emin’im dokunmadım hiç o da öyle belki de iğrendim ondan çıktı ya da sadece ateşten doktorun dediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…