İlişkiden sonra pişmanlık..

Yok siğil yok.ben de inanmak istiyorum bu konuda bir şey saklamazdı heralde.yani ben olsam başkasına bunu yapmazdım.

Yani dengesiz biri.konuşmasından belli tahammülsüz biri.Ve her şeyi yapabilecek tarzda biri belki de kendine güvendiği kadar da güçlü birisi.bunu şu an anlamam..
Konuşmaları gösterirsen bakarım nasıl biri oldığuna ,ne kadar erken dönersen o kdar iyi

Yok yarın test yapamayız dese bile gidip konuşmam lazım sabahı edemiyorum bir hafta nasıl beklerim. Umarım testte yapar yardımcı olur bana

Yapar bence.
Birsey yoktur ya, icinizi rahat tutun. Bende uzuldum.smdi sizin adiniza..

Ogrenirseniz vs yazin yine buraya merak ettim

Yapar bence.
Birsey yoktur ya, icinizi rahat tutun. Bende uzuldum.smdi sizin adiniza..

Ogrenirseniz vs yazin yine buraya merak ettim

Evet normalde istediğim için istediğimle bir gece geçiririm diyebilen biri de değilim yaptık bi saçmalık inşallah çıkarım içinden

Geçmiş olsun bence gripsiniz bende her grip olduğumda uçuk çıkar. Ama siz en kısa sürede doktora gidin içiniz rahatlasın. Ayrıca kadın detay mı versin yahu olmuş bitmiş pişman olmuş nasıl oldu bilmem ne saçma sapan sorularla boğuşuyor birde.

Ağzına sağlık.nasıl pişmanım hem de başkası yapar unutulur gider ben ilk defa yaptım yine bana zarar olarak döndü.çok pişmanım.yani hangi akılla gittim çok eşli bir adamla oldum ben.evet belki de gribim sadece.beni bu düşüncelere daha çok iten şu an hasta olmam zaten.bağışıklığım birden niye düştü gibisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…