- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi birdelimuallime
-
Ne ilginçtir ki evet canım pişkinlikte sınır tanimadan böyle yapmam gerekiyormuş! Hayır diyorum ki herkes böyle yapıyor baba önce kız anneyle konuşur diyorum " herkesten banane" diyor şaka gibi.Çok saçmalamışlar.
Kızlar genelde konuyu ilk önce anneye açar. Babanın karşısına geçip gevrek gevrek benim manitam mı var diyecekmişssin
Mesela az önce konuştuk telefonda babamla havadan sudan muhabbetler. Dilimin ucuna gelip gelip gidiyor ne diyeceğimi, konuya nasıl gireceğimi bilmiyorumBir kez daha konusmalisin babanla. Tamda kendine her türlü uyan birini bulmusken sansini dene. Ama aileni de ikna et.
Ah nerdeee her şeyle kendi başıma uğraşıyorum, anlattığım gibi babam çok katıdır annem de çekinir babamdan. Aman kızım ben bilmiyorum, beni karıştırma sonra siz gidiyorsunuz babanın laflarını ben duyuyorum diyor kıyamıyorum ona da. Annem pasiftir evde sözü filan geçmez yani hiç. Bire bir ben muhatap olmak zorunda kalıyorum babamla. Yaz tatilinde de babamdan abimden onca laf duydum annem sesini bile çıkaramadı.Annen devreye giremiyor mu?çocuk iyi bey niyeti de ciddi falan der ya anneler.işi gücü de yerinde dese.sonuçta eninde sonunda evlenecek bu kız,kendisi tanımiş anlaşmışlar kısmet işte falan dese..
İnanır mısın yazdan beri stres içindeyim tekrardan konuyu açarsam kızacak diye. Sevdiğimin ailesi sevdiğimin memleketime gelip gitme olayını bilmiyor yansıtmadık hiç onlara aileler tanışınca soğukluk olmasın diye. Benim aileden ses yok diğer taraf benden haber bekliyor, arada bir yerde kaldım öyleceBabalar hala kızlarının büyüdüğünü kabul edemiyor. Yaşınız uygun işiniz gücünüz var. Ee gayet münasip bir sekilde de konuyu acmissiniz. Fazla naz evi olmuş kız evi ama. Bir kere daha mutlaka konuşun. Sizin mutluluğunuz daha önemli. Henüz yüzünü bile gormeden peşin hüküm vermişler. İki taraf icin de zor durum.
İnanır mısın yazdan beri stres içindeyim tekrardan konuyu açarsam kızacak diye. Sevdiğimin ailesi sevdiğimin memleketime gelip gitme olayını bilmiyor yansıtmadık hiç onlara aileler tanışınca soğukluk olmasın diye. Benim aileden ses yok diğer taraf benden haber bekliyor, arada bir yerde kaldım öylece
Kız benim arkadaşlar ikinci çocuklarına hamile sen düşün gerisiniKarakter olarak benim de babam dediğiniz gibi. Karşısina geçip sevgilim var diyemezdim sizin de bahsettiğiniz gibi. Bir de mesela sizden iki yas küçügum bu yıl cok arkadasim evlendi katiyen asla evlilik dedirtmeyen insanlar bir anda kısmetse olur durumuna geldi fikir olarak alıştılar. Sizin de çevrenizde cok evli arkadaşınız vs vardir. Ailenin bu kadar sert davranmasi cok uzucu. İlla ki bir yumuşak karınları vardir. Umarım halledersiniz bir şekilde. Yaşınız da cok uygun evlilik icin.Fazla tepki gostermisler usulü böyle bu islerin yani.
Evet ilk başlarda söylemiş olsam o zaman da dediğiniz gibi bir tepkiyle karsilasacaktim ben zaten anlamadım yani naza mi çekiyor kendini ne yapıyor çözemedimen başından söylesen olmasa anlaşamanız ayrılsanız bu seferde 3-5 gnlük tanıdığın çocukla evlilik düşündün olurdu ilginç bir baban var
Yüksekova canımnerelı sevdıgın
Bu denli bana sert çıkışı bunları düşünmeye itti zaten beni de. Ben yok diye biliyorum ya da içten içe kurdu kafasında ben sevdiğim var diye gelince de kendi istediği olmadı olmayacak diye mi hırçınlaştı ne düşündü ne yaptı anlam veremedimCanım babanın aklında bi aday filan var mı tanıdık yada ailede bildiğin bahane üretmiş ve inan o zaman söylesen de seni suçlu bulurdu inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?