Hamilelik için niye endişelenmiyorum bilmiyor çok zor geliyor olması ya da regl öncesiydi ya o dönem olmaz diye heralde.çokta bilinçli değildim zaten normalde pimpirikliyim ama o an öyle olmadı keşke o an sorsaydım sonradan soracağıma var mı hastalığın diye
Şöyle bugün bir hafta oldu ilişki olalı ve benim bu kırgınlık halim Boğaz ağrısı ilişkiden bir sonraki gün falan başlamıştı.yani bugün intaniye bölümüne gittim doktorun da dediğine göre şuan normal gribim.ama tabi adamın çok eşli olduğunu öğrenince nasıl yaptın diye telaşa kapıldım ve bugün elisa testini verdimBelirtileriniz bana Hiv (aids) virüsünü hatırlattı.
Korkutmak istemem ama Hiv virüsünün belirtileri 10-15 gün sonra hafif soğuk algınlığı, ateş tarzında başlıyor ve geçiyordu. Size tavsiyem 90 gün sonra hiv yani eliza testi yaptırmanız. DSÖ'ye göre 90 gün içinde virüs olup olmadığı belli oluyor. Kiminle takıldığı belli değil diyorsunuz ama erkeklere kadınlardan zor bulaşıyor fakat kadınlara erkeklerden çok kolay bulaşıyor. Aklınızda bulunsun.
adetden 2 hafta sonra yumurtlama baslar gıbı kesın bırsey yok ben adet bıtımımın hemen ertesı gun hamıle kaldım mesela
teyzemde adetıne 2 gun kala hamılelık haberını aldı hıc beklemıyordu
olabılır korunmasız asla ama asla dıkkat etmelısınız
o an hastalıgın varmı desen adam yıne yok der ne bılsın kı belkı tasıyıcı tehlıkelı sular tanıdıgınız bıldıgınız sevdıgınız bırı olur yıne korunarak once kendı saglıgınızı dusunun sonra uzulursunuz cunku
arada yazanlar ya azraıl gelırse dıyenler olmus cok guldum dusunsenıze azraıl geldıgınde dur ıkı dk tovbe edeyım mı dıyecek anlamadım cok komıgıme gıttı evlı barklı ınsanlar yasak ılıskı yasamadıgı sosyal hayatımızda ahlakımızı bozacak halka acık absurt hareketler olmadıgı surece kıme ne kımın kımınle ne yaptıgına kımse karısamaz
ama korunmasız olmamalı bırde sevgılını unutmak ıcın ... al bırını vur otekıne :) kendı ozelınızı paylastıgınız kısıye degsın barı
Ayy tüylerim nasil diken diken oldu okurken anlatamamaklıma geldi bir erasmuslu arkadaşın başına gelmişti.barda tanıştığı adamla o gece birlikte olduktan sonra kızda tuhaf uçuk ağız yarası vs çıktı.geçmeyince doktora gitti tabi doktor hemen şüphelendi , test sonuçlarını görünce polisi arıyor direkt. birlikte olduğu adamın bilgilerini kızdan alıyor polis ve sonradan öğreniyor ki o uçuklara sebep olan bakteri yalnızca cesetlerden geçiyor ve adam nekrofili yani ölü sevici.sonradan öğrendik bu hikayeden çok var :/ yani kısacası kulağına küpe olsun.
Zina ettigi
çoookkk korkunç bildiğin insanlardan toptan tiksindim ve korktumAyy tüylerim nasil diken diken oldu okurken anlatamam
Bugün belli olmaz. İlişkiden 10 gün sonra yapılan elisa testi sonuç vermez.Şöyle bugün bir hafta oldu ilişki olalı ve benim bu kırgınlık halim Boğaz ağrısı ilişkiden bir sonraki gün falan başlamıştı.yani bugün intaniye bölümüne gittim doktorun da dediğine göre şuan normal gribim.ama tabi adamın çok eşli olduğunu öğrenince nasıl yaptın diye telaşa kapıldım ve bugün elisa testini verdim
TamamZina ettigin için tovbe etmelisin bunlarin yapan birgün helak olacak aklini basina al ölmeden tövbe et....
