- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Severken de oluruna bakmıyorsun dik dik konuşuyorsun diyorlar ne biliyim yapım bu , bir şey hayırsa hayırdır benim için onu yumuşatıp politik olamıyorumNiye herşeye evet diyecekmissin ? Kendini niye istemedigin birşey için zorlayacaksın. Olmuyorsa vakti zamanı vardır illa olacak diye birşey yok.
Nasıl olmak istersen öyle ol . Kimsenin lafina bakma sorun çok başka birşey de olabilir . Yok evet de yok şunu yap olmaz ki herkesin yapısı farklı bana normal gelen birşey başkasına anormal gelebilir . Demek ki zamanı var . Aceleci mı davranıyorsunuz ? birbirinizi tam tanımadan ilişkiye başlıyor olabilir mısınız? Yaşınız kaç?Severken de oluruna bakmıyorsun dik dik konuşuyorsun diyorlar ne biliyim yapım bu , bir şey hayırsa hayırdır benim için onu yumuşatıp politik olamıyorum
27 yaşındayım. Olduğum halimden memnunum ama pat diye ilişkilerim bitince ya da flört olayındaki gibi saçma bir hal alınca, acaba karşıya kendimi yanlış mı ifade ediyorum ya da yanlış olan bir şey mi yapıyorum diye kendimi sorgulamaya başladım.Nasıl olmak istersen öyle ol . Kimsenin lafina bakma sorun çok başka birşey de olabilir . Yok evet de yok şunu yap olmaz ki herkesin yapısı farklı bana normal gelen birşey başkasına anormal gelebilir . Demek ki zamanı var . Aceleci mı davranıyorsunuz ? birbirinizi tam tanımadan ilişkiye başlıyor olabilir mısınız? Yaşınız kaç?
Bilemiyorum mesela yanlış yaptığınız acaba şu hareketim mi dediginiz birşey varsa yazabilirsiniz. Çok ayrıntı yok çünkü27 yaşındayım. Olduğum halimden memnunum ama pat diye ilişkilerim bitince ya da flört olayındaki gibi saçma bir hal alınca, acaba karşıya kendimi yanlış mı ifade ediyorum ya da yanlış olan bir şey mi yapıyorum diye kendimi sorgulamaya başladım
Ah bir çözebilsem. Mesela eski sevgilim bana pahalı bir hediye almak istedi, kabul etmedim gerekçe olarak da teşekkür ederim böyle bir şeye gerçekten gerek yok dedim. Bir de o sıra onun karşılığını verecek maddi gücüm de yoktu. Bu tartışmaya döndü. Sana bir şey almak istiyorum razı olmuyorsun diye. Bunu arkadaşlarıma anlatınca çok abartmışsın ne var bunda erkekler böyle jest yapmayı severler dediler. Ama ben hoşlanmıyorum.Bilemiyorum mesela yanlış yaptığınız acaba şu hareketim mi dediginiz birşey varsa yazabilirsiniz. Çok ayrıntı yok çünkü
Aslında bazılarını çıkarttım hayatımdan.Arkadaş çevreni bi gözden geçir.
Senin hakkında olumsuz şeyler konuşan birileri olabilir farkında değilsindir.
Dost gibi görünüp ilk fırsatta kuyu kazmayı seven insanlar var ve kendilerini pek belli de etmiyorlar .
Yok canım öyle değil.Aslında bazılarını çıkarttım hayatımdan.
Çok olumsuz yorum yapanları falan.
Bana bunları söyleyen bazı arkadaşlarımın da ilişkileri süper değil ama yürüyor bir şekilde, ben ilişkilerimi yürütemeyince böyle yorumlar alıyorum. Ama sırf onlar diyor diye değil, gerçekten yürütemeyince ben de kendimi sorgulamaya başladım.
egosuna ters düşüyorsunuz bence bu örnekte. bir önceki mesajımda söyledim ego olayını. adam pahalı hediye alacak parasıyla jest adı altında bişeyler yapacak, siz ister istemez altta kalacaksınız. kabul etseydiniz egosu okşanırdı. hediye ile mutlu etmek amacında olsa abartısız bişey de alabilirdi. razı olmuyorsun diye tartışması da bunu düşündürdü. haksızsam söylesin herkes.Ah bir çözebilsem. Mesela eski sevgilim bana pahalı bir hediye almak istedi, kabul etmedim gerekçe olarak da teşekkür ederim böyle bir şeye gerçekten gerek yok dedim. Bir de o sıra onun karşılığını verecek maddi gücüm de yoktu. Bu tartışmaya döndü. Sana bir şey almak istiyorum razı olmuyorsun diye. Bunu arkadaşlarıma anlatınca çok abartmışsın ne var bunda erkekler böyle jest yapmayı severler dediler. Ama ben hoşlanmıyorum.
