Anliyorum az cok ama bu adamla bir daha gorusmeyin bence dediginiz gibi agresif bir tipse.
Korunmadan ilişki nasıl bir cehalet
İnşallah yoktur bir sıkıntın.Tecrübesiz olunca bi de öyle bir şeyi olsa korunurdu zaten diye düşündüm ben korunurdum çünkü bilmiyorum aptallık işte öfkeyle kalktım ama inşallah zararla oturmam
kızın psikolojisini düşün bir de.internette daha bir çok örnekleri var bunun korkunç!Kanım dondu. Ceset deyince irkildim resmen
Bence şu an ki ateş uçuk yüzünden. Bakın ben herpesliyim ve doktor bana görünürde uçuğum olmasa bile birini öpünce bulaştıracağımı söylemişti ki öyle ağızdan falan öpmeye gerek yok. Ben yıllardır bebek öpmedimEvet erkenden danışacağım ve üç ay sonra derse anca nasıl beklerim bilmiyorum.keşke şu anki pimpirikliğimi o an akıl edebilseydim
Merhaba. Mutlaka gidin doktora. Dediginiz gibi egitim arastirma hastanesi enfeksiyon bolumu iyi bir tercih. Bulunmuyorsa devlet hastanesi kadin dogum da olabilir ve tabiki doktora yalan soylemeyin. Dogru bilgi verin ki uygun testleri yapabilsin. Anlattiginiz bulgular cinsel yolla bulasan ciddi bir hastalik belirtisi gibi gelmedi bana. Siz de farkindasiniz ama okuyanlar icin de tekrar edecegim lutfen ne olursa olsun korunmasiz cinsel iliskide bulunmayin.
Bence şu an ki ateş uçuk yüzünden. Bakın ben herpesliyim ve doktor bana görünürde uçuğum olmasa bile birini öpünce bulaştıracağımı söylemişti ki öyle ağızdan falan öpmeye gerek yok. Ben yıllardır bebek öpmedimkoklayıp bırakıyorum.
Sakinleşmeniz için anlatıyorum. Giderdiniz haftaya falan bi doktora, gerekli testleri istersiniz ve sadece emin olmanıza yardımcı olur. Erkekler hiv de belirti vermeyebiliyor, kadınlar da ancak genital siğille falan uyanıyor. Is o raddeye gelmeden önlem alınır bunun için de 2 ay falan var belki. Sakin olun şu an yapacak zaten birşey yok. Ama şimdi ateşli uçuk çıkartıyorsunuz büyük ihtimal birşey değil şimdi ki yani.
Eski sevgilinle yasadiklarini silebildin mi bari?
Oncelikle gecmis olsun, lutfen bir daha boyle seyler yapmayin.
Hem.ne kadar taniyorsunuz ki onu, sizinle ilgili olur olmadik seyler soylemicegini nerden biliorsunuz piskopat diyorsunuz kendisi icin.
Ilerde cok sevdginiz evlilik.dusundugunuz bir insanin olur olmadik seyler duymasi sizin hakkinizda, sizin icin ve karsi taraf icin ne kadar yikici olabilir dimi. ?
Sadece bu cocuk icin deil genel anlamda da evlilik olmadan hatta, 1 kac ayda tanidigin bir insanla.olmasi dogru bulmuyorum.
Hem eger o tarz biriyse belkide bircok kizla birlikte olmus olabilir. Hastalik.olmasida yuksek ihtimal.
Hemen yarin doktora gidin, gec gelir sonuclari demissiniz. Ozele gidin hemen cikar sonuclar..
İntikam almak için yaptığın şey başkasına sadece zevk sana kazandırmadı
Haklısınız.ama şu an ileriden daha çok bi şey var mdıır yok mudur diye düşünüyorum.yarın gidicem zaten ama geç çıkar derken ilişkiden belli bir zaman geçmesi gerekiyormuş testler için onu demek istedim
Ne kadar oldu birlikte olali ?
İstediğinle seviş ama pisikopat şa aslaZararı bile oldu.kimden neyin intikamını alıyorsan.
Gecmis olsun. Korkma Insaallah bir şeyin yoktur.Zararı bile oldu.kimden neyin intikamını alıyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?