İlişkiden sonra pişmanlık..

adetden 2 hafta sonra yumurtlama baslar gıbı kesın bırsey yok ben adet bıtımımın hemen ertesı gun hamıle kaldım mesela
teyzemde adetıne 2 gun kala hamılelık haberını aldı hıc beklemıyordu

olabılır korunmasız asla ama asla dıkkat etmelısınız

o an hastalıgın varmı desen adam yıne yok der ne bılsın kı belkı tasıyıcı tehlıkelı sular tanıdıgınız bıldıgınız sevdıgınız bırı olur yıne korunarak once kendı saglıgınızı dusunun sonra uzulursunuz cunku

arada yazanlar ya azraıl gelırse dıyenler olmus cok guldum dusunsenıze azraıl geldıgınde dur ıkı dk tovbe edeyım mı dıyecek anlamadım cok komıgıme gıttı evlı barklı ınsanlar yasak ılıskı yasamadıgı sosyal hayatımızda ahlakımızı bozacak halka acık absurt hareketler olmadıgı surece kıme ne kımın kımınle ne yaptıgına kımse karısamaz

ama korunmasız olmamalı bırde sevgılını unutmak ıcın ... al bırını vur otekıne :) kendı ozelınızı paylastıgınız kısıye degsın barı

Belirtileriniz bana Hiv (aids) virüsünü hatırlattı.
Korkutmak istemem ama Hiv virüsünün belirtileri 10-15 gün sonra hafif soğuk algınlığı, ateş tarzında başlıyor ve geçiyordu. Size tavsiyem 90 gün sonra hiv yani eliza testi yaptırmanız. DSÖ'ye göre 90 gün içinde virüs olup olmadığı belli oluyor. Kiminle takıldığı belli değil diyorsunuz ama erkeklere kadınlardan zor bulaşıyor fakat kadınlara erkeklerden çok kolay bulaşıyor. Aklınızda bulunsun.

Şöyle bugün bir hafta oldu ilişki olalı ve benim bu kırgınlık halim Boğaz ağrısı ilişkiden bir sonraki gün falan başlamıştı.yani bugün intaniye bölümüne gittim doktorun da dediğine göre şuan normal gribim.ama tabi adamın çok eşli olduğunu öğrenince nasıl yaptın diye telaşa kapıldım ve bugün elisa testini verdim

Yani ben adette olacak hafta öyle bir risk yok diye biliyorum o yüzden o konu gelmedi aklıma ama diğeri Sen dur dur kimseyle yakınlaşma git böylesiyle yakınlaş.adamın özel hayatını bilmediğimden verdim testi işte

Ayy tüylerim nasil diken diken oldu okurken anlatamam

Bugün belli olmaz. İlişkiden 10 gün sonra yapılan elisa testi sonuç vermez.
Pahalı son nesil testlerle bile ancak 45-50 gün sonra belli oluyor. Genelde pozitifleşme 6-8 hafta sonra oluyor.
Ancak Dünya Sağlık Örgütü 90. Günde doğrulama testi yapılmasını öneriyor. 90. Gün garanti,o günden sonra pozitifleşme olmuyor.

Neler neler yazıldı sanki hatasızlarmış gibi yine de saygı duydum benim meselem başka çünkü.yani sayılı kişinin önermesiyle gittim o bölüme mesela.neyse herkes iyi olsun. Sağol yorumunuz için
Senin hatan sevismen degil onlem almadan ve kisa surede tanistigin biriyle sevismen... ins birsey yoktur.. iliski yasa tabi ihtiyac bu sonucta ama onlemini al lutfen hastaliga ve gebelik riskine karsi...

Ohaaa okuyunca şok oldum yazdıklarınıza içim ürperdi

Sadeve hıv degil, baska cinsel yolla bulasan hastaliklarin da testini mutlaka yaptirin. Hpv yani genital sigil tasiyicisi olabilir ve kendisi bilmiyor olabilir. Keza genital herpes tasiyicisi olabilir.

ispatla tezini
ispatı yoksa kesin hükümle konuşma

Doktor belli de olabilir dedi. Değişirmiş kişiye göre.üç ay sonra ve altı ay sonra tekrar yaparız dedi

Senin hatan sevismen degil onlem almadan ve kisa surede tanistigin biriyle sevismen... ins birsey yoktur.. iliski yasa tabi ihtiyac bu sonucta ama onlemini al lutfen hastaliga ve gebelik riskine karsi...

Hastalık benim aklıma nasıl gelmedi bilmiyorum ben kimseyle bi şey yaşamadım ya o an karşımdakini de öyle düşündüm sanırım bilmiyorum.tanıdığımı sanmışım onu da. Test yaptırdım doktor erken daha falan demedi hani biraz bekleyelim vs. Bakalım nolcak

Sadeve hıv degil, baska cinsel yolla bulasan hastaliklarin da testini mutlaka yaptirin. Hpv yani genital sigil tasiyicisi olabilir ve kendisi bilmiyor olabilir. Keza genital herpes tasiyicisi olabilir.

İki test verdim. Sonuçlar bi çıksın kadın Doğuma da gidicem.neyse ki genital de bi şey yok. Öyle olsa kesin bi şey kapmış olurdum

Aman diyim canim ozellikle hastaliga dikakt et bi kaptin mi yillarca cekersin.. gecse bile tekrarlayabilir... ayrica hastalik yine cinsel hayatini da kotu etkiler iliski esnasinda aci agri olur o zaman da yaptigindan da zevk almazsin... ayrica hastalik insani ruhsal olarak da cok etkiliyo sadece fiziksel olarak degil.. bir de tanidigin insanla birlikte ol... yasadiginiz seyi sana karsi kullanmayacak ona buna anlatmayacak seni zor durumda birakmayacak ve sevistin diye oro..u gozuyle bakmayacak biri olsun o yuzden tani diyorum

ispatı olmayan konularda kesin hükümle konuşulmaz heleki itham ve yargılama hiç yapılmaz
kendi doğrularını kubul ettirmek için her türlü dayatmaya hayır
yanlışın senin yanlışındır yorum yaparım itham edemem yargılayamam suç/ceza hakkını kendimde bulmam heleki ispatı olmayan birşeyle
bahsettiği şey bir inançtır sadece kendisini bağlar

Bundan sonra tabi ki dikkat ederim ama şunu bi öğrensem için rahatlayacak. İyişemiyorum da öğrenemediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…