İlişkiden sonra pişmanlık..

Sürede anlamlı bir değişiklik olmazdı her testin kendine göre bir süresi var. Doktorun bir sorun görmemesine sevindim. Çok geçmiş olsun :)

Çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için.yani erken ters için demedi hani ilişkiden şu kadar zaman geçsin falan. Bünyeye göre değişir hemen çıkarabilir sonuç iyi kötü illa üç ayı falan beklememe gerek yokmuş Yani

İdrar kültürü istemedi elisa testiyle hemogram istedi yeterli gördü heralde.evet adam yok hiçbir bulaşıcı hastalığım dedi ama buradakiler illa hasta olmasına gerek yok taşıyıcı da olabilirler vs diyince sabahı edemedim zaten.

bunun filmi var zaten çünkü aslında görülen bir şeymiş bu.ama kızın psikolojisi korkunçtu.baya tedavi gördü o yaralar için de.

Çok kötü ya kız iyi mi acaba şu an.nasıl erkekler var böyle seks düşkünlüğü başka hadi öyle ol ama bu tarz nedir ceset bu??

Aynen gene ihmal etme . Böyle insanlarla da korunmalida dahi olsa ilişkiyi isteme red et ya da görüşme . Sagligin için . Çünkü geri dönüşü yok korkusu da yetiyor zaten . Geçmiş olsun yine kontrollerini aksatma . Muhtemelen testen sonra bir daha görmek ister kadın doğum geçmiş olsun.

Çok kötü ya kız iyi mi acaba şu an.nasıl erkekler var böyle seks düşkünlüğü başka hadi öyle ol ama bu tarz nedir ceset bu??
çok iğrenç psikolojik rahatsızlıklar varmış böyle kusarsın kızla okuldan sonra bir iletişimim kalmadı ama en son yaralar falan düzelmişti.fiziksel olarak iyiydi.

çok iğrenç psikolojik rahatsızlıklar varmış böyle kusarsın kızla okuldan sonra bir iletişimim kalmadı ama en son yaralar falan düzelmişti.fiziksel olarak iyiydi.

günübirlik ilişkiler yaşayanlar rus ruleti oynuyor bence ya.

bu şekil takılan bi gay arkadaşım vardı su şişesini içse bi daha içmezdim yemeğimden alsa yemeğe dokunamazdım.

kendi de her ilişkisinden sonra koşa koşa test yaptırırdı ben anlamıyorum bu kafayı bi gecelik zevk için hayatınla oynamak çok büyük bir kumar. karşındaki ne bilemezsin. kaç senelik tanıdığımızı sandığımız adamlara bile güven olmuyor.

Çook teşekkür ederim.adam da ne var ne yok bilmiyorum açıkçası ama sonradan bi şeyler öğrendim işte.ben zaten niye onunla oldum bilmiyorum diyorum ya ilk ve sondu

Evet istediğin zaman istediğinle yatarsın ama korun dimi

insan kocasiyla ilskiye gireerken temkimli davraniyor neyse ne deyim belki oyle bir rahatsizlik degil ama nikrop kapmissinz adamdab

Ahlak abidesi arkadaşlar başlamış yine.
Oh olsun ders olsun neoldu unuttunmu eskiyi vs.
İçimizi şişirdiniz yemin ederim bi bitmediniz yaa.

Allah aşkına evde oturup kısır börek yemektenmi beyin iptal oluyo bu şekilde.
Kız problemini soruyo asıl konuyla ilgilenin

Erkeğin önce karakterine bakın artık evlenecek yaştasınız böyle hatalara düşmeyin

Neler neler yazıldı sanki hatasızlarmış gibi yine de saygı duydum benim meselem başka çünkü.yani sayılı kişinin önermesiyle gittim o bölüme mesela.neyse herkes iyi olsun. Sağol yorumunuz için

sızınkıde ıyı cesaret ya hamıle kalsaydınız
bulasıcı bır hastalıgı olup olmadıgını bılmedıgınız bır ınsanla korunmasız ılıskı

sızınkıde ıyı cesaret ya hamıle kalsaydınız
bulasıcı bır hastalıgı olup olmadıgını bılmedıgınız bır ınsanla korunmasız ılıskı

Hamilelik için niye endişelenmiyorum bilmiyor çok zor geliyor olması ya da regl öncesiydi ya o dönem olmaz diye heralde.çokta bilinçli değildim zaten normalde pimpirikliyim ama o an öyle olmadı keşke o an sorsaydım sonradan soracağıma var mı hastalığın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…