- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.385
- 138
- Konu Sahibi blueandwhite
-
Çocuğu yaşında kızla dolaşan herifler yaşıtı olabilirler ama dengi değiller.Ha mahallenin en mutlu olanları da o yalnız kedili teyzeler olur genelde.
kedili teyze olmak > > > herhangi bir erkekle olmak39 yaşına gelmişsin, gittikçe kaliteli erkek bulma ihtimalin düşüyor. yaşıtın dengin erkekler genç kızlara bakar pek şansın yok. ne istediğine karar ver yükseklerden uçarsan mahalledeki yalnız kedili teyzelerden olma ihtimalin var
Haklısınız. Bazı erkek kesimlerinde kedi düşmanlığı var cidden. Bence de hem kedi seçiyorlar hemde bizim yerimize kedi besliyorlar diye öfkeleniyorlar.İstemsiz bekar kalan erkeklerin kedi düşmanlığı işte.
Güya kendilerine yüz vermeyen kadınlar pişman olup ağlayarak kedi besliyorlarmış
Kadınlar bizi değil kedileri seçiyorlar hazımsızlığı
Kedi besleyen bisürü kadın tanıyorum koca bulamadım ühüüüü diye beslemiyorlar gayet mutlular.
İnceller keşke beyinleriyle düşünebilseler
Herkesin dilinde bi oturmuş kadınlar maddiyata bakıyor lafı varya üstümüze yapıştı kaldı. Tam tersi erkekler aşırı maddiyatçı aldıkları bir kahveden bile bu benim paramı yeme derdinde diye atıp tutuyorlar.
Ya onu geçtim son zamanlarda da kriter edinmişler kendilerine ciddi bir tanışma olacaksa eş adayının ATANMIŞ olması gerekiyormuşbakın çalışması yetmiyor atanması gerek kaç kere duydum hepsinde ayrı bir şok yaşıyorum.
Konu sahibi çalışmış kazanmışsın bunlara 5 kuruş bile yedirme valla
Bizde ikimizde para harcamayı gezmeyi seviyoruzaaa bu ilginç
ne gibi harcamalar? çocuk konusu mu?
çocuk değil evlilik ekstra harcamalarla geliyor dediniz diye dikkatimi çekti.
Twit gerçekten cuk olmuş o kadar doğru ki.. erko nefretim kabardı yine..Zaten kadınlar paraya bakıyor u inceller uydurdu.
Kendileri paraya düşkün oldukları için kadınları öyle sanıyorlar, iğrenç karakterleri var ama sorsan parasız oldukları için seçilmiyorlarmış, yersen.
Gecekonduda yaşayan bir sürü aile var o ailelerdeki kadınlar paraya bakmıyorlar.
Ya da kendileri fakir demek ki babaları da fakir. Fakir babalarına bakan annelerini hesaba katmıyorlar.
İşlerine gelmiyor istiyorlar ki manken gibi kadınlar kendilerine yüz versin olmayınca da sosyal medyada yok kadınlar paragöz yok kadınlar hipergamik.
Savunma psikolojisi hep bunlar.
Meşhur bi twit var bırakıyorum
İstemsiz bekar kalan erkeklerin kedi düşmanlığı işte.
Güya kendilerine yüz vermeyen kadınlar pişman olup ağlayarak kedi besliyorlarmış
Kadınlar bizi değil kedileri seçiyorlar hazımsızlığı
Kedi besleyen bisürü kadın tanıyorum koca bulamadım ühüüüü diye beslemiyorlar gayet mutlular.
İnceller keşke beyinleriyle düşünebilseler
kedili teyze olmak > > > herhangi bir erkekle olmak
buyurun, geçen aydı sanırım bu, kahve teklifini reddetmem üzerine adamın bana yazdığı mesajHaklısınız. Bazı erkek kesimlerinde kedi düşmanlığı var cidden. Bence de hem kedi seçiyorlar hemde bizim yerimize kedi besliyorlar diye öfkeleniyorlar.
Kuyruk acısı diye yorumladımbuyurun, geçen aydı sanırım bu, kahve teklifini reddetmem üzerine adamın bana yazdığı mesaj
yalnız şaka maka bazen ciddi ciddi acaba kedime mi aşığım diye düşünüyorum yalan yok :)
Çevremden biliyorumki denklik umursanmazmış gibi görünsede malesef önemli. Ve malesef günümüz erkek ve kadınları artık mantık evliliği, sömürme vs bu tarz düşüncedeArkadaşlar, size bir konuda açıkça fikrinizi soracağım. Ben 39 yaşında, maddi olarak belli bir aşamaya gelmiş, güzel bir ev, araba vs olan, çok zengin olmasam da üst düzey bir maddi imkana sahibim. Bunlar ama aileden vs değil, Allah’a şükür kendim çok çalıştım, çabaladım.
Soruma gelecek olursa, sevgili konularında bundan dolayı sorun yaşıyorum. Durumuna çok bakmayıp karakter eğitime bakıyorum; ama bir noktada denk olamıyoruz. Ya adamlar durumum iyi diye kötü niyetle yaklaşıyor; ya da yetişemem diye kompleks yapıyor. Bir yandan düşünüyorum, tut ki herşey yolunda gitti evleneceğiz, ne olacak benim evimde yaşayıp, benim arabama binip, her şeyi büyük orandan ben mi ödeyeceğim. Bilmiyorum ya bu konu da kafam çok karışık.
AynenHerkesin dilinde bi oturmuş kadınlar maddiyata bakıyor lafı varya üstümüze yapıştı kaldı. Tam tersi erkekler aşırı maddiyatçı aldıkları bir kahveden bile bu benim paramı yeme derdinde diye atıp tutuyorlar.
Ya onu geçtim son zamanlarda da kriter edinmişler kendilerine ciddi bir tanışma olacaksa eş adayının ATANMIŞ olması gerekiyormuşbakın çalışması yetmiyor atanması gerek kaç kere duydum hepsinde ayrı bir şok yaşıyorum.
Yalnız onu bile doğru yazamamışbuyurun, geçen aydı sanırım bu, kahve teklifini reddetmem üzerine adamın bana yazdığı mesaj
yalnız şaka maka bazen ciddi ciddi acaba kedime mi aşığım diye düşünüyorum yalan yok :)
Benim kaynım çalışmıyor.Tahmini 8 10 senedir evde.Nişanlısı lisans mezunu.Kariyer sahibi.Serbest çalışıyor.Evi arabası dükkanı yazlığı var.Kız çok güzel değil.Ama onunla nisanlandi.Çünkü maddi olarak rahat etmek istiyor.Böylelerine dikkat edin.
Bizimki tam aileye giremedi dahaAkraba mıyız acep, kuzenim de aynı şekilde içgüveysi oldu
Hahaha sınav geçmesi yetmez mülakata girip tanıdık sokacak yoksa olmaz diyorlar yaniHerkesin dilinde bi oturmuş kadınlar maddiyata bakıyor lafı varya üstümüze yapıştı kaldı. Tam tersi erkekler aşırı maddiyatçı aldıkları bir kahveden bile bu benim paramı yeme derdinde diye atıp tutuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?