İlişkinin adını koyma konusunda yaşanılan bilinmezlik, acemilik ne derseniz :\

Benim babama söylerken çekindiğim konu işte doğulu olmasıydı hatta babama da söyledim kültür farklılığı var olmaz deme hemen bir tanı dedim, öyle söylememe bile şey yaptı biz insan ayırmayız doğulu batılı fark etmez içinde Allah korkusu olsun yeter dedi. Onun haricinde görünürde bir sıkıntı yok gibiydi.. hee bi de uzak filan yaptı nasıl gidip gelicez isteme söz nisan düğün çok sıkıntı olur dedi de ee herkes dibindeki insanla evlnmiyor ki nasip meselesi bu ben sevdiğim insanla anlastiktan sonra mesafe de nazarı olmasın mı:))

O da şöyle oldu canım geçen senenin şubatında söylemek istedim annem ablam biliyordu zaten hep,söyleyeceğim sıralarda babam rahatsızlandı ameliyat oldu hiç evlenme muhabbetinin geçebileceği bir ortam yoktu ona rağmen annemle ablama sordum ne yapayım yine bir konuşsam mi diye ikisi birden hayır şimdi olmaz babanın halini görmüyor musun sonraya kalsın dedikleri için biraz daha beklemeye aldım. Babam bunların hiç birine bakmıyor söylemedin de söylemedin yok bizi aptal yerine koydun, nasıl kendi başına bir ilişkiyi bizden gizli devam ettirdiysen kendi başına da evlen dedi yaa şaka gibi bir babam var.

Öyle mi olsa canım işte ben nasıl yapsam bilemedim o zaman ben çok kurcalamayayim da direk sevdiğimin ailesine bizimkilerin numaralarını vereyim onlar mı muhatap olsa.

senin dedigin gibi kolay olmuyor ama. benimde arkdas doguluyla evlendi. 10 kardes biri gelir biri gider hep ic ice. gerdek gecesi kapida dikilmeler bez istemeler ve bu kiz modern bir aileden geliyor. ne kadar kültür farki yok desekte var

senin dedigin gibi kolay olmuyor ama. benimde arkdas doguluyla evlendi. 10 kardes biri gelir biri gider hep ic ice. gerdek gecesi kapida dikilmeler bez istemeler ve bu kiz modern bir aileden geliyor. ne kadar kültür farki yok desekte var
İşte insanın yetiştiği yere göre değişir o canım ben zaten ilişkime başlamadan önce herşeyi sorarak durumları göz önüne alarak başladım benim kardeş sayım sevdiğimden daha çok, aşiret kavramı yok kuma yok kız çocuklarına değer vermemek gibi bir durum yok gelin olarak gelen aynı evde yaşar diye bir düşünce de yok. Yaşayış tarzı illa ki farklı olur aynı şehirde yaşamış iki aile arasında bile uçurum derecesinde farklılıklar oluyor kaldı ki bölgeden bölgeye farklılık olmasın. Ben zaten kendime, yaşayış tarzıma uygun görmesem iki sene ilişkimi devam ettirmezdim. Her doğulu da öyle bahsettiğiniz gibi olacak diye bir şey yok sonuçta

Amaaaan benim ailemde buna benzerdi. Babam cok sacma nedenlerden dolayi istememisti esimi. Ben de anneme kesin ve net bir sekilde onlar istese de istemese de evlenecegimi, sadece onlarin rizasi ile evlenmek istedigimi soyledim. En sonunda tamam dediler ki ben onlarla kaliyordum, okulum yeni bitmisti, yeni donmustum ve calisiyordum. Sizse baska sehirdesiniz, her ne kadar hayir deseler de daha cok diretebilirsiniz. Vazgecmeyin.

Senin anne yine evde sözü geçen birisi demek ki canim ben sürekli babamla muhatap olmak zorunda kalıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum işte ben tekrar babamla mi konuşmalıyım yoksa sevdiğimin ailesine vereyim numarasını onlar mı arasa da konuşsa

Cok da degil, ben o lafla kacarak evlenecegimi belli ettim bi nevi ve kabul etmek zorunda kaldilar ya da o an insafa geldi bilemedim simdi... Bence once sen konus, baban onlara cikisirsa falan ayip olur sonra

Cok da degil, ben o lafla kacarak evlenecegimi belli ettim bi nevi ve kabul etmek zorunda kaldilar ya da o an insafa geldi bilemedim simdi... Bence once sen konus, baban onlara cikisirsa falan ayip olur sonra
Peki şimdi uzak yerlerde hani ya aileler,hemen ilk tanışmada yüzük takılmaz herhalde şubatta ciddiye binmesi için önceden de bir tanısmalari gerekir dimi? Onun için de yakın zamanda konuşmam gerekecek sanırım babamla

bu dedigim kiside ayni evde degil. ama ne dersen de olmuyor hepsi istanbulda yasiyor. fark oluyor bir kere annesi ne okuma yazma nede düzgün türkce biliyor mesela. iyi düşün

bu dedigim kiside ayni evde degil. ama ne dersen de olmuyor hepsi istanbulda yasiyor. fark oluyor bir kere annesi ne okuma yazma nede düzgün türkce biliyor mesela. iyi düşün
İşte kişiden kişiye değişen bir durum, İstanbulda yaşasa bile geleneği göreneği kendi bilip gördüğü gibi olanlar var bir de sevdiğim gibi olup düşünce tarzı benimkine yakın olanlar da var. Ben zaten düşündüm ki ilişkimi evlilik kısmına doğru level atlatmaya çalışıyorum. Caydırmaya çalışma kız beni aaaa

benim dedıgım kişi calışıyor acık gıyınıyor ama ne oluraa olsun kafa yapılar aile yapıları başka. üatelik kızın suratına gülüp arkdasından konuşuyorlar. dikkat et ama sen zaten kararını vermişsin

Onceden tanisma falan olmamisti. Geldiler istediler yuzukler takildi gittiler, bir daha da gorusmediler zaten. Hem uzak sehirlerde yasiyorlar hem de birbirlerine uymazlar zaten ne kulturel ne de baska yonden.

bir yumuşak kalpli teyze ya da hala çözer bu işi
var mı öyle birisi aranzı bulsun ailenle

Onceden tanisma falan olmamisti. Geldiler istediler yuzukler takildi gittiler, bir daha da gorusmediler zaten. Hem uzak sehirlerde yasiyorlar hem de birbirlerine uymazlar zaten ne kulturel ne de baska yonden.
Hmm bizde de iki aile uç noktalarda yaşıyor tanışma isteme söz bir arada olacak o halde. Gerçi her aile de aynı değil benimkiler daha ciddiye binmeden sıkıntı çıkardılar o noktaya geldiğinde kimbilir neler olacak :/

bir yumuşak kalpli teyze ya da hala çözer bu işi
var mı öyle birisi aranzı bulsun ailenle
Çok kişi var aslında araya girebilecek benim okulumun müdürü bile babanın numarasını ver ben de babayım en iyi ben anlarım onun hissettiklerini diyor da benim babam her olaya aykırı bir şekilde tepki verme potansiyeline sahip başkalarını araya soksam iyice çıkmaza girer mi ne olur kestiremiyorum

okul müdürü olmaz akraba olmalı özellikle de babanın yakını olması daha iyi hala amca babaanne gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…