İlişkiden sonra pişmanlık..

Klasik bir bahar başlangıcı sözü söyleyeceğim. Havalar dengesiz bir sıcak bir soğuk ondan :)))) rahat olun kalkın kendinize ıhlamur yapın hem vücudunuza hem psikolojinize iyi gelir. :)

hemen enfeksiyon hastalıklarına gidip test yaptırın hiv bile gribal başlayabilir

Klasik bir bahar başlangıcı sözü söyleyeceğim. Havalar dengesiz bir sıcak bir soğuk ondan :)))) rahat olun kalkın kendinize ıhlamur yapın hem vücudunuza hem psikolojinize iyi gelir. :)

Psikolojim zaten yerlerde idi Yani üst üste geldi iyice çöktüm gibi.aslında rahat olmaktan başka seçeneğindeki yok her şeyi düşünmekten güçsüz düştüm zaten.ama keşke bu saçmalığı da düşünseydim.

Mitlaka doktora görün.

Yaptırcam. Daha çok erken diyip yapmazsa bilmiyorum ama.

hayır yaparlar.

erken tanı testleri var.

ama aynen söyleyin. şu kadar gün önce şüpheli bir cinsel yakınlaşmam oldu prezervatif kullanmadık endişeliyim diyin. onlar erken tanı testlerini de isterler.

bazı ilaçlar var bu erken tanıda hemen kullanılırsa hasta olmayı bile engelliyor o yüzden çok önemli vakit kaybetmeyin sabah hemen gidin.

Cidden mi?inşallah yaparlar da bi şey çıkmaz.en az on gün geçmesi falan gerek dediler de

Cidden mi?inşallah yaparlar da bi şey çıkmaz.en az on gün geçmesi falan gerek dediler de

yok yapılabilir. sonra tekrarlanır gerekirse. ya da başka tür testlere geçilir.

bizim eline iğne batan arkadaşlara hemen test yapılırdı. değil 10 gün.

Yahu psikopat diyorsunuz korunmuyirsunuz.Hastaligi gectim hadi bi an sirf zevkine iceriye bosaliverse sonra gereksiz yere ella vs kullanip hormonlari alt ust ediceksiniz.Hani ask olur sevgi olur ya da ortada bi iliski olur amenna da yani degdi mi simdi bu psikopat ucin bunca derde??

Hastalığı geçmeyelim canımı sıkan o zaten.

İyi bari.umarım iyi de bir doktora denk gelirim yargılamaz beni

asla hiçbir doktor yargılamaz böyle şeyleri rahat olun bu konuda.

doktorlar katilleri teröristleri çocuk tecavüzcülerini bile yargılamayıp tedavi ediyorlar. sizin cinsel ilişkiye girmenizde yargılanacak ne var ki?

sadece korunmadığınız için kızabilir burdakiler gibi.

Stresten sabaha kadar her yerimde uçuk siğil vs çıkmasın da

pozitif düşünelim :)

bu sana ders olsun bundan sonrası için.

ben de eski sevgilimi bakir sandığımdan (öyle demişti) tam ilişki olmasa da yakınlaşmalarım olduydu. meğerse şerefsizin tekiymiş aldatıyormuş beni. en son ayrılmadan test yaptırmıştı herşeyin negatif olduğunu biliyorum da rahatladım resmen.

bundan sonra sevgili yaparsam test sonucu isticem resmen. avrupada amerikada millet cebinde std test sonuçlarıyla geziyor diyorlar. valla bence sormak bi insanın en büyük hakkı. hatta ben hpv hsv ebv raporu falan da istiyorum valla. manyaklıksa manyaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…