İlişkiden sonra pişmanlık..

kamu spotu hpv nin artık aşısı var tüm kız çocuklarımızı aşılayalım.

hatta benim de olmam lazım bikaç ay içinde bana bi hatırlatıverin gari

Ever ben de öyle bi şey olsa korunur diye düşündüm herkes ben ya zaten. Manyaklık sizin ki değil Benim ki bence. Bi kurtulayım yine herkesten uzak durcam ya da sizin gibi isterim de isterim

Evet normalde istediğim için istediğimle bir gece geçiririm diyebilen biri de değilim yaptık bi saçmalık inşallah çıkarım içinden

Insan bazen bir gaflete dusebiliyor. Saglik olsun. Dilerm temiz haberler alirsiniz..

Ğ
kamu spotu hpv nin artık aşısı var tüm kız çocuklarımızı aşılayalım.

hatta benim de olmam lazım bikaç ay içinde bana bi hatırlatıverin gari
Ben yarın aşısını olayım bi kaç tane de kırıp içeyim ben ağlıyordum şimdi esprisini yapıyorum Allahım affet yardım et

Ever ben de öyle bi şey olsa korunur diye düşündüm herkes ben ya zaten. Manyaklık sizin ki değil Benim ki bence. Bi kurtulayım yine herkesten uzak durcam ya da sizin gibi isterim de isterim

işte yazıyorum öğrenin diye ondan :) bu rapor artı külotlu prezervatif

adamlar kaçar zaten muhtemelen kafa da rahat olur ama olsun bana ne

evlenirsem de adamın şeyine kelepçe takmayı düşünüyorum.

karısını aldatıp karısına hiv bulaştıran adamlar gördüm ben hastanede yaa. ç.kleri düşesiceler.

Erkekler çok değişik cidden.kimisi mezarcı çıkıyor kimisi sapkın

Konumun ilk sayfasında mı ne birisi yorum yapmış birisi.arkadaşı barda tanışıp biriyle birlikte olmuş sonra virüs kapmış o virüste sadece cesetleri yapanlar da çıkıyormuş vs

oha? adı neymiş o virüsün hiç duymadım. tetanoz mu oldu acaba bakayım sayfalara.

ama nekrofilik insanlar varmış röportajlarda okumuştum. morg ve mezar görevlileri ile anlaşıyorlarmış para karşılığında. özellikle genç bekar bayanlar talepteymiş

yani dirimizi koruduk ölümüze bile rahat yok demiştim okuyunca.

adı ne bu mikrobun?

Hastalığı olmayabilir taşıyıcı olmadığı ne malum?. Git bir kan testi ver. Sonrada kadın doğuma durumu anlat kontrol etsinler. Belki rahim ağzı kanserine neden olan mikrobu taşıyıcılığı var . Ki o mikrop bacak teması ile bulaşıyor. Cinsel ilişkiye bile gerek yok. Mantar vardır uçuk vardır. Ki ateş uçuk yazmışsın herpes var belliki.sanirjm afedersin oral de yapmissin. Uçuk çıktığına göre. Direk kadın doğuma git . Durumu anlat. Çekinme. Onlar gerekli kontrolleri yapar.

Yarın gidicem hemen ama testler hemen yapılmıyormuş sanırım.Gerçi adam da yok dedi ama bilemiyorum yine de.doğru söylüyordur inşallah
Yav inanmayın belki taşıyıcı? Direk ozele gidin. Bütün testler bir günde yaparlar . Sabahtan gidin.

biri sevisir ağzım yara oldu der, biri sevisir hasta mıydı acaba der, biri sevisir korunmayı akıl bile edemez, bi de anne olacaksınız ya bişey olsa. Gerçekten sizden olacak çocuklara acıyorum.

Keşke tanimadiginiz ve sevgi duymadiginiz biriyle yasamasaydiniz bunları ama olan olmus bu islerin sonu hep pismanlkk blirim

Yoo yapmadım oral falan.öyle olsa en azından ondan oldu derim şimdi direk virüs geliyor. uçuk ateş Boğaz ağrısı ya grip ya da hiv başlangıcı diye korktum zaten.

biri sevisir ağzım yara oldu der, biri sevisir hasta mıydı acaba der, biri sevisir korunmayı akıl bile edemez, bi de anne olacaksınız ya bişey olsa. Gerçekten sizden olacak çocuklara acıyorum.

Evet akıl edemedim ve küçük sayılırım hala kendimi teslim ettim işte??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…