ilişkimi kurtarmak istiyorum..!

Ayrıca sevgiliniz bana narsist biri gibi geldi hiç biseyden memnun olmayan daima alan karşındakini sömüren istekleri bitmeyen hep alan ama hiç vermeyen insan tipi böyle insanlar karşısındakini hep yetersiz hissettirir ugrastirir gün gelir beraber olduğu insan siliklestirir kendine olan güvenini kaybettirir onun için mükemmeliyetçi ve narsist insanlardan uzak durmak gerekiyor .

Evet narsist soylemedim ama kesınlıkle , bunu genel insan davranıslarından kesfettım.

Haklısınız zaten sevdıgını hatta cok sevdıgını dusunmuyorum. Ben bu adamı 3 yıldır tanıyorum daha ilk kez seni seviyorum dedi. Bunu demesi degıl hissettirmedi hiç.

Ben kendimde asırı buyuk sorunlar görmüyorum, asıl sorun kendisinde en azından ben hatamı kabul eden çözüm arayan biriyim. Seven insan sizce bunları yapar mı

Yok bunları yapıyor bunada hadi bi derece sevgısınden de emin değilim:

Hiç anlasamıyoruz , yani ufacık bir konuda bile ama neden sevdıgımı dusunuyorum oda beni kendime saygımı yitiriyorum

Evet bende bunu dusunuyorum tam olarak. Kendisi 27 yasında

İşte kör kütük degılım kör kütük olsam bunları göremem. Ben herseyı goruo buna rağmen hıc bir adım ilerleyemedim.

Haklısınız bunu yasamakTan asırı korkuyoeum, bu yasta tum enerjim bitti . Agır sorunlar yasadım daha once ama resmen enerjim bitti ılk kez bunu hissediyorum.

Boyle manyakla ugrasacagina duzgun bi adam bulup mutlu olmayi denesen keske. Kizlarimiz nerde psikopat,dengesiz manyak var ona sarıyor,sonra ah vah...
Kopmak ıcın cok kısıyle denedim. Ben zor seven biriyim. Elde etme düşüncesi de degıl aetık eskiden oyle sanıyordum:

İşte kör kütük degılım kör kütük olsam bunları göremem. Ben herseyı goruo buna rağmen hıc bir adım ilerleyemedim.
Zehirin öldüreceğini bile bile bir çırpıda içip ölmekten hiç farki durumunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…