İlişkinizde baskın taraf kim

bence 2. şık doğrudur genelde öyle oluyor uğraşmamak için pes ediyorlar:1:

muhtemelen öyle
ama eşim de çok iyi huyludur onla da alakalı
hatrım için üzülmeyim diye yapar herşeyi
söylenir bazen bıktım ama bu angarya işlerinden bu son diye
ben de büyük konuşma aşkım yarın ne olcağı belli olmaz derim
o da napsın bakıyo ki bu işin sonu yok pes ediyo:9:

Bizim İp Ortada..
Bir Alıp Veremediğimiz Yok..
İstediğimi Yapar Aynı Şekilde Bende Onun İstediklerini Yaparım..
Hiç Bir Şeye Karışmaz.. :27:

aynen bizdede öyle..telaşemiz yok..baskın olma çabamız yok..ben onun dediğini yaparım o benimkini geçinip gideriz..şükür..

Bizde kimin baskın olduğunu hala anlayamadım ben :17: bazen benim sözüm bazen sevgilimin sözü geçiyor. Ama inat olan taraf sevgilimdir. Bazen o kadar yoruluyorum ki inadından hiç tartışmaya girmiyorum bile. zamanı gelince tatlı dille söylüyorum. ama ben her dediğimi yapan erkekle de olamazdım sanırım. Sevgilimin beni zorlamasını seviyorum. Öbür türlü monotonlaşırdık sanırım. Bende zor bir kişiliğimdir. Geçende sevgilim seni çözemiyorum dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim:37:
Öyle işte bir sevgilimin sözü geçiyor bir benim orta yolu buluyoruz beraberce :66:

Ben baskı kurmamayı öğrendim. Nasılsa dönüp dolaşıp benim sözüme geliyor.

Ben lafımı ortaya goruuummm beğen alır geder :1: :1: mantığıyla yaşıyorum :1:

Çok uyumluyuz,yumuşak başlıyız birbirimize karşı...

İkimizde birbirimizin sözüne önem verir ve dinleriz.

Ortağız,hiçbir farkımız yok aşkımla.

eşim daha baskındır, son kararı o verir esasında ama ben birşey istediğimde aşırı mantıksız bi tarafı yoksa asla hayır demez sorun çıkartmaz, belki sadece üzülmeyeyim diye, bilemiyorum
sorun çıkardığı şeylere de sonradan baktıgımda ben de anlıyorum ne saçma istekler oldugunu
yuvarlanıp gidiyoruz öyle :10::10:

verilen kararlarda baskin bi taraf yok, o genelde bana sorar, bana uyar.. Kirmaz beni hic bi zaman.
ama hic istemedigi biseyide ben istiyorum diye yapmaz, bende israr etmem zaten ben uyarim ona.
dengede sanirim ipimiz :)

ama tartismalardan sonra kesinlikle baskin taraf o.
cogu zaman hakli oldugum halde ilk adimi ben atmisimdir.
ALLAHTAN cok nadir tartisiyoruz, en son mart ayi falandi galiba :)

görünüşte ben gibi gözükür ama yeri geldiği zaman heyyyt der ve koyar tavrını:60:
kararlarımız ortaklaşadır o benim dediğimi yapar ben onun dediğini yaparım öylece yuvarlanıp gidiyoruz işte:69::66:

Son düzenleme:
Bizde kimin baskın olduğunu hala anlayamadım ben :17: bazen benim sözüm bazen sevgilimin sözü geçiyor. Ama inat olan taraf sevgilimdir. Bazen o kadar yoruluyorum ki inadından hiç tartışmaya girmiyorum bile. zamanı gelince tatlı dille söylüyorum. ama ben her dediğimi yapan erkekle de olamazdım sanırım. Sevgilimin beni zorlamasını seviyorum. Öbür türlü monotonlaşırdık sanırım. Bende zor bir kişiliğimdir. Geçende sevgilim seni çözemiyorum dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim:37:
Öyle işte bir sevgilimin sözü geçiyor bir benim orta yolu buluyoruz beraberce :66:

çekişmeli bir ortam var yani:37::1:

görünüşte ben gibi gözükür ama yeri geldiği zaman heyyyt der ve koyar tavrını:60:
kararlarımız ortaklaşadır o benim dediğimi yapar ben onun dediğini yaparım öylece yuvarlanıp gidiyoruz işte:69::66:

en güzeli karşılıklı anlayış işte yeri geldiğinde o yeri geldiğinde siz:34:

Back
X