• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim ve aklıma takılanlar

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Herkese iyi akşamlar.
Yaklaşık 1 senedir ilişkim var, arkadaş ortamında tanıştık kendiliğinden şekillendi ilişkimiz.
Nasıl anlatacağımı tam bilmiyorum, hatta bunları düşündüğüm için kendimden utanıyorum ama birileriyle paylaşıp fikir almam gerekli.
Erkek arkadaşım çok merhametli, sadık, sakin, sevgi dolu biri. Hayatımda kimse yokken istediğim, düşündüğüm kişinin tam olarak karşılığı. Beni çok seviyor, çok saygı duyuyor bana karşı. Mesleği var, evi arabası keza öyle. Tam bir beyefendi diyebilirim, sadece bana değil çevresindeki herkese karşı saygılı ve hoşgörülü. Bende ikinci üniversitesini okuyan ve aynı anda çalışan bir kadınım.
Her şey böyle iyi gitmiyor tabii ki. Iliskimizin basinda cok mutlu ve heyecanlı olsamda bir zaman sonra cok farklı düşünceler aklımı kurcalamaya başladı. Şöyle ki bana erkek arkadaşımın dış görünüşüyle ilgili çok yorum geldi, arkadaşlarimdan, hocalarımdan herkes bana onun bana uygun olmadığını söylediler başta asla umursamayıp yoluma devam etsem de bu söylenenler sıklaştıkca acaba mı demeye başladım.
Erkek arkadaşımın tarzı ve giydikleri aynı şekil rahatsız etmeye başladı beni. Ben günlük hayatımda da oldukça özenli giyinir makyajsız dışarı cıkmam ama erkek arkadaşım özensiz, eline ne gelirse giyinen rahat tiplerden. Söylemeye çekiniyorum kalbi kırılır diye ama spora giderken ne giyiniyorsa onunla geziyor, ben topuklu ayakkabılarlayken o eşofmanla, rengi solmuş sweatle geziyor. Başka kıyafeti olmamasından değil asla özensiz oldugundan.
Arkadaş ortamımızda kahkahalar havada uçarken fark ettim ki erkek arkadaşımla gülmüyoruz. Ben anlatıyorum en büyük tepkisi tebessum etmek oluyor, yanimda kahkaha attığı sayılıdır. Mizaç olarak çok gülmüyor evet ama birlikteyken eğlenemiyoruz. O daha çok mum yakayım romantik dakikalar yaşayalım tarzı yaklaşırken ben geyik yapalım eğlenelim modundayım ve burda da çakışıyoruz.
Günlük buluşmak istiyor, çok fazla özlüyor beni. Normali bu mu bilmiyorum evet birkac gun bulusmayinca bende ozluyorum ama daha beni eve bırakırken üzülmeye basliyor ve bu bana çok garip geliyor. Ben mi az seviyorum o mu çok bilmiyorum.
Onun isteği 1 seneye evlenmek ama ben kendimi asla evliliğe hazır hissetmiyor en az 5 senem oldugunu dusunuyorum, daha kariyer odaklı yaklaşıyorum. O ise olduğu noktadan memnun tamamen keyfi bir şekilde belki doktora yaparım diye düşünüyor ama asla çabası yok .
Genel olarak sorunlarımızı anlatmaya çalıştım ama asıl sorum şu ki ben aşık degilim erkek arkadaşıma, sonsuz bir sevgim ve saygım var onu üzmek kırmak en son isteyeceğim şey ama bu bir yuva kurmak icin yeterli mi?
Beni sevdiğinden tamamen eminim, bir daha bu kadar sevileceğimi de sanmıyorum ama bizi rahatsız eden noktalarımız törpülenebilir mi?
Erkek arkadaşıma kalsa ilişkimiz gayet güzel bunlarda kesinlikle hallolacak sorunlar ama benim aklım karışık, ona haksızlık yapmakta istemiyorum. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum

Gelelim asıl konuya, ben aşık değilim, aşık olmadığın bir insanla nasıl gecireceksin ömür, onun iyi halleri hile batar gözüne. Eğer evlenirsende bu mantık evliliği olur ki, bence etrafındaki insanlar da seni etkilemiş, o yüzden de çok batmış gözüne, çok iyi bir insansa neden bahane arıyorsun...

