- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.287
- 78
- Konu Sahibi Baharrr1234
-
1.5 aylıkta nasıl hızlı ılerlıyor fransız kaldım daHersey hızlı ilerliyor diye ara vererek normal hız seyrine mi düşürmeye çalışıyorsunuz anlayamadım ben tam olarak
aslında böyle yaparak tam toksik ilişkiye dönüşmüş oluyor demi?Üzer sizi bu kişi. Ve inanın hiçbirimiz bunu istemeyiz sizin için.
Çok saçma çünkü.
Muhteşem giden bir şey niye durdurulur yahu?
İnsan mutlu olmaktan korkar mı?
Dusunme evresi gelmis, ortada cinsellik de yok. Ortada iliski yok ki konusulacak bir konu da kalmamis.cinsellik ön planda olan bir ilişkimiz yoktu hatta ben evlenmeden bu tür konulara karşı çıkan biriyim. sadece bir şeyler erken btimesin diye düşündük tabi bu düşünce ne kdr doğru bilemem ama olan artık oldu
aldatma gibi bir durum yok. sevgisini her yönden belli eden birisi bebeği gibi hissetiriyor. yani ne bilim içimizden geldiği davranıyordukGörüşme imkanınız var ve daha 1,5 ay önce başlayan ilişkiye mi ara verdiniz. Bence adamı gözünüzde çok büyütmüşsünüz sevgisinden eminim diyerek. Ne yaptı da emin oldunuz. Umarım görüştüğü başka kişiler yokturda yedekte tutmuyordur sizi.
cinselliğinde belli bir evresi olur tamamen sınırları aşmakta doğru değil. yani o benim bu kararıma saygı duyduDusunme evresi gelmis, ortada cinsellik de yok. Ortada iliski yok ki konusulacak bir konu da kalmamis.
dönmezse de benim değildir ben öyle sanmışım derim ve giderimDönerse sizindir:) ama bence dönmesin bahanesi olan insan hep güvensiz gelmiştir bana çünkü isteyen bir yolunu illaki buluyor..
valla ben bilsem benimde bilmediğim sorular var ve cevaplarını alıp ona göre bir karar vericemSorunları olabilir.Bu sebeple ilişkiye de hazır olmayabilir.E o zaman neden koştu peşinizden bu denli?
Kendine engel olamadı,çok aşık oldu desem e o zaman şimdi nasıl "ara" diyebiliyor o aşık?
İçine sinmeyen bir şey varsa olsun diye üzerine gitme olur mu?Kadınların muazzam his kabiliyeti var.valla ben bilsem benimde bilmediğim sorular var ve cevaplarını alıp ona göre bir karar vericem
içime sinmeyen durum şu bu tramva korkuları geçicek mi geçtiğini sanıp mı hareket edicek. ben bunları düşünmekten sıkıldım. normalde çok gamsız biriyim ilişkilerimi de kafaya takan biri olmadım. bu durum beni baya bir etkilediİçine sinmeyen bir şey varsa olsun diye üzerine gitme olur mu?Kadınların muazzam his kabiliyeti var.Kalbin yanıltmaz seni. Kafaya da takma amaaan
Ara vermek isteyen kendisiydi , size bıraksa siz devam etmek isterdiniz değil mi? Ara vermek falan normal degil. Bi ara verelim de ben başka birini bulur onla takılırım sonra onla olmazsa sen yedekte bekle ,tekrar devam ederiz gibi. Bana yapılsa bu şekilde düşünürdümbunu ben de dedim ve bana diğer sorunları bahane etmediğini bu konudan dolayı düşünmeye ihtiyacı varmış.
bunu ben de dedim aklın yolunu birReklam arası mı bu yahu ne tuhaf şeymiş evlenince de biz bi ara verelim canım çok hızlıyız mı diyeceksiniz
Karşı taraf ara verelim dediyse bir şüphelenin sizbunu ben de dedim aklın yolunu bir
Şimdi ara verince noluyor ben onu pek anlamadım.yani şu an evlilik için çok erken okulumuzun bitmesine 2 yıl var. evlilik düşünüyoruz hatta ilk kez düşündüğüm kişi de duygularımla da aklımla da birebir uyduğunu düşünüyorum. ne olucak zamanla bilmiyorum
evet ben devam etmekten yanayım. yedekte kalacak bir durum yok ki uzun zamandır ilişki yapmayan birisi ve ara verirsek daha çok oturur bir şeyler diye hareket ettik ne kdr doğru olur bilmiyorum zaman gösterir bunu.Ara vermek isteyen kendisiydi , size bıraksa siz devam etmek isterdiniz değil mi? Ara vermek falan normal degil. Bi ara verelim de ben başka birini bulur onla takılırım sonra onla olmazsa sen yedekte bekle ,tekrar devam ederiz gibi. Bana yapılsa bu şekilde düşünürdüm
ben çok şüpheci biriyim ama eskilerden gelen bir şey olduğundan da eminimKarşı taraf ara verelim dediyse bir şüphelenin siz
güya her iki tarafta düşünüyor ve sağlıklı kararlar veriliyor ortak karara varılıyormuşŞimdi ara verince noluyor ben onu pek anlamadım.
“İlişki koçu” yine işsiz insanlar için yaratılmış bir title sanırımilişki koçundan da tavsiye aldım max 15 20 gün süre ver ve ara vermek iyi bir şey dedi bilmiyorum. ama onun bahanelerine sığınmaya devam ettiğini sezersem bitiririm arkama bile bakmam
bilmem belki de haklısınız zaman göstericek“İlişki koçu” yine işsiz insanlar için yaratılmış bir title sanırımilişki deneyimi fazla olan bir insan olarak söylüyorum; ara vermek gerçekten çok gereksiz bir şey. “Sen hele bi dur daha yenisini bulamadım, bulunca ayrılırız” bahanesi benim gözümde. Hele ki 1,5 ayda
Bu bile sana iyi gelmiyor demekki. Hakkında hayırlısı olsun ama içine sinmeyen bir ilişki sana asla fayda vermez.içime sinmeyen durum şu bu tramva korkuları geçicek mi geçtiğini sanıp mı hareket edicek. ben bunları düşünmekten sıkıldım. normalde çok gamsız biriyim ilişkilerimi de kafaya takan biri olmadım. bu durum beni baya bir etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?