Aslında evet deme muhabbeti politik olmakla alakalı. Evet de geç diyorlar ama bugünün yarını da var taviz tavizi getirir diyorum ama o bir şekilde çözülür diyorlar. Benim ilişki tecrübem pek yok. Hep çevremden gördüğüm kadarıyla. İşte o yüzden evet deyip geçileceğine pek inanmıyorum. Ama onlar da ilişki o şekilde yürümüyor diyorlar. Yürütemediğime göre haklılar diyorum.evet deme muhabbetine ne desem bilemedim. ama en azından kendimden örnek vereyim, bir şekilde benim hayatıma girenler bir şeyler daha hızlı olsun istediler. benim için daha zamanı vardı. belki de onları istemiyorum gibi algıladılar, bilmiyorum. ama kafaları biraz değişik çalışıyor bizim gibi değiller. daha mı yüzeyseller? olabilir. bir ihtimal istedikleri daha doğrusu umdukları yakınlıkta değilse tavırlarınız belki bu yüzden böyle yapmış olabilirler. saçma ama ihtimal sadece.
eğer dedikleri gibi diksen kendi egolarıyla çatışıyor olabilirsin. bizim erkeklerimiz dik kafalı, burnunun dikine giden, çok bilen, zeki, işi gücü kariyeri yerinde olan kadınlara da pek gelemezler mesela. taşıyamadıkları için.
İşte mesela benim orada düşündüğüm şu, adam çalışıyor çabalıyor öyle bir şeye ihtiyacım da yok neden parasını buna harcasın ki? Bir de ben ona karşılığında öyle bir jest de yapamıcam. Mesela ben bunu böyle izah ettiğimde de bu sanki devamlı olacak bir şey mi? Gelecek kurmayı düşünüyorum seninle sen bana para muhabbeti yapıyorsun demişti. Haksız oldum mesela o konuda ben. Uyumsuz gibi göründüm.egosuna ters düşüyorsunuz bence bu örnekte. bir önceki mesajımda söyledim ego olayını. adam pahalı hediye alacak parasıyla jest adı altında bişeyler yapacak, siz ister istemez altta kalacaksınız. kabul etseydiniz egosu okşanırdı. hediye ile mutlu etmek amacında olsa abartısız bişey de alabilirdi. razı olmuyorsun diye tartışması da bunu düşündürdü. haksızsam söylesin herkes.
Evet de geç dedikleri şeylere birkaç örnek verebilir misiniz?Aslında evet deme muhabbeti politik olmakla alakalı. Evet de geç diyorlar ama bugünün yarını da var taviz tavizi getirir diyorum ama o bir şekilde çözülür diyorlar. Benim ilişki tecrübem pek yok. Hep çevremden gördüğüm kadarıyla. İşte o yüzden evet deyip geçileceğine pek inanmıyorum. Ama onlar da ilişki o şekilde yürümüyor diyorlar. Yürütemediğime göre haklılar diyorum.
Öyle çoook özgüvenli bir insan değilim, sınırlarım var sadece bir de müdahale edilmesini istemediğim konular. Ama bu bahsettiğim kişiyle hayat görüşlerimiz uyumluydu. Böyle klasik Türk erkeği kafasında değildi zaten o yüzden sorguladım neden böyle oldu diyeFazla özgüvenli ve fevri olabilirsiniz belki de.Bu ülkenin erkekleri genelde söz geçirebilecekleri kadınları isterler hayatına.İlk bahsettiğiniz sonradan arkadaş ayağına yatan kişiden dolayı böyle düşündüm en başta . Sonuçta sizinle olmaktan vakit geçirmekten ,sohbetinizden vs keyif alıyor ama ikili bir ilişkiye dökmekten de kaçınıyor.Kendiniz gibi güçlü karakterlerle daha uzun süreli birlikteler yaşayabilirsiniz diğerleri ürküyor ,kendimden biliyorum :)
Acaba aynı kişiyle mi flört ettik aynısı çünkü. Ben de hala merak ediyorum neden diye..bu bana da oldu ya, yemek yedikten sonra ayrılmayalım, daha çok vakit geçirelim diye yok bi de kahve yok bi de çay diye mekan mekan dolaştığımız insan bir gün çaat iletişimi kesti benle. ben de artık insanların %100 anlaşılamayacağına, herkesin farklı olduğuna kanaat getirdim, üzerine düşünmüyorum. yıllar sonra yolda görsem sorarım ama, neden öyle oldu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?