İstediğinle seviş ama pisikopat şa asla
Ya bu tuhaf adamdan hamile kaldıysanız. .Gerçekten çok cesursunuz!Sıkıntılı bi dönemden geçiyorum işte bahane gibi ama al şimdi bana sıkıntı.haklısınız her şey olabilirdi ucuz kurtuldum.evet biraz değişik bi adam hani fevri fazlaca agresif
Tabi en kotusunu dusunuyorsunuz haklisiniz da cok kisa zaman gecmis. Ayrica hiv+ lik cok ozel bir durum tasiyici icin de. Partnerlerinden saklamak, korunmamak onlar icin de suc teskil ediyor. Dogru soyluyordur diye dusunuyorum. Bunun yani sira korunmasiz iliskiyle sigil problemi yasayan cok tanidigim var malesef. Umarim birsey bulasmamistir. Gecmis olsun
Konuşmaları gösterirsen bakarım nasıl biri oldığuna ,ne kadar erken dönersen o kdar iyiYani dengesiz biri.konuşmasından belli tahammülsüz biri.Ve her şeyi yapabilecek tarzda biri belki de kendine güvendiği kadar da güçlü birisi.bunu şu an anlamam..
Gecmis olsun. Korkma Insaallah bir şeyin yoktur.
Ya bu tuhaf adamdan hamile kaldıysanız. .Gerçekten çok cesursunuz!
Konuşmaları gösterirsen bakarım nasıl biri oldığuna ,ne kadar erken dönersen o kdar iyi
O zaman bir hafta daha bekleyin, öle gidin hastaneye belkide soguk alginligidir..
Kaç zamandır tanıyor ilişkiniz neydiİletişimde değilim onunla engelledim sadece bunu sordum dayanamayıp
Yok yarın test yapamayız dese bile gidip konuşmam lazım sabahı edemiyorum bir hafta nasıl beklerim. Umarım testte yapar yardımcı olur bana
Kaç zamandır tanıyor ilişkiniz neydi
Sen nefretle bir ofkeyle yaptım diyorsun da asil kendinden nefret etmissin.İletişimde değilim onunla engelledim sadece bunu sordum dayanamayıp
Yapar bence.
Birsey yoktur ya, icinizi rahat tutun. Bende uzuldum.smdi sizin adiniza..
Ogrenirseniz vs yazin yine buraya merak ettim
Alakasız olacak ama bunu nasıl yaptı ikna etti diyim yadaBirkaç aydan fazla konuşuyorduk ama benim aklımda bu tarz bi düşünce yoktu
Sen nefretle bir ofkeyle yaptım diyorsun da asil kendinden nefret etmissin.
Alakasız olacak ama bunu nasıl yaptı ikna etti diyim yada
Ne yürek var be..
Mangal mübarek!
İnşallah bir şey yoktur.
Geçmiş olsun bence gripsiniz bende her grip olduğumda uçuk çıkar. Ama siz en kısa sürede doktora gidin içiniz rahatlasın. Ayrıca kadın detay mı versin yahu olmuş bitmiş pişman olmuş nasıl oldu bilmem ne saçma sapan sorularla boğuşuyor birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?