Sürede anlamlı bir değişiklik olmazdı her testin kendine göre bir süresi var. Doktorun bir sorun görmemesine sevindim. Çok geçmiş olsun :)
Yok onun devlet ve ya özel olmasıyla ilgisi yok. Yapilan tahlile ve ya teste göre değişiyor hemen çıkıp çıkmaması. İdrar kültürü aldilarsa mesela o 3 günde cikar.
Bir de bu kadar endiselenmeyin. Adam zaten hastalık yok demiş. Bazen cinsel yolla bulaşan hastalıklar vaginanin asidik yapısı sayesinde bulaşmayabilir. Tabi bunu korunmasaniz da olur anlamında söylemiyorum asla. Bir daha öyle bir hata yapmazsiniz zaten. Ama şu aşamada endişelenip kendinizi uzmenin de bir yararı yok.
bunun filmi var zaten çünkü aslında görülen bir şeymiş bu.ama kızın psikolojisi korkunçtu.baya tedavi gördü o yaralar için de.
Aklıma filmi geldi bunun "contracted" diye
Aynen gene ihmal etme . Böyle insanlarla da korunmalida dahi olsa ilişkiyi isteme red et ya da görüşme . Sagligin için . Çünkü geri dönüşü yok korkusu da yetiyor zaten . Geçmiş olsun yine kontrollerini aksatma . Muhtemelen testen sonra bir daha görmek ister kadın doğum geçmiş olsun.Evet intaniye ye gittim test yaptırdım somum bugün değil ama.şuan normal gripsin uçuğun ateşten dedi.eğer öyle bi şey varsa bile şimdiden belli olmaz dedi.test sonuçlarından sonra kadın Doğuma da giderim.hayır Emin’im dokunmadım hiç o da öyle belki de iğrendim ondan çıktı ya da sadece ateşten doktorun dediği gibi.
çok iğrenç psikolojik rahatsızlıklar varmış böyle kusarsınÇok kötü yakız iyi mi acaba şu an.nasıl erkekler var böyle seks düşkünlüğü başka hadi öyle ol ama bu tarz nedir ceset bu??
çok iğrenç psikolojik rahatsızlıklar varmış böyle kusarsınkızla okuldan sonra bir iletişimim kalmadı ama en son yaralar falan düzelmişti.fiziksel olarak iyiydi.
Aynen gene ihmal etme . Böyle insanlarla da korunmalida dahi olsa ilişkiyi isteme red et ya da görüşme . Sagligin için . Çünkü geri dönüşü yok korkusu da yetiyor zaten . Geçmiş olsun yine kontrollerini aksatma . Muhtemelen testen sonra bir daha görmek ister kadın doğum geçmiş olsun.
günübirlik ilişkiler yaşayanlar rus ruleti oynuyor bence ya.
bu şekil takılan bi gay arkadaşım vardı su şişesini içse bi daha içmezdim yemeğimden alsa yemeğe dokunamazdım.
kendi de her ilişkisinden sonra koşa koşa test yaptırırdı ben anlamıyorum bu kafayı bi gecelik zevk için hayatınla oynamak çok büyük bir kumar. karşındaki ne bilemezsin. kaç senelik tanıdığımızı sandığımız adamlara bile güven olmuyor.
insan kocasiyla ilskiye gireerken temkimli davraniyor neyse ne deyim belki oyle bir rahatsizlik degil ama nikrop kapmissinz adamdabMerhaba iyi akşamlar herkese,
Ben altı gün önce konuştuğum adamla birlikte oldum.Aslında istekli değildim bi yandan eski sevgilimle olan özel anıları silmek gibi bir öfkem vardı(artık onu sevmesem de tamamen çıkarsam da hayatımdan başka biriyle bi şeyler yaşamak istedim)bu adam da çok hoş yakışıklı bi adam(dı).Ama tamamen psikopat ve karekterimiz çok zıt anlaşabileceğim biri değil hatta ben niye bunla takılıyorum bile dedim.Neyse ben uzun zamandır hasta olmuyorduk ateş,Boğaz ağrısı,bulantı,uçuk vs çıktı.Benim kafama sonradan dank etti.Adamın kiminle takıldığı belli değil zaten.Ve de korunma da olmadı.İçime kurt düştü acaba bir hastalığı var mıydı diye.Aslında bu tarz şeyler hemen belli etmez kendini belirti olarak.Ama yine de korkuyorum kendisine sordum yok bir hastalığım dedi.(evet sordum) bi yağım diyor ki doğruyu söylüyordur önemli sonuçta bir yanım da adamı pekte tanımıyorsun..Okuduğunuz için teşekkürler.Kimseye soramadığım için birilerine dökmem gerekiyordu içimi.
insan kocasiyla ilskiye gireerken temkimli davraniyor neyse ne deyim belki oyle bir rahatsizlik degil ama nikrop kapmissinz adamdab
cunku bazen iliskiden sonra enfeksiyon kapalir idrar yolu gibi ila sey olmasi lazim degil aidsKocanızla neden temkinlikapmadım herskde sonuç bekliyorum...
cunku bazen iliskiden sonra enfeksiyon kapalir idrar yolu gibi ila sey olmasi lazim degil aids
rica edrim sizede gecmis olsunHm anladım. İyi günler teşekkürler yorum için
Ahlak abidesi arkadaşlar başlamış yine.
Oh olsun ders olsun neoldu unuttunmu eskiyi vs.
İçimizi şişirdiniz yemin ederim bi bitmediniz yaa.
Allah aşkına evde oturup kısır börek yemektenmi beyin iptal oluyo bu şekilde.
Kız problemini soruyo asıl konuyla ilgilenin
Erkeğin önce karakterine bakın artık evlenecek yaştasınız böyle hatalara düşmeyin
sızınkıde ıyı cesaret ya hamıle kalsaydınız
bulasıcı bır hastalıgı olup olmadıgını bılmedıgınız bır ınsanla korunmasız ılıskı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?