İlişkiden sonra pişmanlık..

Onun yazdığını alıntılayamadım size yapmış gibi oldu sadece o konuda değil neler yazıldı oh olsun bile dendi nerdeyse

Bundan sonra tabi ki dikkat ederim ama şunu bi öğrensem için rahatlayacak. İyişemiyorum da öğrenemediğim için
Birsey olsa da erken asamada oldugun icin tedavi kolaylasir daha kolay iyilesirsin takma kafana psikolojin bozulcak... insallah birsey yoktur merak etme... kafaya takmak da insani hasta eder... belki bu kadar taktigin icin de hasta olmus olabilirsin

Birsey olsa da erken asamada oldugun icin tedavi kolaylasir daha kolay iyilesirsin takma kafana psikolojin bozulcak... insallah birsey yoktur merak etme... kafaya takmak da insani hasta eder... belki bu kadar taktigin icin de hasta olmus olabilirsin

Hemen test yapılmaz diyen var illa doksan gün sonra vs. Yapılır diye. O da beni çok geriyor hani Şu an bi şey varmış da ben öğrenemiyor muşum gibi. Neyse doktor yaptı bakalım sonuçtan sonra kadın doğuma da gidicem.sonuçta inşallah hemen her şey belli olur da çğnkğ üç ay sonra ki testi önlem için tekrarı tabi ki yaptrcam ama bu ilkin de bi şey anlaşılmazsa üç ay bana zulüm olur

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Bi de bazen olmasa bile pozitif çıkabilirmiş o ihtimal ayrı geriyor

Ama dedigim gibi kafana takman birseyi degistirmeyecek.. uzulup yipranicaksin sadece... sabret bakalim ins birsey yoktur...

Bi de bazen olmasa bile pozitif çıkabilirmiş o ihtimal ayrı geriyor
O kadarini bilmiyorum ama dedigim gibi erken teshis onemli... ilerlemeden tedavini olursun varsa bile... hic gerilme kendini bosuna yipratma cok kafaya takmak daha cok hasta eder seni gerek yok yani...

O kadarini bilmiyorum ama dedigim gibi erken teshis onemli... ilerlemeden tedavini olursun varsa bile... hic gerilme kendini bosuna yipratma cok kafaya takmak daha cok hasta eder seni gerek yok yani...
Tamam takmamaya çalışıcam. Önlem gibi düşünüyorum şu an.şeyi merak ediyorum sevgilisi ile birlikte olanlar hep korunuyor mu Yani sevgilisi de olsa onun bi geçmişi var belki bilmediği o tarz bir önlem gibi düşünüyorum

Yani korunmak lazim gecmisini bilsen de bilmesen de.. tanisan da korunmak lazim saglik icin... aslinda evliyken de korunmk lazim yani prezervatif kullanmak lazim saglik acisindan... ama gebelik dusunen de var o yuzden evliyken nasil mumkun bilmiyom... sonucta iliskiden once yika desen ne kadar guvenilir

Evlenmeden önce test yapıyorlar ya ondan sonra o yüzden rahat oluyorlar demek ki

Bu yüzden evlenmek için basvurduklarinda sağlık testlerinde bunlara bakiliyor işte bulaşıcı bi hastalık var mı yok mu diye. İnsanlar hemcinsleriyle bile iliskiye giriyor. Türlü türlü hastalık üretiyorlar. İğrenç bir şey ama tanımadığın biri sonuçta. Ilk etapta suphelenilen bir şey varsa test yapılır. Daha oncesinde bir şey var mi diye. 2'ser ay aralıklarla da 3 kez olmak uzere kontrol testleri tekrarlanır. Hemen anlaşılacak bir sey değil hastalıkların kuluçka süreleri farklılık gösterdiği için.

Bazı hastalıklar bulaştıysa bile tedavi için bir şey yapılamıyor. Allah yardımcın olsun tövbe et istersen.

Haklisin evlenmeden once yapiliyor ama evlendikten sonra da devamli yaptirmak gerekir... esini aldatanlar var cunku... esinden hastalik kapan cok insan var evliligin herhangi bir dineminde

Haklisin evlenmeden once yapiliyor ama evlendikten sonra da devamli yaptirmak gerekir... esini aldatanlar var cunku... esinden hastalik kapan cok insan var evliligin herhangi bir dineminde
Evet ama evliyken karşı taraf öyle bir şey yapmışsa, test yapılsa bile bir kez iliskiyle bulaşıyor ve bulastiktan sonra da çoğu hastalık için geri dönüşü yok ki. Allah düzgün insanlara denk getirsin herkesi.

P
Evlenmeden önce test yapıyorlar ya ondan sonra o yüzden rahat oluyorlar demek ki
orasi dogru ama evlilikten sonra da her zamn duzenli olarak yaptirmak gerekiyo mesela senede bir kez yaptirmak gerekiyor... evlendikten sonra aldatma olursa herhangi bir hastalik bulasabilir... bir kere yaptirdik tamam temiz cikti diye guvenmmk lazim yine de.. saglik bi gitti mi bi daha iyilesmesi zor oluyo olsa da tekrarlayabiliyor bazi hastaliklar

Dogru en mantiklisi cocuk dusundugun zaman korunmadigin icin ozellikle o dinemde doktor kontrolune giderken hastalikla ilgili de testler yaptirilabilir... cocuk olduktan sonra prezervatifle devam edilir yine... gerci bazi hastaliklar anal yada oral yoldan da bulasabilir bunlari da yapmican artik..

Doktor belli de olabilir dedi. Değişirmiş kişiye göre.üç ay sonra ve altı ay sonra tekrar yaparız dedi
Belli olmaz kuzum.
O doktora söyle 10 günde hiv belli olmaz.
Dünya çapında en erken pozitifleşen birey 4. Haftada pozitifleşmiş.
Hani en yeni nesil makinede çok uçuk bir ücretle hiv elisa testi yaptırdık biz.
Oradan biliyorum.
Dilersen Pozitif Yaşam Derneği'ni (Hiv+'li insanlar için özel bir dernek) arayıp ne zaman test yapmak gerektiğini öğrenebilirsiniz. Ama 10 günde Hiv belli falan olmaz yani.

İki test verdim. Sonuçlar bi çıksın kadın Doğuma da gidicem.neyse ki genital de bi şey yok. Öyle olsa kesin bi şey kapmış olurdum
Görüntü de birşey olmaması olmadığı anlamanıza gelmez.
Aldırmadıysan pap smear,vajinal kültür idrar kültür hepsini aldır.
Yanlış anlama detaylı bilgilendirmeye çalışıyorum seni.

O da belli olmaz dedi çıkabilir de diye.ne kadar ki acaba

Görüntü de birşey olmaması olmadığı anlamanıza gelmez.
Aldırmadıysan pap smear,vajinal kültür idrar kültür hepsini aldır.
Yanlış anlama detaylı bilgilendirmeye çalışıyorum seni.

Bildiğim kadarıyla elisa ve hemogram istedi.ya siz ya bi başkası söyledi intaniye yengisini eğitim araştırma olsun diye o yüzden gittim oraya.sonuçlar çıktıktan sonra özele falan mı gitsem iyi bi doktor bulup tüm testler için.idrar kültür bile istememiş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…