ilişkimi kurtarmak istiyorum..!

Bu profesyonel destek nereye kadar!!!!
Yapma gülüm bende seviyorum deyip günlerce ağladım çabaladım onca hatasına rağmen hâlâ daha seviyorum ama artık onu eş olarak istemiyorum... Çünkü evlilik için uygun değiliz ve artık mantıklı karar verip boşanmak istediğimi söyledim ki, bu ilk boşanma raddemiz değil, ee yani olmuyor sevmek yetmiyor....

Şu cümle kadar güzel ve doğrusunu görmedim.sevmek yetmiyor. Hemde hiç yetmiyor..

Bir sandalda tek kişi kürek çekerse aynı yerde döner durursunuz ;
İki kişi kürek çekerse ilerlersiniz...
Sizin kadar çaba gösterirse ilişki kurtulur.

Bir sandalda tek kişi kürek çekerse aynı yerde döner durursunuz ;
İki kişi kürek çekerse ilerlersiniz...
Sizin kadar çaba gösterirse ilişki kurtulur.
Konustuk biraz henuz hzır olmadıgını ancak gidebilcegımızı soyledi. Cok degısken bi ruh halinde birisi . Cok zor biri ne yaparsan yap memnun olmuyor. Gergin , sinirli biri. Yoruldum bende. Ben ise tam aksi biriydim, enerjik hep herseyden mutlu olan takdir eden biriydim. Beni de köreltiyor. Bu tavırları. Sevıyormusun deseniz sevıyorum ama yetmıyor. Hep mutsuz hep huzursuz , hep bi sorun. Yapmadıgım bisey hakkında da sürekli aynı durumu yaşıyoruz. Bin tane cumle kursam hep ıcınden tek cumleyi secıyor. Yani benım sorunum arada kalmak bitcekse bitsin devam edeceksekte düzgun edelim. Cunku benım de gucum kalmadı..

Yani benım sorunum arada kalmak bitcekse bitsin devam edeceksekte düzgun edelim. Cunku benım de gucum kalmadı..[/QUOTE]
Bu lafı senelerce kendime söylenip durdum, arada kalmak çok zor, istiyorsun ki birisi sana doğru bir yol göstersin ve sen o yolda ne pahasına olursa olsun gideyim, ama o yolu senden başka gösterecek birini bulamazsın... sana tavsiyem inan bana şiödiden bu kadar gücün tükenmişse, ileride daha beter dibe çökeceksin... ne kadar zor olursa olsun ayrıl, kurtul ve önüne bakmaya çalış...

Kurtarma cabasi niye. Hayatiniz daha beter olsun diye mi. Yarin bir gun evden de cikarmaz bu adam. Ugrasmayin soyle tiplerle allah askina. Hayatinizin en guzel zamanlarını caliyor. Geriye baktiginizda gitmediginiz yerler yapadiginiz seyler icinize oturacak. Bir gun bile cok boyel bir iliskiye.

On yıl sonra giden yıllarına bakıp, ne güzel anılarımız var mı diyeceksin yoksa on yıldır boşa emek verdim mi? Bence ikincisi

Sevmek mutlu olmak evlenmek hepsi aynı anda aynı kişi olmuyor bazen..
Denemeden vazgeçmek istemiyorsunuz ama bence zaten her gün deniyorsunuz..

Terapist olsam sizi ayırırm
Bunlarla mi uğraşacaklar (bu tarz konularla )

Ben evliliklerin kurtarılması,çabalanması taraftarıyım çünkü boşanmakla sevgiliden ayrılmak arasında dağlar kadar fark var.Bu insanla mutlu olamazsın.Bu yaştan sonra kimse değişmez.Değişti sanarsın bir bakarsın yine aynı.Bir insanı değiştirmeye çalışmak boşa kürek çekmek.O da istiyor demişsin de ne yapıyor ilişkiniz için? Abartılı kıskançlığın sevgiden değil güven eksikliğinden olduğunu düşünüyorum.

Boyle manyakla ugrasacagina duzgun bi adam bulup mutlu olmayi denesen keske. Kizlarimiz nerde psikopat,dengesiz manyak var ona sarıyor,sonra ah vah...

İnan bana kendini boşuna yıpratıyorsun insanoğlu değişmiyor henüz beyin nakli gerçekleşmedi.Sadece zaman kaybediyorsun yarın birgün iyiki bunu da denemişim demekten öte neden kendimi bukadar yıprattım duygusu başlıyor tam tersine

Sonra da kadın cinayetleri niye ayyuka çıkıyor diyoruz. Allah akıl fikir versin size canınız bu kadar mı kıymetsiz? hiç mi aileniz için üzülmüyorsunuz?

Bir insana hem de bir gram değer vermeyen psikopat ve hatta şizofren bir insana nasıl bu denli kör aşık oluyorsunuz.

Allah aşkına 1 yıl sonra kocam beni dövüyor diye konu açmayın olur mu.

SEN 24 YAŞINDA MISIN?O kaç yaşında?

Sen zoru seviyorsun o belli. Acaba dedim biraz da mazoşist misin?Hiç çift terapisi falan gibi işlerle uğraşma (sizin gibi çiftlere faydası olacağını sanmıyorum.),adamı da bırakma, mutsuz,mesutsuz yaşayıp gidin işte. Çünkü sizin ruhunuz bundan besleniyor.

Boşa bi uzmana para verme bitir gitsin aşılamayacak sorunlar ben bu konu ile ilgili evliliğimde çok yıprandım he değişmedi mi biraz değişti fedakarlık çok azcık yaptı taviz verdi katı kurallarından ama ben çok yıprandım çoook

aslında yaşam koçu falan hikaye
işi kafada bitiyor..
size tavsiyem para harcamaktansa
Trt 1 de bi program vardı hala var mı bilmiyorum..
onu izlyerek yol edinin
bir tanıdıgım o programı izleyerek birşeyleri düzeltmiş

Bence bir insanı ömrünü versen değiştiremezsin anlasamiyorsaniz eğer evlendikten sonra sevgilinde begenmedigin huylar birkaç kat daha artacak insan mutsuz olmak için neden evlenir ki .Bir insan kendisi değişmek istemedikce kesinlikle değişmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…