- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Klasik bir bahar başlangıcı sözü söyleyeceğim. Havalar dengesiz bir sıcak bir soğuk ondan :)))) rahat olun kalkın kendinize ıhlamur yapın hem vücudunuza hem psikolojinize iyi gelir. :)Ağzına sağlık.nasıl pişmanım hem de başkası yapar unutulur gider ben ilk defa yaptım yine bana zarar olarak döndü.çok pişmanım.yani hangi akılla gittim çok eşli bir adamla oldum ben.evet belki de gribim sadece.beni bu düşüncelere daha çok iten şu an hasta olmam zaten.bağışıklığım birden niye düştü gibisinden.
Klasik bir bahar başlangıcı sözü söyleyeceğim. Havalar dengesiz bir sıcak bir soğuk ondan :)))) rahat olun kalkın kendinize ıhlamur yapın hem vücudunuza hem psikolojinize iyi gelir. :)
hemen enfeksiyon hastalıklarına gidip test yaptırın hiv bile gribal başlayabilir
Mitlaka doktora görün.Merhaba iyi akşamlar herkese,
Ben altı gün önce konuştuğum adamla birlikte oldum.Aslında istekli değildim bi yandan eski sevgilimle olan özel anıları silmek gibi bir öfkem vardı(artık onu sevmesem de tamamen çıkarsam da hayatımdan başka biriyle bi şeyler yaşamak istedim)bu adam da çok hoş yakışıklı bi adam(dı).Ama tamamen psikopat ve karekterimiz çok zıt anlaşabileceğim biri değil hatta ben niye bunla takılıyorum bile dedim.Neyse ben uzun zamandır hasta olmuyorduk ateş,Boğaz ağrısı,bulantı,uçuk vs çıktı.Benim kafama sonradan dank etti.Adamın kiminle takıldığı belli değil zaten.Ve de korunma da olmadı.İçime kurt düştü acaba bir hastalığı var mıydı diye.Aslında bu tarz şeyler hemen belli etmez kendini belirti olarak.Ama yine de korkuyorum kendisine sordum yok bir hastalığım dedi.(evet sordum) bi yağım diyor ki doğruyu söylüyordur önemli sonuçta bir yanım da adamı pekte tanımıyorsun..Okuduğunuz için teşekkürler.Kimseye soramadığım için birilerine dökmem gerekiyordu içimi.
Yaptırcam. Daha çok erken diyip yapmazsa bilmiyorum ama.
Cidden mi?inşallah yaparlar da bi şey çıkmaz.en az on gün geçmesi falan gerek dediler dehayır yaparlar.
erken tanı testleri var.
ama aynen söyleyin. şu kadar gün önce şüpheli bir cinsel yakınlaşmam oldu prezervatif kullanmadık endişeliyim diyin. onlar erken tanı testlerini de isterler.
bazı ilaçlar var bu erken tanıda hemen kullanılırsa hasta olmayı bile engelliyor o yüzden çok önemli vakit kaybetmeyin sabah hemen gidin.
Mitlaka doktora görün.
Cidden mi?inşallah yaparlar da bi şey çıkmaz.en az on gün geçmesi falan gerek dediler de
Yarın enfeksiyonlara gidip anlatıcam durumu
Yahu psikopat diyorsunuz korunmuyirsunuz.Hastaligi gectim hadi bi an sirf zevkine iceriye bosaliverse sonra gereksiz yere ella vs kullanip hormonlari alt ust ediceksiniz.Hani ask olur sevgi olur ya da ortada bi iliski olur amenna da yani degdi mi simdi bu psikopat ucin bunca derde??Merhaba iyi akşamlar herkese,
Ben altı gün önce konuştuğum adamla birlikte oldum.Aslında istekli değildim bi yandan eski sevgilimle olan özel anıları silmek gibi bir öfkem vardı(artık onu sevmesem de tamamen çıkarsam da hayatımdan başka biriyle bi şeyler yaşamak istedim)bu adam da çok hoş yakışıklı bi adam(dı).Ama tamamen psikopat ve karekterimiz çok zıt anlaşabileceğim biri değil hatta ben niye bunla takılıyorum bile dedim.Neyse ben uzun zamandır hasta olmuyorduk ateş,Boğaz ağrısı,bulantı,uçuk vs çıktı.Benim kafama sonradan dank etti.Adamın kiminle takıldığı belli değil zaten.Ve de korunma da olmadı.İçime kurt düştü acaba bir hastalığı var mıydı diye.Aslında bu tarz şeyler hemen belli etmez kendini belirti olarak.Ama yine de korkuyorum kendisine sordum yok bir hastalığım dedi.(evet sordum) bi yağım diyor ki doğruyu söylüyordur önemli sonuçta bir yanım da adamı pekte tanımıyorsun..Okuduğunuz için teşekkürler.Kimseye soramadığım için birilerine dökmem gerekiyordu içimi.
yok yapılabilir. sonra tekrarlanır gerekirse. ya da başka tür testlere geçilir.
bizim eline iğne batan arkadaşlara hemen test yapılırdı. değil 10 gün.
üniversite hastanesi enfeksiyon hastalıklaro bölümü olsun gideceğiniz yer
Yahu psikopat diyorsunuz korunmuyirsunuz.Hastaligi gectim hadi bi an sirf zevkine iceriye bosaliverse sonra gereksiz yere ella vs kullanip hormonlari alt ust ediceksiniz.Hani ask olur sevgi olur ya da ortada bi iliski olur amenna da yani degdi mi simdi bu psikopat ucin bunca derde??
İyi bari.umarım iyi de bir doktora denk gelirim yargılamaz beni
Caniniza sikan hastalik ise ben sanmiyorum etki edip bu kdar kisa surede disa vuracagini.Enfeksiyon bolumund3 kan verebilirsiniz.Hastalığı geçmeyelim canımı sıkan o zaten.
Caniniza sikan hastalik ise ben sanmiyorum etki edip bu kdar kisa surede disa vuracagini.Enfeksiyon bolumund3 kan verebilirsiniz.
bu arada külot şeklinde prezervatifler var kk hatunları. hpv ve uçuktan vs de korunmak için.
kamu spotu yapayım. :)
Stresten sabaha kadar her yerimde uçuk siğil vs çıkmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?