Gelelim asıl konuya, ben aşık değilim, aşık olmadığın bir insanla nasıl gecireceksin ömür, onun iyi halleri hile batar gözüne. Eğer evlenirsende bu mantık evliliği olur ki, bence etrafındaki insanlar da seni etkilemiş, o yüzden de çok batmış gözüne, çok iyi bir insansa neden bahane arıyorsun...
Bir şeyler içime sinmiyor, eksiklik var sanki. Ama diyorum aşık olup evlenip pişman olan niceleri var karakteri düzgün insan bulmuşken arama başka bir şey ama öyle de olmuyor maalesef

Eski ilişkimde aynı senin gibi düşünüyordum
Başkası beni böyle sevemez çok iyi biri vs vs.
Birlikte gülüyorduk ama keyif alamıyordum içten değildi içime sinmiyordu hoşnut olmadığım şeyler vardı seninkilere benzer
Dadı gibi oldun tarz sahibi edicem diye
İyi olur sandım hersey
Ama hiç de öyle olmadı
Bitirdim
Daha çok sevildiğim sevdiğim bir ilişki nasip etti Allah.
Kısacası mecbur değilsin
Zaten konu açtıysan içine sinmemiş demektir
Yapacağın şey de belli

İnsanların sözüne bu kadar çok takılıyor olmanız erkek arkadaşınızdan soğuduğunuzun işareti..
Giyim tarzından rahatsızsanız rencide etmeden söylemenin ve çözüm bulmanın yolları var.
Seviyor olsaydınız geyik yapmak ve arkadaşlarınızın söylediklerine takılmak yerine bunun için kafa yoruyor olurdunuz.
Adamın sevgisine yazık etmeyin lütfen.
Sevmeyince bahanesi çok olur..
Bitirmeniz daha doğru.

Bence de asik degilsin.
Asik insan her gun gorusmek ister gercekten de,
Ama su da var zamanla da olusabilir bu bence, o yuzden seviyorum da derken devam etmek gerekir.

Uyumsuz oldugunuz konulari degerlendirmelisiniz muhakkak. Yanliz nasil herkes bu kadar fevri sekilde erkek arkadasinizi size kotuluyorlar anlayamadim, ne hadlerine derim bana boyle yapilsa.

Size bu denli ayılıp bayılan ve seven birine karsı dürüst davranabilirsiniz. Tüm bu anlattıklarınızı onunla paylasıp, karsılığında nasıl geri dönüsler alacağınızı gözlemleyin. Değişmesine rağmen hala kendinizden, hayatınızı onunla birleştirebileceğinize dair emin değilseniz salın gitsin

Sevmediğiniz için bahane arıyorsunuz vicdanınızı rahat ettirmek için. Ayrıca hocalarınıza arkadaşlarınıza ne ? İlişkinize, sevgilinize neden yorum yapma hakkını onlara veriyorsunuz?
Ayrıca özlemesi vs normal çünkü o sizi seviyor . Herkesin sevme çekli farklıdır. Sevmiyorsanız ayrılın lütfen.

Son düzenleme:
Çevrenin, hocalarının nasıl hadleri var ki erkek arkadaşının görüntüsü hakkında yorum yapabiliyorlar ve sende yaptırabiliyorsun?
Spordan çıktığı kıyafetlerle dolaşması pasaklılık olabilir. Onun dışında bir insanın hayatına müdehale etmeden, zorunda tutmadan daha şık, güzel giyinmesine yardımcı olunabilir. Bunlar bazen zaman, maddiyat, bilgi isteyen şeyler olabilir.
Ama anlatım tarzınızdan mı desem neyden desem bilemedim bir samimiyetsizlik enerjisi aldım sizden. Sanki sevmiyor gibisiniz. Ve bu kadar üzerinize düşen birini bir daha bulamamak tek korkunuz.

Erkekler karsilarindaki kadinin (bazi yonlerden) kendilerine bikac gomlek buyuk oldugunu bildiklerinde ustune çok fazla düşüyorlar, bu saf aşktan degil ama bence.

