Bu profesyonel destek nereye kadar!!!!Haklısınız insan değişmiyor . Bir yerde aynı tepkileri veriyoruz . Ama silip atmaktansa seviyorum bundan artık eminim . Cabalamak neye yarar bilmiyorum. Evlenmeden bunları yaşıyorsak zaten biz birbirimizi öldürürüz evlensek.
Adam cok kıskanc ancak bunu agzıyla da demıyor hep baska yerden patlak veriyor. Annemle gitcem dedıgımde bile burnumdan getiriyor. Ben calısma hayatında ne yapacagım bılmıyorum . Asılmayacak seyler sanırım. Ama bunu duymak ya da profesyonel destek alarak. Bitecekse de bu sekılde olması ıkımız acısında da daha uygun gibi gelıyor..
Şu cümle kadar güzel ve doğrusunu görmedim.sevmek yetmiyor. Hemde hiç yetmiyor..Bu profesyonel destek nereye kadar!!!!
Yapma gülüm bende seviyorum deyip günlerce ağladım çabaladım onca hatasına rağmen hâlâ daha seviyorum ama artık onu eş olarak istemiyorum... Çünkü evlilik için uygun değiliz ve artık mantıklı karar verip boşanmak istediğimi söyledim ki, bu ilk boşanma raddemiz değil, ee yani olmuyor sevmek yetmiyor....
Konustuk biraz henuz hzır olmadıgını ancak gidebilcegımızı soyledi. Cok degısken bi ruh halinde birisi . Cok zor biri ne yaparsan yap memnun olmuyor. Gergin , sinirli biri. Yoruldum bende. Ben ise tam aksi biriydim, enerjik hep herseyden mutlu olan takdir eden biriydim. Beni de köreltiyor. Bu tavırları. Sevıyormusun deseniz sevıyorum ama yetmıyor. Hep mutsuz hep huzursuz , hep bi sorun. Yapmadıgım bisey hakkında da sürekli aynı durumu yaşıyoruz. Bin tane cumle kursam hep ıcınden tek cumleyi secıyor. Yani benım sorunum arada kalmak bitcekse bitsin devam edeceksekte düzgun edelim. Cunku benım de gucum kalmadı..Bir sandalda tek kişi kürek çekerse aynı yerde döner durursunuz ;
İki kişi kürek çekerse ilerlersiniz...
Sizin kadar çaba gösterirse ilişki kurtulur.
İnan bana kendini boşuna yıpratıyorsun insanoğlu değişmiyor henüz beyin nakli gerçekleşmedi.Sadece zaman kaybediyorsun yarın birgün iyiki bunu da denemişim demekten öte neden kendimi bukadar yıprattım duygusu başlıyor tam tersineHaklısınız insan değişmiyor . Bir yerde aynı tepkileri veriyoruz . Ama silip atmaktansa seviyorum bundan artık eminim . Cabalamak neye yarar bilmiyorum. Evlenmeden bunları yaşıyorsak zaten biz birbirimizi öldürürüz evlensek.
Adam cok kıskanc ancak bunu agzıyla da demıyor hep baska yerden patlak veriyor. Annemle gitcem dedıgımde bile burnumdan getiriyor. Ben calısma hayatında ne yapacagım bılmıyorum . Asılmayacak seyler sanırım. Ama bunu duymak ya da profesyonel destek alarak. Bitecekse de bu sekılde olması ıkımız acısında da daha uygun gibi gelıyor..
Boşa bi uzmana para verme bitir gitsin aşılamayacak sorunlar ben bu konu ile ilgili evliliğimde çok yıprandım he değişmedi mi biraz değişti fedakarlık çok azcık yaptı taviz verdi katı kurallarından ama ben çok yıprandım çoookHaklısınız insan değişmiyor . Bir yerde aynı tepkileri veriyoruz . Ama silip atmaktansa seviyorum bundan artık eminim . Cabalamak neye yarar bilmiyorum. Evlenmeden bunları yaşıyorsak zaten biz birbirimizi öldürürüz evlensek.
Evlenince kısıtlamalara başlayınca görürüm o tutkunuÇünkü sevgiden de ziyade aşk besliyorum. Garıp bi sekılde. Yada tutku yani . Bu beni cıldırtıyor..
Peki sizce böyle biriyle bir ömür geçer mi? Şu cümleniz cidden düşündürücü.Annemle gitcem dedıgımde bile burnumdan getiriyor.
Merhaba , konular bağlantılı olduğundan yeniden yazıp sizleri yormayım.
Sımdı bır ılişkiyi insa etmeye calısıyorum. Ancak yapmadıgım herseyde yapıyorsun tepkis alıyorun. Etrafa baktın diye bile kavga edıyoruz , söylemedığim hatta dusunmedıgım seyler yüzünden kavga ediyoruz. Sabrediyorum ancak daha ne kadar sürecek bilemiyorum , sinirlerim bozuldu tamamen.
İlişki terapistliği almak istiyorum , bu konuda giden çiftler var mı evli değiliz ama ben bu ilişkiyi kurtarmak istiyorum. Yardımı olur mu ? Gidenler varsa yardımcı olur mu . Önereceğiniz kişiler var mı ? Ankarada yaşıyorum. Terapist , ilişki koçu vs. Olabılır.
Yada güven sorunu yaşayanlar yardımcı olursa nasıl aştıgını , yardımcı olursa sevinirim..
Şimdiden tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?