Ayrıca sevgiliniz bana narsist biri gibi geldi hiç biseyden memnun olmayan daima alan karşındakini sömüren istekleri bitmeyen hep alan ama hiç vermeyen insan tipi böyle insanlar karşısındakini hep yetersiz hissettirir ugrastirir gün gelir beraber olduğu insan siliklestirir kendine olan güvenini kaybettirir onun için mükemmeliyetçi ve narsist insanlardan uzak durmak gerekiyor .
Ayrıca sevgiliniz bana narsist biri gibi geldi hiç biseyden memnun olmayan daima alan karşındakini sömüren istekleri bitmeyen hep alan ama hiç vermeyen insan tipi böyle insanlar karşısındakini hep yetersiz hissettirir ugrastirir gün gelir beraber olduğu insan siliklestirir kendine olan güvenini kaybettirir onun için mükemmeliyetçi ve narsist insanlardan uzak durmak gerekiyor .
Ben evliliklerin kurtarılması,çabalanması taraftarıyım çünkü boşanmakla sevgiliden ayrılmak arasında dağlar kadar fark var.Bu insanla mutlu olamazsın.Bu yaştan sonra kimse değişmez.Değişti sanarsın bir bakarsın yine aynı.Bir insanı değiştirmeye çalışmak boşa kürek çekmek.O da istiyor demişsin de ne yapıyor ilişkiniz için? Abartılı kıskançlığın sevgiden değil güven eksikliğinden olduğunu düşünüyorum.
Haklısınız zaten sevdıgını hatta cok sevdıgını dusunmuyorum. Ben bu adamı 3 yıldır tanıyorum daha ilk kez seni seviyorum dedi. Bunu demesi degıl hissettirmedi hiç.
aslında yaşam koçu falan hikaye
işi kafada bitiyor..
size tavsiyem para harcamaktansa
Trt 1 de bi program vardı hala var mı bilmiyorum..
onu izlyerek yol edinin
bir tanıdıgım o programı izleyerek birşeyleri düzeltmiş
Ben kendimde asırı buyuk sorunlar görmüyorum, asıl sorun kendisinde en azından ben hatamı kabul eden çözüm arayan biriyim. Seven insan sizce bunları yapar mı
Boşa bi uzmana para verme bitir gitsin aşılamayacak sorunlar ben bu konu ile ilgili evliliğimde çok yıprandım he değişmedi mi biraz değişti fedakarlık çok azcık yaptı taviz verdi katı kurallarından ama ben çok yıprandım çoook
Bence bir insanı ömrünü versen değiştiremezsin anlasamiyorsaniz eğer evlendikten sonra sevgilinde begenmedigin huylar birkaç kat daha artacak insan mutsuz olmak için neden evlenir ki .Bir insan kendisi değişmek istemedikce kesinlikle değişmez .
Sen zoru seviyorsun o belli. Acaba dedim biraz da mazoşist misin?Hiç çift terapisi falan gibi işlerle uğraşma (sizin gibi çiftlere faydası olacağını sanmıyorum.),adamı da bırakma, mutsuz,mesutsuz yaşayıp gidin işte. Çünkü sizin ruhunuz bundan besleniyor.
Sonra da kadın cinayetleri niye ayyuka çıkıyor diyoruz. Allah akıl fikir versin size canınız bu kadar mı kıymetsiz? hiç mi aileniz için üzülmüyorsunuz?
Bir insana hem de bir gram değer vermeyen psikopat ve hatta şizofren bir insana nasıl bu denli kör aşık oluyorsunuz.
Allah aşkına 1 yıl sonra kocam beni dövüyor diye konu açmayın olur mu.
İnan bana kendini boşuna yıpratıyorsun insanoğlu değişmiyor henüz beyin nakli gerçekleşmedi.Sadece zaman kaybediyorsun yarın birgün iyiki bunu da denemişim demekten öte neden kendimi bukadar yıprattım duygusu başlıyor tam tersine
Haklısınız bunu yasamakTan asırı korkuyoeum, bu yasta tum enerjim bitti . Agır sorunlar yasadım daha once ama resmen enerjim bitti ılk kez bunu hissediyorum.