- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
pozitif düşünelim :)
bu sana ders olsun bundan sonrası için.
ben de eski sevgilimi bakir sandığımdan (öyle demişti) tam ilişki olmasa da yakınlaşmalarım olduydu. meğerse şerefsizin tekiymiş aldatıyormuş beni. en son ayrılmadan test yaptırmıştı herşeyin negatif olduğunu biliyorum da rahatladım resmen.
bundan sonra sevgili yaparsam test sonucu isticem resmen. avrupada amerikada millet cebinde std test sonuçlarıyla geziyor diyorlar. valla bence sormak bi insanın en büyük hakkı. hatta ben hpv hsv ebv raporu falan da istiyorum valla. manyaklıksa manyaklık
Evet normalde istediğim için istediğimle bir gece geçiririm diyebilen biri de değilim yaptık bi saçmalık inşallah çıkarım içinden
Ben yarın aşısını olayım bi kaç tane de kırıp içeyimkamu spotu hpv nin artık aşısı var tüm kız çocuklarımızı aşılayalım.
hatta benim de olmam lazım bikaç ay içinde bana bi hatırlatıverin gari
Ever ben de öyle bi şey olsa korunur diye düşündüm herkes ben ya zaten. Manyaklık sizin ki değil Benim ki bence. Bi kurtulayım yine herkesten uzak durcam ya da sizin gibi isterim de isterim
Insan bazen bir gaflete dusebiliyor. Saglik olsun. Dilerm temiz haberler alirsiniz..
Ğ
Ben yarın aşısını olayım bi kaç tane de kırıp içeyimben ağlıyordum şimdi esprisini yapıyorum Allahım affet yardım et
işte yazıyorum öğrenin diye ondan :) bu rapor artı külotlu prezervatif
adamlar kaçar zaten muhtemelenkafa da rahat olur ama olsun bana ne
evlenirsem de adamın şeyine kelepçe takmayı düşünüyorum.
karısını aldatıp karısına hiv bulaştıran adamlar gördüm ben hastanede yaa. ç.kleri düşesiceler.
Erkekler çok değişik cidden.kimisi mezarcı çıkıyor kimisi sapkın
mezarcı ne yahu
Konumun ilk sayfasında mı ne birisi yorum yapmış birisi.arkadaşı barda tanışıp biriyle birlikte olmuş sonra virüs kapmış o virüste sadece cesetleri yapanlar da çıkıyormuş vs
aklıma geldi bir erasmuslu arkadaşın başına gelmişti.barda tanıştığı adamla o gece birlikte olduktan sonra kızda tuhaf uçuk ağız yarası vs çıktı.geçmeyince doktora gitti tabi doktor hemen şüphelendi , test sonuçlarını görünce polisi arıyor direkt. birlikte olduğu adamın bilgilerini kızdan alıyor polis ve sonradan öğreniyor ki o uçuklara sebep olan bakteri yalnızca cesetlerden geçiyor ve adam nekrofili yani ölü sevici.sonradan öğrendik bu hikayeden çok var :/ yani kısacası kulağına küpe olsun.
Hastalığı olmayabilir taşıyıcı olmadığı ne malum?. Git bir kan testi ver. Sonrada kadın doğuma durumu anlat kontrol etsinler. Belki rahim ağzı kanserine neden olan mikrobu taşıyıcılığı var . Ki o mikrop bacak teması ile bulaşıyor. Cinsel ilişkiye bile gerek yok. Mantar vardır uçuk vardır. Ki ateş uçuk yazmışsın herpes var belliki.sanirjm afedersin oral de yapmissin. Uçuk çıktığına göre. Direk kadın doğuma git . Durumu anlat. Çekinme. Onlar gerekli kontrolleri yapar.Merhaba iyi akşamlar herkese,
Ben altı gün önce konuştuğum adamla birlikte oldum.Aslında istekli değildim bi yandan eski sevgilimle olan özel anıları silmek gibi bir öfkem vardı(artık onu sevmesem de tamamen çıkarsam da hayatımdan başka biriyle bi şeyler yaşamak istedim)bu adam da çok hoş yakışıklı bi adam(dı).Ama tamamen psikopat ve karekterimiz çok zıt anlaşabileceğim biri değil hatta ben niye bunla takılıyorum bile dedim.Neyse ben uzun zamandır hasta olmuyorduk ateş,Boğaz ağrısı,bulantı,uçuk vs çıktı.Benim kafama sonradan dank etti.Adamın kiminle takıldığı belli değil zaten.Ve de korunma da olmadı.İçime kurt düştü acaba bir hastalığı var mıydı diye.Aslında bu tarz şeyler hemen belli etmez kendini belirti olarak.Ama yine de korkuyorum kendisine sordum yok bir hastalığım dedi.(evet sordum) bi yağım diyor ki doğruyu söylüyordur önemli sonuçta bir yanım da adamı pekte tanımıyorsun..Okuduğunuz için teşekkürler.Kimseye soramadığım için birilerine dökmem gerekiyordu içimi.
Yav inanmayın belki taşıyıcı? Direk ozele gidin. Bütün testler bir günde yaparlar . Sabahtan gidin.Yarın gidicem hemen ama testler hemen yapılmıyormuş sanırım.Gerçi adam da yok dedi ama bilemiyorum yine de.doğru söylüyordur inşallah
Hastalığı olmayabilir taşıyıcı olmadığı ne malum?. Git bir kan testi ver. Sonrada kadın doğuma durumu anlat kontrol etsinler. Belki rahim ağzı kanserine neden olan mikrobu taşıyıcılığı var . Ki o mikrop bacak teması ile bulaşıyor. Cinsel ilişkiye bile gerek yok. Mantar vardır uçuk vardır. Ki ateş uçuk yazmışsın herpes var belliki.sanirjm afedersin oral de yapmissin. Uçuk çıktığına göre. Direk kadın doğuma git . Durumu anlat. Çekinme. Onlar gerekli kontrolleri yapar.
Yav inanmayın belki taşıyıcı? Direk ozele gidin. Bütün testler bir günde yaparlar . Sabahtan gidin.
biri sevisir ağzım yara oldu der, biri sevisir hasta mıydı acaba der, biri sevisir korunmayı akıl bile edemez, bi de anne olacaksınız ya bişey olsa. Gerçekten sizden olacak çocuklara acıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?