Senin hatan sevismen degil onlem almadan ve kisa surede tanistigin biriyle sevismen... ins birsey yoktur.. iliski yasa tabi ihtiyac bu sonucta ama onlemini al lutfen hastaliga ve gebelik riskine karsi...Neler neler yazıldı sanki hatasızlarmış gibi yine de saygı duydum benim meselem başka çünkü.yani sayılı kişinin önermesiyle gittim o bölüme mesela.neyse herkes iyi olsun. Sağol yorumunuz için
Yav he heZina ettigin için tovbe etmelisin bunlarin yapan birgün helak olacak aklini basina al ölmeden tövbe et....
Ohaaa okuyunca şok oldum yazdıklarınızaaklıma geldi bir erasmuslu arkadaşın başına gelmişti.barda tanıştığı adamla o gece birlikte olduktan sonra kızda tuhaf uçuk ağız yarası vs çıktı.geçmeyince doktora gitti tabi doktor hemen şüphelendi , test sonuçlarını görünce polisi arıyor direkt. birlikte olduğu adamın bilgilerini kızdan alıyor polis ve sonradan öğreniyor ki o uçuklara sebep olan bakteri yalnızca cesetlerden geçiyor ve adam nekrofili yani ölü sevici.sonradan öğrendik bu hikayeden çok var :/ yani kısacası kulağına küpe olsun.
ispatla teziniNe icin tovbe ettin baya tecrubeli gorunuyosun neyin sonucunda ne olur ne zaman olur tarzinda .. neyse bunlar zor konular bir daha yapmamak uzere tovbe et biyle seylerle ugrasma azrail canini almaya geldiginde cooook geç olabilir bilgin olsun iyi gunler.
Bugün belli olmaz. İlişkiden 10 gün sonra yapılan elisa testi sonuç vermez.
Pahalı son nesil testlerle bile ancak 45-50 gün sonra belli oluyor. Genelde pozitifleşme 6-8 hafta sonra oluyor.
Ancak Dünya Sağlık Örgütü 90. Günde doğrulama testi yapılmasını öneriyor. 90. Gün garanti,o günden sonra pozitifleşme olmuyor.
Senin hatan sevismen degil onlem almadan ve kisa surede tanistigin biriyle sevismen... ins birsey yoktur.. iliski yasa tabi ihtiyac bu sonucta ama onlemini al lutfen hastaliga ve gebelik riskine karsi...
Sadeve hıv degil, baska cinsel yolla bulasan hastaliklarin da testini mutlaka yaptirin. Hpv yani genital sigil tasiyicisi olabilir ve kendisi bilmiyor olabilir. Keza genital herpes tasiyicisi olabilir.
Aman diyim canim ozellikle hastaliga dikakt et bi kaptin mi yillarca cekersin.. gecse bile tekrarlayabilir... ayrica hastalik yine cinsel hayatini da kotu etkiler iliski esnasinda aci agri olur o zaman da yaptigindan da zevk almazsin... ayrica hastalik insani ruhsal olarak da cok etkiliyo sadece fiziksel olarak degil.. bir de tanidigin insanla birlikte ol... yasadiginiz seyi sana karsi kullanmayacak ona buna anlatmayacak seni zor durumda birakmayacak ve sevistin diye oro..u gozuyle bakmayacak biri olsun o yuzden tani diyorumHastalık benim aklıma nasıl gelmedi bilmiyorumben kimseyle bi şey yaşamadım ya o an karşımdakini de öyle düşündüm sanırım bilmiyorum.tanıdığımı sanmışım onu da. Test yaptırdım doktor erken daha falan demedi hani biraz bekleyelim vs. Bakalım nolcak
ispatı olmayan konularda kesin hükümle konuşulmaz heleki itham ve yargılama hiç yapılmaz
Bundan sonra tabi ki dikkat ederim ama şunu bi öğrensem için rahatlayacak. İyişemiyorum da öğrenemediğim içinAman diyim canim ozellikle hastaliga dikakt et bi kaptin mi yillarca cekersin.. gecse bile tekrarlayabilir... ayrica hastalik yine cinsel hayatini da kotu etkiler iliski esnasinda aci agri olur o zaman da yaptigindan da zevk almazsin... ayrica hastalik insani ruhsal olarak da cok etkiliyo sadece fiziksel olarak degil.. bir de tanidigin insanla birlikte ol... yasadiginiz seyi sana karsi kullanmayacak ona buna anlatmayacak seni zor durumda birakmayacak ve sevistin diye oro..u gozuyle bakmayacak biri olsun o yuzden tani diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?