ilişkimde ara verdim sizce ne yapmalıyım?

yani ilerde okul bitince diye düşündük hatta çalıştığımız için de çok garip gelmedi bu evlilik fikri ilerisi için.

yani ilerde okul bitince diye düşündük hatta çalıştığımız için de çok garip gelmedi bu evlilik fikri ilerisi için.
Ya daha ilişki çok yeni yaşınız da çok genç neden evlilik konusu konuşuldu ki? Ne güzel ilişkinizi yaşayın işte.

belirsiz kalması doğru değil en azında biticekse bile konuşulmalı diye düşünüyorum. bahane de olabilir ya da gerçek duyguları da çözüp gelirse kabul ederim olmazsa da biter.
Öyle düşünme.Karşındaki senin kadar değer vermiyordur buna.Sen bir beklentiyle yazmak istiyorsun anlıyorum ama ilerde üzülmemen için diyorum böyle.İlişkiyi yürütmek için sen değil o uğraşsın.Uğraşmıyorsa kılını kımıldatmamalısın.Yine de sen bilirsin.

bana kalsa bu fikre bile gerek yoktu son zamanlarda çok tutucu oldu. heyecan kaçar ve bir de bu tramvaları ara verme fikri çıktı. bilmiyorum belki olur belki olmaz tavrına göre hareket edicem belirsizlik çok yoruyor özellikle de bu süre de.

ilerde gelirse öyle eskisi gibi olmayacak onun çabalaması gerek

Linç yemeyi göze alarak yazıyorum

İlişkide ara vermek çok anlamsız ve komik geliyor bana. Gerçekten seviyorsan,sorunsuz bir ilişki ise bırak akışına. Ha sorunlu,toksik bir ilişki ise bitir.

Ara vermek ne ya?teneffüs gibi. Ee ara bitince n'olacak?Daha mı yavaş gideceksiniz. Ayrıca nereye gidiyorsunuz tam olarak?

film mi çekiyoruz ara vermek ne bitsin direk dedim. bana açık açık konuşunca ikna oldum belki de mantıklı dedği düzgün olur her şey diye düşündüm

1. Birbirini cok seven dakika ayri kalmayi bile planlamaz
2. Ask degil, mantik ve cinsel uyum beraberligi diye beraber olanlar sizinki gibi "hizli gidiyoruz" bahaneleriyle frene basmayi akillarina getirirler ancak

Kisaca, ortada ask Sevgi yok. Davul dengi dengine diye baslanilmis, asik olunmadigi icin hizli gidiyoruz bahanesinle ara verilen bir iliski var.

linç yiyecek bir durum yok herkesin belli bir fikri vardır saygı duyarım. bir fikir almak istediğim için yazdım. ara bitince ona göre daha sağlıklı bir ilişki ve akışında bir ilişki olurmus güya yoksa ben de sizin gibi düşündüm karşı bile çıktım fikirlerini söyleyince zaman vermek istedim

Sorunları olabilir.Bu sebeple ilişkiye de hazır olmayabilir.E o zaman neden koştu peşinizden bu denli?

Kendine engel olamadı,çok aşık oldu desem e o zaman şimdi nasıl "ara" diyebiliyor o aşık?

Gri ye yer verme hayatında.Sen çok değerlisin emin ol.Seni yoranın ayıbı.Yani uzun süreli ilişki olur kavga olur birbirimizi kırmayalım biraz sakinleşene kadar ara verelim denir anlarım ama 1,5 ayda her şey hızlı denilerek ara vermek birbirini boş yere yıpratmaktır.1,5 ay dediğin benim flört aşamamdır.Boşver bence arkadaşım bir şey olmuyorsa bil ki daha iyisi olacağındandır.

Valla ben bile burdan işkillendim. Normal değil. Hislerinden emin olan ve seven kişi ortada bir geçerli neden yok iken neden uzaklaşmak istersin?

Hazır olmadığı,travmaları şimdi mi aklına gelmiş?

cinsellik ön planda olan bir ilişkimiz yoktu hatta ben evlenmeden bu tür konulara karşı çıkan biriyim. sadece bir şeyler erken btimesin diye düşündük tabi bu düşünce ne kdr doğru bilemem ama olan artık oldu

haklısınız aslında olduğu gibi kalması bazen daha iyidir

Heyecan denilen şey zaten belli bir süre sonra kaçacak,bu kaçınılmaz bir şey. Adı üstünde heyecan bu insan ilk kez deneyimlediği,bilmediği şeylerden heyecan duyar. Artık her yönünü bildiğin,ezberlediğin hayatında yıllardır olan birine karşı heyecan duyamazsın zaten. Duysan da o ilk gün ki heyecan gibi olmaz. Önemli olan geride kalan o güçlü bağdır. Bilmiyorum bunlar senin düşüncelerin mi çocuğun düşünceleri mi? Yoksa her ikinizin düşünceleri mi ama bence yanlış düşünüyorsunuz. İlişki böyle bir şey değil. Bence ipleri onun eline verme. Onun seni tercih etmesini beklemektense iyice düşün,taşın kararı sen ver,o değil.

Valla ben bile burdan işkillendim. Normal değil. Hislerinden emin olan ve seven kişi ortada bir geçerli neden yok iken neden uzaklaşmak istersin?

Hazır olmadığı,travmaları şimdi mi aklına gelmiş?
bunu ben de sordum bana dediği ben hazır hissetim ve emindim bir an böyle olunca korktum bir anda biterse diye dedi.

bir kaç gün sonra ya da yarın da olabilir bilmiyorum kararı ben vericem haklısınız ipleri onun eline vermem saçmalık. benim duygularım önemli değilse sadece onun dediği oluyor vibe verirse ben bitirir giderim kaybedecek bir şeyim yok onsuz da benim bir hayatım var

yani öyle de sayılabilir. kendisi şehir dışında okuyor. şu an deprem dolayısyla okullar online olduğu için ailesiyle yaşıyor. görüşme imkanımız var.
Görüşme imkanınız var ve daha 1,5 ay önce başlayan ilişkiye mi ara verdiniz. Bence adamı gözünüzde çok büyütmüşsünüz sevgisinden eminim diyerek. Ne yaptı da emin oldunuz. Umarım görüştüğü başka kişiler yokturda yedekte tutmuyordur sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…