Benzer iliskilerim olmustu 3 tane ve niyeyse hepsi asiri aşık ve coook efendi tiplerdi bir sıkıntılarini da gormemiştim bana karsi ama ben yapamadim "bazi yonlerden" içime sinmedikleri icin. Yaptiklarini şurada yazsam "aaaa ne aşkmiş ya" dersiniz ama tek degiller bunlar emin olun 😂
Siz bi daha oyle sevilmem diye dusunuyorsunuz ya hani onlarda bi daha boyle bir kadin benimle birlikte olur mu diye dusunup o kadar kendilerini parcaliyorlar. 👍

Daha kendinize uygun, icinize sinen adamlarla birlikte olun derim. Mevzu sadece kiyafet degil bence sizin durumda baya vaya sevmiyordunuz da. Sirf "iyi karakter"le yurumuyor işler. 5 yillik evliyim ve tabi ki sirf kaşina gozune bakarak evlenmedim ama hem gozume, hem gonlume hitap etmesine baktim 👍

Daha önce konularınıza bir çok kez denk geldim bence siz evlilik için olgun degilsiniz
Yaşınız kaç bilmiyorum ama çevrenizi daha çok önemsiyorsunuz
Doğrumu hissediyorum bilmiyorum başkaları tarafından yönlendirilmeye açıksınız ve sevmediginiz için erkek arkadaşınızı kendinize yakıştırmıyorsunuz
Kesinlikle ayrılın aşık olsanız başkalarına sözünü dahi ettirmez insan kime ne benim sevgilimin tarzından saçından başından yahu

Aynı benim 2017de yaşadığım ilişki bu şuan. Resmen o kafadasın. Aşık olunca işler b.ka sarıyor diye, otokontrolünü kaybetmediğin, kaybetmeyeceğin bir ilişkinin daha sağlıklı olacağını düşünüp, onu yaşamak istiyorsun. Tahminen zaten hayatın boyunca kör aşık olmadın ve çok büyük hatalar da yapmadın. Tabi ki aşkı hissettin, yanından kıyısından geçtin, içine girdin ama hemen içinden çıkmak istedin, çünkü korktun. Şahsen ben hep böyle oldum, o yüzden de 2017de aynen böyle bir ilişki yaşadım.

Birlikte eğlenmek, sohbet etmek değil bak çene çalmak, aynı şeylerden zevk almak, gülmekten yerlere yatmak çok önemli. Hayattaki her şeyden daha önemli hatta. Birlikte eğlenmek benim ilk kıstasım. Yoksa özensiz giyinmiş ne bileyim spor kıyafeti giymiş bunu asla takmazsın. Heyecanın yok. I ıh. Bu asla doğru değil. Ben şunu anladım. Bak anlatayım : 1.Ben çok aşıktım, karşı taraf beni dost olarak görüyordu, olmadı.
2. İkimiz de çok aşıktık ama mantık sıfırdı, olmadı. Bir de ben gezmeyi çok severken o pc karşısında otururdu bütün gün.
3. Karşı taraf beni seviyordu, ben sevmiyordum mantıkla başlamıştım. Sırf mantıkla da olmadı.

Yani mantıklı bir aşk bulmamız lazım. O yüzden, sen de aynen benim gibi güzelce izah ederek bu kişiden ayrılmalısın😊🙏🏻

Adama resmen acıdım saf asık hergün görmek istiyor yazık günah ya mizacı dolayısıyle onun bunun agzına pelesenk olmuş
Aşk gecici sevgi bakidir
siz milleti onun hakkında gelişi güzel konusanları dinleyecek hatta konusmalarına müsade edecek kadar seviyorsunuz
Ayrılın adamdan bence kendinize göre illaki sevceginiz birini bulursunuz

Yani anlamadım ki siz bu adamla mutlu musunuz değil misiniz, yani ben olsam söylerdim ki hala eşime söylüyorum gülerek askm bu üstündekini çok mu aradın o kadar güzel seyin var diye oda kırılmaz öyle mi değişeyim der, bez parçası sonuçta

Sevmediğiniz birisiyle beraber olmak çok zor. O hemen evlenmek istiyor siz beş sene sonra düşünüyorsunuz. Bence karşı tarafı daha fazla oyalamadan bitirin. Ama sonrasında üzülebilirsiniz özleyebilirsiniz belki. Bu duruma da hazırlıklı olun

Back
X